Napi horoszkóp szeptember 19.: a Bikák az álmaikat igyekeznek megvalósítani, az Oroszlánok új lehetőség előtt állnak

autó,visszapillantó,tükör,nő
Mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Bár nem vagy az a tipikusan vezető típus, most mégis olyan szituáció adódik, ahol neked kell a leghatározottabbnak lenned és kimondanod a végső szót. Elsőre nem érzed túl testhez állónak a feladatot, ám mivel más választás nem nagyon van, kénytelen vagy te a sarkadra állni. Néha ilyenekre is szükség van, ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé tesznek.

BIKA (április 21-május 20)

Olyan terveid vannak, amelyek nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül azonban sziklaszilárdan hiszel magadban, nem tud kizökkenteni mások ellenvetése sem. Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd az agyadba férkőzni a bogarat, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked. Ne tartogass ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák sajnos maguktól nem fognak megoldódni! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben te is megbízol és soha nem élnének vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáid, hisz ha beszélsz róluk, talán hangosan kimondva meghozzák a megoldást is!

RÁK (június 22-július 22)

Hibáztál egy bizonyos dologban és ezt a csorbát köszörülöd egy ideje, sikertelenül. Ha azonban eddig nem nagyon sikerült eltüntetni a foltot, felesleges tovább izzadnod miatta. Próbálj tovább lépni és a jövőbe tekinteni, hisz ha egyfolytában erre az egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed az új dolgokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanebben a kőben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Új lehetőség van előtted kibontakozóban, te azonban tartasz tőle, ha belevágsz, esetleg a későbbiekben megbánod és késő lesz visszacsinálni mindent. Ne gondolj ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a pozitív oldalát, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz a végén!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap nem indul épp pozitívan, egyszerűen azt érzed, hogy semmi sem sikerül, nem tudsz túllendülni bizonyos dolgokon, annak ellenére, hogy korábban ez játszi könnyedséggel ment. Fogalmad sincs, mi lehetne az az inspiráció, amely ezen a holtponton segíthetne túljutni, hisz ez az állapot sokáig így semmiképp nem tartható. Zárd ki a külvilágot, ne foglalkozz most semmi mással, csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad, mindet rendelj alá annak, hogy lelkileg egy kicsit épülhess, mert így nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, csináltasd meg a hajad, vagy a körmeid, de mindenképp olyasmivel foglalkozz, amely kellő lendületet ad a továbblépéshez és kicsit pozitívabb életszemléletet adhat. Ne feledd, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, nem ismernek el kellőképp a környezetedben úgy, ahogy az neked is jól esne. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését! Az az ő értékrendje, ez pedig a tiéd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz csak azért, mert ellentétes álláspontot képviseltek, ám sem te, sem ő nem hajlandó lejjebb adni az elveiből és engedni a másiknak. Emiatt azonban egyre távolabb kerültök egymástól, ami csak azt eredményezi, hogy akarva-akaratlanul egyfajta ellenérzés alakul ki egymás iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, viszonylag kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, hogy valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálnotok kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig próbáljatok túllépni a dolgon és borítsatok fátylat a dologra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadok, az semmi jót nem tartogat a jövőre nézve!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta feladatot kapsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged és önzetlenül, a helyzetet ki nem használva segítő jobbot nyújthat, ezáltal te is meg tudsz birkózni a feladattal. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolyoknak, ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki! Csak óvatosan tehát a segítségkéréssel!

BAK (december 22-január 20)

Füledbe ült egy bogár, s megállás nélkül azt sugallja, valamit változtatnod kell a jelenlegi életeden ahhoz, hogy maradandót tudj alkotni. Esetleg olyan dolgot kell bevállalnod ennek érdekében, ami kilométerekkel túlmutat a komfortzónádon, te viszont nem vagy hozzászokva a váratlan eseményekhez. A gondolat megérett ugyan benned a változásra, de nem pontosan tudod még, hogy mit kellene tenned. Épp ezért ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, mert kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon rád bíznak egy felelősségteljes feladatot, ám gyorsan rá kell jönnöd, hogy olyasmire vesztegeted az időd és az energiád, ami eleve a veszett fejsze nyele. Mivel azonban a feladat el nem végzéséből adódóan kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz, épp ezért egyszerűen muszáj valami eredményt záros határidőn belül felmutatnod. Maximalizmusodból adódóan azonban nem igazán szeretnéd olyasmihez adni a neved, amely mögött semmi értelem nincs, ezért igyekezz logikus magyarázattal megértetni a feletteseid, hogy miért nem érdemes ezzel sokáig vesződni. Ha kellőképp megbíznak benned és adnak a szavadra, akkor nyert ügyed van, amennyiben mégsem sikerül észérvekkel meggyőznöd őket, ebben az esetben kénytelen-kelletlen mégis meg kell tenned mindent azért, hogy valamiféle eredményt mégis felmutathass! Fel a fejjel!

HALAK (február 20-március 20)

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta, hogy elérj a célig. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Ünnepeljétek együtt az elért sikereket!