Napi horoszkóp október 8.: a Kosok nagy lehetőség kapujában vannak, a Vízöntők komoly lépésre szánják el magukat

Borítókép: Napi horoszkóp október 8.: a Kosok nagy lehetőség kapujában vannak, a Vízöntők komoly lépésre szánják el magukat
A hét első munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP október 8.

KOS (március 21-április 20)

Egy nagy lehetőség kapujában állsz, de el kell döntened: hajlandó vagy-e a dologért nagynak tűnő áldozatot hozni, vagy úgy látod, nem érdemes túl sok energiát belefektetni. Mérlegeld, hogy mi a célravezetőbb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszol, de túl sok mindent nem fogsz elérni, vagy tizenkilencre lapot húzol, amivel kockáztatsz ugyan, viszont esélyed lehet elérni azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj belevágni a bizonytalanba, még akkor is, ha az veszélyesnek tűnnek, másként ugyanis messze elkerül a siker. Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

BIKA (április 21-május 21)

Egy számodra fontos, csupa jó tulajdonsággal rendelkező ember új utat mutat neked, jelezve mindjárt azt is, hogy egy dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig tanulságos látni, hogy mások milyen módon próbálnak boldogulni, s ha valaki megosztja veled a tapasztalait arról, miként érte el az irigylésre méltó sikereit, azért csak köszönettel tartozol. Légy hálás ezért, értékeld az önzetlen segítséget és törődést, hiszen különösen szerencsésnek tudhatod magad, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

IKREK (május 22-június 21)

Nem indul éppen a legjobb hangulatban a heted, olyan terhet kapsz ugyanis a nyakadba, amire nem voltál felkészülve, így nincs is nagyon kedved nekifutni a dolognak. Csakhogy nincs más választásod, így kénytelen vagy mégis megerőltetni magad és tenni valamit a siker érdekében. De ne késlekedj sokáig, hiszen minél tovább húzod az időt, annál később végzel a tennivalókkal. Küzdd le a rossz érzéseidet, mert sokkal messzebbre jutsz, ha megpróbálsz kicsit lelkesedni és kihívásként tekinteni az előtted álló feladatokra!

RÁK (június 22-július 22)

Kezd kétségbe ejteni a tudat, hogy nem éppen a számodra kedvező módon alakulnak a dolgaid, s rendkívül frusztrál az, hogy pillanatnyilag nem tudod befolyásolni az eseményeket, és csak a kispadról figyelheted, hogy mi folyik a pályán. Fogalmad sincs, min kellene változtatnod ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön és esélyed legyen a sikerre. Ne feledd, magától nem fog semmi az öledbe hullani, a jó eredmény érdekében tenni is kell valamit. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, elérheted azt, amit szeretnél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akin ugyan segíteni szeretnél, ám ő – teljesen félreértve a helyzetet – igen rossznéven veszi a segítő szándékú közeledést, s arrogánsan el is utasít téged. Nyilvánvaló, hogy két külön úton haladtok, de ha mindenképpen meg akarod kímélni az illetőt a csalódástól, igyekezz megértetni vele, hogy te nem az ellenfél csapatát erősíted, hanem vele együttműködve kívánod elérni a győzelmet. Meg kell értened, hogy az elutasítás valójában nem neked szól, lehet, hogy ez az ember egyszerűen csak belefáradt a hiábavaló küzdelembe. Ne haragudj rá, inkább igyekezz megértetni vele, hogy mit akarsz, s biztosítsd arról, hogy mindenben számíthat rád! Hidd el, végül ezt értékelni fogja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ezúttal számodra kiemelten fontos ügyek alakulnak kedvezőtlenül, te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül, hogy az eddig befektetett munka és energia egyszerűen kárba vesszen. Éppen ezért eljött az idő, amikor a sarkadra kell állnod és a lehető leggyorsabban közbe kell avatkoznod, különben megette a fene az egészet. Motiváljon az, hogy amennyiben sikerül átvágnod a gordiuszi csomót, szinte garantált a siker! Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a céljai eléréséhez mindenkin keresztülgyalogol, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban első felindulásodban nekirontalál, s keresetlen szavakkal szidalamazni kezdenéd, mutass neki stílusból is példát. Visszafogottan, de világosan add a tudtára, hogy ez így nem működik, tisztességtelen eszközökkel nem illik versenyezni, s ezt mindenáron meg fogod akadályozni. Különben ez másoknak is feltűnt, így többen vagytok, fogjatok össze, hogy az illető mindenképp megtanulja a leckét! Azt, hogy nem lehet csak úgy, büntetlenül mindenkin átgázolni, mintha senki más nem létezne a világon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert más álláspontot képviselsz, mint ők. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz: eleinte megpróbálnak jó szóval meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, ha amúgy a többség értékrendjével nem ellentétes normákat vallasz. Nem kell mindig ugyanúgy gondolkodnod, mint másoknak. Persze nem árt, ha van benned némi alkalmazkodóképesség, de önmagadat semmiképpen nem kell feladnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan hosszú ideje menetelsz, hogy már jószerivel azt sem tudod, merre mész, s mi a célod. Éppe ezért nem is hiszel a sikerben, s kiveszett belőled minden lelkesedés, de a startvonaltól elég messze vagy már ahhoz, hogy visszafordulj. Inkább pihenj meg egy kicsit, rendezd a gondolataidat, vedd számba a lehetőségeket, hátha új inprirációkra találsz. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de higgy magadban. Ha pedig egyszer az út végére érsz, olyan élményben lehet részed, amelynek nyomán nem lesz többé okod kételkedni magadban!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon kellemes meglepetésben lehet részed és ez bearanyozza az egész napot, ráadásul olyan személy áll a háttérben, akitől a legkevésbé sem számítottál semmire. Légy hálás az ilyen a pillanatokért, hiszen ezek átsegíthetnek nem egy nehézségen. Az örömödet igyekezz másokkal is megosztani, hiszen sokkal könnyebben megy a munka, ha mindenki látja, hogy a megoldhatatlannak tűnő feladatokra is lehet megoldás. A lehető legjobban kezdődik a hét, ennek köszönhetően mindenhez sokkal nagyobb kedvvel fogsz hozzá, este meg önfeledten adhatod át magad a pihenésnek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly lépésre szántad el magad: eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívásával készülsz szembenézni. Éppen ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő figyelemmel teszed a dolgodat nem okozhat gondot, hogy véghezvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem vagy önző, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

HALAK (február 20-március 20)

Mások miatt kellemetlen helyzetbe kerülsz, így némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy a környezeted emiatt elítéljen, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbál téged besározni. Nem érdemes azonban az illetővel beszélni sem erről, mert később, szorult helyzetében akár még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha tisztázni tudod a történteket – márpedig miért ne tudnád –, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!