Napi horoszkóp szeptember 12.: az Oroszlánok a tökéletességre törekszenek, a Szüzek talpraesettségükről híresek

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 12.: az Oroszlánok a tökéletességre törekszenek, a Szüzek talpraesettségükről híresek Forrás: pexels
Ma is kalandokban bővelkedő napunk lesz a csillagok állása szerint.

NAPI HOROSZKÓP szeptember 12.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje teljes mellbedobással küzdesz valamiért, minden lehetséges módon megpróbáltad elérni azt, amit szeretnél. Be kell azonban látnod, az eddigi taktikád nem igazán működik, ellenkező esetben már rég átszakíthattad volna a célszalagot. Épp ezért eljött az idő, hogy a külvilágot kizárva leülj és végiggondold, vajon mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy eredményes lehess, s a hiányérzetet felváltsa az elégedettség érzése. Nem lehetetlen a küldetés, csupán apró taktikai változtatásra van szükség! Ne add fel, amikor olyan régóta rovod a köröket ebben az ügyben!

BIKA (április 21-május 21)

Bármit teszel az életben, mindig lesznek, akik a nemtetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned a mindennapjaid, hogy az legyen az elsődleges szempont, vajon kiből milyen érzést váltasz majd ki. Rendelkezel ugyanis saját értékrenddel, amely jól illeszkedik a normális társadalmi és szociális normákhoz, nem kell tehát azt mások véleményére figyelemmel alakítani, szóval csak óvatosan igazodj mások elvárásaihoz. Ne akard erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogyan azt te jónak látod, s ne úgy, ahogy azt mások szeretnék!

IKREK (május 22-június 21)

Túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekaptál, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel egy sorrendet és annak alapján fejezd be az egyik feladatot a másik után. Menni fog, csak ne hagyd magad szétesni! Legközelebb érdemes jobban átgondolnod, miféle terheket veszel a nyakadba!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletesnek lássanak, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót rajtad, s folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled, s azt gondolod, csalódást okoznál nekik, ha csak egyszer is megbotlanál, és valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindig mások elvárása szerint élned, hiszen ez a saját életed és nem másoké!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozottan hozol döntéseket, s emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű okosakat mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy annak következménye nem fogja az illetőt rosszul érinteni, minden más esetben próbálj diplomatikusan kihátrálni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha mindenáron szeretnél elérni valamit. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Vértezd fel magad az említett erényekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kellhet folytatnod! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amikor már kezdtél feladni valamit, szinte a derült égből villámcsapásként érkezik valaki a megoldással egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben szinte már egyáltalán nem hittél és kezdtél beletörődni, hogy ennek vége. Hihetetlen számodra, hogyan történhetett az egész, ám most már ne ezen törd a fejedet, hanem cselekedj gyorsan, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldj azt a problémát, ami már-már kezdett maga alá temetni. Ez a bizonyos személy azonban segít sikerrel lezárni az ügyet. Légy hálás érte és biztosítsd róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon szeretnél változtatni a jelenlegi élethelyzeteden, erre azonban eddig nem volt még elegendő bátorságod. Most azonban a körülmények lehetővé teszik, hogy lépj és új dolgokat próbálj ki különösebb kockázat nélkül. Ne késlekedj, pontosan tudod ugyanis, hogy ha most nem ragadod meg a kínálkozó lehetőséget, nagy valószínűséggel jó ideig nem lesz újabb hasonló alkalmad. Ha másért nem, a saját lelkiismereted megnyugtatása miatt érdemes kipróbálnod, hisz ha elszalasztod a dolgot, később talán bántani fog, de akkorra már elúszik a hajó!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmi miatt aggódsz, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is tudod befolyásolni a dolgokat, ezért be kell látnod, hogy nincs értelme valamiért a tíz körmöded lerágni, ami már az elején eleve el van rendelve. Próbálj más irányba nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy kimutatható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben nincs esélyed arra, hogy sikerélményt szerezz, jobban megéri továbblépni, s ne vesztegesd az időd felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő más lehetőségeket és ne félj élni velük!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem érzed magad jól egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára is láthatóan feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene vagy elfogadnod őket úgy, ahogyak vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, illetve csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy versenyhelyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap. Vedd fel a páncélod, indulj a csatába és küzdj meg mindenkivel azért, hogy a tisztességes eszközökkel megnyert küzdelem végén Te lehess az, aki a dobogó legfelső fokára felállhat! Ügyelj azonban arra, hogy a saját értékrendeden ne lépj túl, hogy ne legyen később sem lelkiismeret furdalásod, sem a bogárka a füledben, aki folyamatosan azt súgja majd: „Csaltál!”. A fair-play szellemében küzdj a sikerekért!