Napi horoszkóp szeptember 14.: a Bakok mellé a szerencse szegődik, a Halak igyekeznek egy bizonyos helyzetet menteni

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 14.: a Bakok mellé a szerencse szegődik, a Halak igyekeznek egy bizonyos helyzetet menteni Forrás: needpix
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod.

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végszót, minden felelősség terhét magadra pakolva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki ki szeretne bújni a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmi olyasmit, amelyhez egyrészt a legkevesebb közöd van, de az egész balhét neked kellene elvinni, másrészt az értékrendeddel teljesen összeegyeztethetetlen. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta zsákot vegyél magadra, amely nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne vállalt át az egész katyvaszt, amit valaki más okozott!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, az életednek egy olyan pontjához érkeztél, ahol el kell döntened, merre mész tovább annak érdekében, hogy végül kiteljesedhess és megtaláld a boldogságod. Épp ezért, mivel ez most egy elég fontos döntés, igyekezz kizárni a külvilágot, rázd le a sok kéretlen tanácsadót és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fogod tudni, hogy jól döntöttél-e, az csak a távolabbi jövőben fog kiderülni! Ne hezitálj sokáig, dönts és cselekedj!

IKREK (május 21-június 21)

Elhamarkodott és meggondolatlan ítéletet mondasz ki valaki felett anélkül, hogy a helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt szóra nyílik a szád és hangosan nyílvánítasz véleményt, mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít. Kérj elnézést az illetőtől és legközelebb légy alaposabb!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire vállalkoztál, talán kicsit elhamarkodottan, amely még neked is elég nagy falatnak bizonyul. Nem biztos, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhasd az akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot, mert ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, semmiképp nem vagy hajlandó lejjebb adni abból taktikából, amellyel el szeretnéd érni azt. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten helyt állni úgy, ahogy szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveid minden körülmények között ragaszkodni, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szereted a saját utad járni, nem igazán örülsz neki, amikor mások diktálnak és aszerint kell csekekedned. Kifejezetten frusztrál, ha nem te irányítasz bizonyos helyzetekben, nem is igazán tudod, hogyan kellene ilyenkor diplomatikus viselkedést tanúsítanod. Ennek ellenére bele kellene törődnöd, hogy bizonyára akadnak olyan szituációk, amelyekben egyszerűen nincs más választásod, mint alkalmazkodni és aszerint cselekedni, ahogy azt a helyzet megkívánja, bármennyire is szeretnél a saját fejed után menni. Tekints úgy a szituációra, hogy mindenből tanulhatsz és ezek azok a helyzetek, amelyek elfogadásra, türelemre és toleranciára nevelnek, amely kifejezetten hasznos számodra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron keresi a bajt, teljesen biztos ugyanis benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött és mindent bevetve kihúzod a gödörböl, bármibe kerüljön is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csupán kihasználja önzetlen segítőkészséged, abszolút figyelmen kívül hagyja a veszélyt, az abból származó bajt is, mitöbb direkt keresi azokat a helyzeteket, amelyek igen magas rizikófaktorral rendelkeznek, nem félve a következményektől. Elképzelhető, hogy bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod, hisz te mindent megtettél érte, innentől minden csak rajta múlik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet, kevésbé viseled ugyanis jól a vele járó kellemetlenségeket. Jelen pillanatban egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a lehetőség, hisz a körülmények nem teszik lehetővé azt, hogy végre pontot tehess a dolog végére. Ne kapkodj, érdemes türelmesen kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy lezárhass végre mindent, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pont is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! Türelem fog majd csupán sikert teremni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra elég közel álló személy megbánt valamivel, ami hatalmas csalódást okoz, emiatt jelen pillanatban úgy érzed, nem is igen szeretnél a jövőben szóba állni az illetővel. Amikor csak teheted elkerülöd a társaságát, noha nagyon úgy tűnik, őt nem hatja meg a kialakult helyzet, abszolút könnyedén és lazán kezeli a dolgot, teljesen természetesen kezelve azt, hogy esetleg te most csalódott vagy. Sajnos a saját károdon, de ismét megtanultad, hogy a lelked védelme érdekében miként érdemes viselkedned és cselekedned bizonyos szituációkban. Épp ezért, jóllehet, most nehéz, de muszáj megráznod magad és kőkeményen odaállni, megingathatatlan szilárdságról tanúbizonyságot téve. Mutasd meg, hogy nem akármilyen fából faragtak!

BAK (december 22-január 20)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted, emiatt kissé el voltál időnként keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, amikor bárhogy is alakult minden, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, amely kezd eluralkodni rajtad és ez megbélyegzi az alaphangulatod is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napod ilyesfajta, negatív hangulatban tölteni, ennek érdekében jobban teszed, ha utána jársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj azonban tétlenül a babérjaidon!

HALAK (február 20-március 20)

Akkor inog meg a dominósorod, amikor már majdnem befejezted a kirakást. Még nem késő azonban a bizonytalan elemeket eltávolítani és úgy korrigálni, hogy ne dőljön össze egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva korrigáld a hibát, mielőtt késő lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!