Napi horoszkóp szeptember 1.: az Ikreknek baráti jó tanácsra van szükségük, a Mérlegek a tökéletes eredményre törekszenek

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 1.: az Ikreknek baráti jó tanácsra van szükségük, a Mérlegek a tökéletes eredményre törekszenek
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolog kapcsán, és fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, mert nyilvánvalóan tartasz a lehetséges következményektől. Mivel nem mered kimondani a végső szót, folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmedet és elodázni a megoldást, így azonban soha nem fogsz lezárni semmit, s képtelen leszel új élményeket befogadni. Amennyiben nagyon bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene elindulni, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben. Nem vagy egyedül, s ne szégyelld, ha segítségre van szükséged!

BIKA (április 21-május 20)

Általában nem vagy az az ember, aki megijed a saját árnyékától, ám ezúttal valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell erőltednek semmit, nem kell mindenképpen hallatni a hangodat, várd meg, amíg elvonulnak a viharfelhők és újra megláthatod az élet napos oldalát. Bölcsen teszed, ha ezúttal tényleg visszavonulót fújsz és csendben maradsz!

IKREK (május 21-június 21)

Elszántan küzdesz azért, hogy a környezetedben minden cselekedeteddel elismerést válts ki, ám ez a megfelelési kényszer kezd teljesen eluralkodni rajtad. Roppant fárasztó folyton azt találgatni, vajon az adott helyzetben mit várnak el tőled mások – már ha egyáltalán elvárnak bármit is, mert ez sem biztos. Épp ezért eljött az idő, hogy végre feltedd magadnak a kérdést, vajon nem a saját boldogságod a fontosabb? Rajtad áll, hogy miként döntesz: vállalod önmagad vagy tényleg csak azzal törődsz, hogy milyennek lát téged a külvilág.

RÁK (június 22-július 22)

Meglehetősen zokon veszed, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit egyszerűen nem értesz – hiszen semmi közöd a dologhoz –, s ezért nem is tudod megfelelően kezelni a helyzetet, amivel csak olajat öntesz a tűzre. Nincs más hátra, mint hogy összeszedd magad és bátran állj ki az igazadért. Tedd mindenki számára egyértelművé, hogy képes vagy határozottan fellépni, ha megalapozatlanul bántanak, szóval veled nem lehet szórakozni! Meglátod, ha fellépsz azokkal szemben, akik megpróbálnak hatalmaskodni feletted,nem fognak többé próbálkozni! Mutasd meg, hogy milyen kemény fából faragtak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eddig csak kívülállóként figyelted egy bizonyos szituáció alakulását, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok. Így gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mielőtt végképp elfajulna a helyzet. Ez nem egy kellemes feladat, de utóbb hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, s akkor méltán lehetsz majd büszke magadra.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed és felhasználod a mentőöved, nincs az a mély víz, amelyben reményvesztetten elsüllyedhetnél. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeid is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel Te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!

BAK (december 22-január 20)

Amikor már a csekély eredmények miatt megremeg a kitartásod egy bizonyos szituációban, akkor váratlan fordulat ad újabb lendületet. Régóta dolgozol már az ügyön, szinte semmi más nem létezik számodra, csak az a cél, amelyet el szeretnél érni, ám az utóbbi időben azt érezted, hogy ha nem jön gyorsan a kézzel fogható sikerélmény, talán nem ez lesz a Te utad, itt kellene pontot tenned a dolog végére és új kihívásokat keresni. Ám most bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes vári, mielőtt véget vetsz valaminek, érdemes minden lehetőséget mérlegelni, hisz soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, amely ezúttal is átlendített a holtponton!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell ma foglalkoznod, amely egyáltalán nem volt betervezve a hét utolsó napjára, mégis jelentős időd vesz el a tervezett programból és azokból a haszos tennivalókból, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet és mihamarabb tudd le ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az, hogy megoldatlanul, rád várva ott sorakozik a többi feladat mögött! Ne ragadj meg a szituációban, csak annyi időt szánj rá, ami még belefér, feleslegesen ne pazarold az időd, mert a nap csak huszonnégy órából áll!

HALAK (február 20-március 20)

Mindennél jobban szeretnéd a Világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani. Legalább próbáld meg, veszíteni valód abszolút nincs!