Napi horoszkóp szeptember 13.: a Kosok a változás szelét érzik, a Nyilasok komoly döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 13.: a Kosok a változás szelét érzik, a Nyilasok komoly döntés előtt állnak
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod, mit üzentek neked a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

A változás szelét érzed, úgy gondolod, most jött el a megfelelő alkalom arra, hogy a régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd, hisz végre rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyek ehhez szükségesek. Amennyiben pontosan tudod az úrirányt, s megvan a terved is, ne késlekedj, kezdj bele gyorsan a nagy kalandba, amelynek a végén te is megbizonyosodhatsz róla, hogy érdemes volt kivárni az alkalmas pillanatot, amit az eredmény is igazol majd. Indulj, mert amit ma megtehetsz, azt nem jó ötlet holnapra halasztani!

BIKA (április 21-május 20)

Végre a célegyenesbe érkezel, ma nagyon úgy tűnik, a hosszú és végeláthatatlan utad végén lehetőséged adódik arra, hogy egyetlen ugrással átszakíthasd a célvonalat és végre kifújhasd magad. Légy azonban óvatos, mielőtt előre koccintanál a medve bőrére, hisz bármikor adódhat olyan váratlan helyzet, amikor gyors és hatékony beavatkozásra lehet szükség. Bármikor kerülhet az utadban ugyanis egy olyan gödör, amelybe észrevétlenül belesétálva kibicsaklik a lábad és oda a győzelem! Már nincs sok hátra, ha eddig eljutottál, innen már játszi könnyedséggel fogod tudni megtenni azt a néhány métert! Most légy óvatos!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot annak ellenére sem, hogy vele ellentétben te már jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind pedig az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te küzdesz heroikusan ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, hisz ha értene belőle, hogy mit teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, mert nem mindenkiért érdemes! Engedd el és lépj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

Megviselt mindaz, ami mostanában veled történt, ezért nem vágysz társaságra, hanem inkább magadban lennél. Ha úgy érzed, ez megnyugvást jelent, hát válaszd a magányt. De lehet, hogy könnyebben jutsz túl ezen a holtponton, ha mégis találkozol néhány kedves ismerőssel. Még az is elképzelhető, hogy akad köztük valaki, a barátinál szorosabb viszonyt is el tudna képzelni veled. Vedd észre, ha valaki tényleg közeledni próbál, s ha már késznek érzed magad egy új párkapcsolatra, nyiss felé és adj egy esélyt a dolognak. Amennyiben még nem vagy alkalmas erre, ezt is mindenképpen jelezd, és kérj egy kis időt. Ha az illetőnek elég fontos vagy, megérti ezt, s még talán hajlandó is lesz várni rád.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogsággal tölt el, s nem is mered elhinni, hogy ez a dolog tényleg bekövetkezett. Bármennyire is valószínűtlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemedet, mert nem álmodsz. Ráadásul megérdemled a sikert, hiszen sok munkát fektettél bele, s jó ideje küzdesz érte. Most nincs más hátra, mint meghívni a barátaidat, hogy velük koccintva ünnepelhesd meg azt, amit a saját erődből elértél.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt számodra, most teljesen világossá válik, megtalálod a részletekben az okokat és az okozatot, ez rendkívüli elégedettséggel tölt el. Hosszú ideje nem tudtad ugyanis megérteni, hogy mi és miért történik pontosan, de most végre tisztán látsz mindent, amely hozzásegít ahhoz, hogy lezárhass valamit, amin régóta dolgozol. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál jobban fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Márpedig miért bonyolítanád a saját életed?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé tapasztalatlannak és elveszettnek érzed magad egy bizonyos szituációban, amelyhez hasonlóba még nemigen kerültél azelőtt. Ahelyett azonban, hogy kapkodni kezdenél, koncentrálj arra, hogy ha már ezt dobta a gép, valamiképpen a végére kell járnod a dolognak. Szóval tedd a dolgodat, mint ahogyan eddig,s amiatt sem kell aggódnod, hogy nem lesz, aki segítsen. Fogadd el, ha mások több tapasztalat birtokában esetleg megpróbálnak a helyes útra terelgetni, hisz ők ezúttal jobban tudják nálad, mi a megoldás. Legközelebb pedig már te is tudni fogod, hogy mit kell csinálni ilyen helyzetekben.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje bosszankodva figyeled, hogy mások a környezetedben milyen szerencsés csillagzat alatt születtek, te is szeretnél ugyanis legalább annyira sikeres lenni, mint oly sokan körülötted. Kicsit irigyled azt, hogy nekik minden sikerül, hogy bármibe fognak, az biztosan jól sül el, miközben úgy tűnhet, hogy te egy helyben toporogsz. Ne feledd azonban, lehet, hogy kívülről úgy tűnhet számodra, hogy nekik csupán a karjukat kell kinyújtani és mindent elérnek, ám korántsem biztos, hogy ha a helyükben lennél, ugyanezt gondolnád. Nem tudhatod ugyanis, hogy mások mennyi áldozatot hoznak a siker érdekében, így azt sem érdemes irigyelni, ha épp jól megy nekik a szekér. Inkább magadra figyelj, arra koncentrálj, hogy megtaláld azt az erőt magadban, amely segít ahhoz, hogy elérd azt, amit szeretnél! Hidd el, hosszú távon sokkal jobban megéri ezzel foglalkozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly döntés terhe van most a nyakadban, amely nem engedi azt, hogy másokhoz hasonlóan felszabadult életet élhess ezekben a napokban. Ma azonban minden világossá válik számodra, eljön ugyanis a pillanat, amikor minden puzzle-darab a helyére kerül benned, amely hozzásegít ahhoz, hogy végre állást foglalj fekete és fehér között. Ragadd meg a lehetőséget és ne félj kimondani azt, amit gondolsz, hidd el, hatalmas szikladarab fog leesni a szívedről. Jóllehet, a döntés terhe sokkal jobban megrémített, mint a következménye, ne feledd, azzal is számolnod kell majd, ennek tükrében mondj tehát A-t, vagy B-t!

BAK (december 22-január 20)

Elég kellemetlen témában kérik ki a véleményed, amelyről fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy te se kerülj kényelmetlen szituációba emiatt. Épp ezért, mielőtt kifejtenéd az álláspontod, érdemes alaposan végiggondolnod, mit válthatsz ki azzal, ha őszinte vagy. Mivel azonban hazudni sem szeretnél, ám mégsem merülnél nyakig a helyzetben, inkább igyekezz diplomatikus választ adni, hisz azzal, amit kimondasz, utána értelemszerűen a felelősség terhe is rád kerül. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb a diplomáciát választani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat és akkor oda a nagy népszerűség, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj forró fejjel, ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, sokkal inkább igyekezz racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzete, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, te pedig ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy bokros teendőid letudva, kicsit átadd magad a romantikának. Legyél nyitott új dolgokra, ne akarj irányítani, hagyd, hogy a szerelmed lepjen meg valamivel. Nem sokszor van lehetőségetek egy kis lopott időt kettesben tölteni a zsúfolt hétköznapokon, ám a hét utolsó napján végre minden a terveitek szerint alakul és semmi nem állhat az utatokba. Zárkózzatok el a világ elől csak kettesben, vagy menjetek el egy romantikus vacsorára és ismerjétek meg jobban egymást. Beszélgessetek, légy érdeklődő és nyitott, mert ezzel csak közelebb kerültök majd egymáshoz!