Napi horoszkóp szeptember 16.: az Ikreknek semmi nem szegheti a jókedvét, a Szüzek a szeretteikre számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 16.: az Ikreknek semmi nem szegheti a jókedvét, a Szüzek a szeretteikre számíthatnak Forrás: Medvesétáltatás / Wikimedia Commons
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Vedd le nyugodtan a szemüveged, hisz többé nem kellenek dioptriák ahhoz, hogy megfelelőképp láss bizonyos dolgokat és így a számodra legmegnyugtatóbb döntést hozhasd meg. És ha már tisztábban látsz, nyugodtan leszállhatsz a trambulinról is, hisz felesleges céltalanul ugrálni olyasmi miatt, amiben úgysem vagy kompetens, befolyásolni meg aztán főleg nem tudod. Tedd a dolgod, ahogy eddig is, add bele minden tudásod és tapasztalatod és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonytalanul teszed az egyik lábad a másik után és mivel ezen az ösvényen még nem jártál, folyamatosan attól rettegsz, hogy mi történhet, ha hasra esel. Félelmeid azonban általad kreált és túlmisztifikált félelmek, valójában egyelőre semmi jelét nem látod ugyanis annak, hogy bármiféle negatív esemény következne be. Vedd fel tehát a szöges cipőd, hisz noha olyan ösvényen gyalogolsz, ahol nincs már turistajelzés sem, rengeteg az akadály, és sűrű a bozót is, mindennek ellenére hallgass a megérzésedre, le ne térj az útról, hisz ha kitartasz, el fogod érni azt a célt, amely felé indultál.

IKREK (május 21-június 21)

A jól megszokott, ám ma valahogy kissé nehezen induló reggel ellenére az átlagosnál jobb kedved van, nem tud befolyásolni mások frusztrációja sem. Egyszerűen derűsen látod a dolgokat, semmi sem zavar, semmi sem
tud kizökkenteni a jó kedvedből. Végülis a hét utolsó munkanapja van, igyekezz minden kitűzött feladatot elvégezni és ugyanezzel a felhőtlen érzéssel add át magad a hétvégének. Bonts ki egy üdítőt, nyalj el egy fagyit, hisz másokkal ellentétben te pontosan tudod, attól, mert a nyakadba veszel millió terhet, attól mert agyon frusztrálod magad, még nem lesz könnyebb az élet!

RÁK (június 22-július 22)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ha valamely célodat komoly verítékkel és szenvedéssel érted el, rengeted áldozatot hoztál érte, ne hagyd, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, mely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az Élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, amely legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj, amerre szeretnél. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgy sem tudsz ezen, sokkal inább érdemes összeszedned minden akaraterőd, kitartásod és elindulni egy másik irányba, amely végül elvezet majd a megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmiféle olyan akadály nem létezik, amelyet ne tudnál megugrani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ne téveszd össze a szezont a fazonnal! Mindent járj körbe, mielőtt elhamarkodott döntést hozol és később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot, vagy megváltoztatni a forgatókönyvet. Bár már nem olyan könnyű, mert az általad meghozott döntés alapján elindult a folyamat, még mindig nem késő azonban, hogy visszafordulj és a tűsarkút túracipőre cseréld, így talán könnyebb lesz az utad járni. Most cselekedj, mielőtt téves döntést hozol és rád borul a forró víz!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, de most még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd!

BAK (december 22-január 20)

Régóta próbálsz valamiből eredményt csiholni, amely nagyon nem hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, valaki manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, nem épp a legtisztességesebb eszközökkel. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100%-os biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes megadni az esélyt, hogy kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy felderítő nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne kérdezhessen rá senki. Ne kiabáld világgá, amennyiben rájöttél a rejtélyre, csak az illetőnek hozd tudomására!

HALAK (február 20-március 20)

Egészen eddig a napig minden a terveid szerint alakult, ma azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva a helyzetbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásod és tapasztalatod, és bízva magadban, állj a sarkadra és tedd oda magad! Ne aggódj, a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak pozitív hozzáállás szükséges hozzá!