Napi horoszkóp október 7.: az Ikrek nagyobb volumenű feladatot vállalnak, a Szüzeknek több önbizalomra van szükségük a céljaik eléréséhez

Borítókép: Napi horoszkóp október 7.: az Ikrek nagyobb volumenű feladatot vállalnak, a Szüzeknek több önbizalomra van szükségük a céljaik eléréséhez
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópról, mert ismét izgalmas dolgokat rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a környezetedben, aki minden megmozdulásával idegesít, akinek minden gesztusa és egyáltalán a stílusa olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel őt minél távolabb tartani magadtól. Legyél azonban elfogadóbb az emberekkel, mert a másokkal szembeni zsigeri ellenszenv sem egy jó tulajdonság. Próbáld megtalálni az illető jó, szerethető tulajdonságait, s ha végképp nem találsz ilyeneket, csak akkor mondj le róla. De te ne gázolj a lelkébe csak azért, mert esetleg mások sem szimpatizálnak vele.

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta terheket veszel a válladra, amelyekkel normális esetben nem is kellene foglalkoznod, ám mivel mások részéről látod az érdektelenséget, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Emellett azonban megvan a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy a saját tennivalóiddal, egyáltalán nem kell tehát ilyesfajta felelősséget a nyakadba venned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik okozták, nem kell mások terhét feltétlenül a válladra venned, hisz senki nem fogja később megköszönni. Te csak a saját csomagodra figyelj és arra, hogy úgy mászd meg a hegyet, hogy közben nem csúszik ki a lábad. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen a saját bajuk!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly feladatot vállaltál magadra, amit mostanra meg is bántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utánajárnod, hisz akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképpen jobb, ha megtudod, mi van a háttérben, ám arra is fel kell készülnöd, hogy ez a kutakodás visszaüthet. Esetleg olyasmire derülhet fény, ami a számodra roppant kellemetlen, így érdemes erre is felkészülnöd, és akkor kisebb lesz a csalódás. De az is lehet, hogy hagynod kellene a fenébe az egészet, és nem kellene sürgetni semmit, mert olyan rejtély még nem volt, amiről a titok fátyla egyszer le nem hullott volna. Ha valami rossz dologról van szó, ráérsz akkor is megtudni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Két, hozzád közelálló személy parázs vitába keveredik, amelyben a te állásfoglalásod és véleményed lehet perdöntő. Emiatt azonban szinte borítékolható, hogy az egyik fél garantáltan megharagszik rád. Épp ezért, mivel senkit nem szeretnél a világért sem megbántani, diplomatikusan mondd el, mit gondolsz, egy pillanatra sem egyikük, vagy másikuk mögé állva. Nem kell feltétlenül részesévé válni ennek a vitának, sokkal jobban teszed, ha hátrébb lépsz kettőt és hagyod, hogy rendezzék egymás között a konfliktusukat. Egy olyan témában hogyan is tudnál objektív véleményt mondani, amelyben csupán kívülálló vagy?! Ne hagyd, hogy belerángassanak akármibe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon régóta szeretnél elérni valamit, ami fontos számodra, ám egészen a mai napig nem merted megtenni az ehhez szükséges lépéseket attól tartva, hogy esetleg nem sikerül és rendkívül csalódott leszel miatta. Amíg azonban nem próbálod meg, soha nem fogod tudni megállapítani, hogy érdemes volt-e, megérte-e megpróbálni. Legyen benned elegendő bátorság, higgy abban, amit nagyon szeretnél, hisz úgy, hogy egy helyben állsz, soha, semmit nem fogsz tudni elérni. Ne legyél saját magad ellensége, egyszerűen vegyél egy mély levegőt és indulj el! Nincs semmiféle veszíteni valód!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú vívódás után nagy elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Nem tudod azonban, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogy ha elindulsz, már nem lesz visszaút, végig kell menned az úton, bármi történik is. Félsz az ismeretlentől, ez azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmod valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell tudnod dönteni, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Amennyiben nem érzed késznek magad erre, nem kell kapkodnod, szerencsés vagy, mert nem hajt a tatár, nincs semmiféle határidő, így tehát adhatsz magadnak elegendő időt arra, hogy mindenféle szempontból fel tudj készülni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívülien frusztrál a tény, hogy van valaki a környezetedben, aki mindenáron bele szeretne szólni a folyamatban lévő ügyeidbe, állandóan tudálékoskodik, neked pedig időnként a nyelved hegyén van az, amit legszívesebben mondanál, ám valahogy eddig sikerült türtőztetned magad. Hirtelen kimondott, bántó szavak helyett azonban érdemes végiggondolnod a mondanivalód, finoman hívd fel a figyelmét arra, hogy Te, magad is pontosan tudod, melyik ösvényen kell haladnod, mi a sikerhez vezető út. Légy azonban óvatos, csakis alázattal és tisztelettel fogod tudni elérni az általad kitűzött célokat, ha arrogánsan elutasítasz valakit, azzal csak bajba sodorhatod magad.

NYILAS (november 23-december 21)

Nem várt akadályokba ütközöl egy bizonyos dologgal kapcsolatban, olyannyira, hogy az első pillanatban fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megugrani. Úgy érzed, nincs meg benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy ne verd le a lécet és biztonsággal meg tudd oldani a helyzetet. Amennyiben úgy gondolod, kérj segítséget, nem kell szégyellned azt, hogy te sem értesz mindenhez, egyszerűen vannak olyan személyek a környezetedben, akik nálad jobban értenek hozzá. Ez esetben pedig kifejezetten jól jön majd, ha csapatban dolgozol, hisz sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni. Ha egyenes az út, miért választanád a kacskaringósat?!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmod válthasd valóra, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy beteljesíthesd a vágyad. Ne késlekedj egy pillanatig sem, most kell cselekedned, ha sikereket szeretnél elérni. Épp ezért amennyiben szükséges, adj lejjebb más, jelenleg végzett tevékenységedből ahhoz, hogy minden idegszáladdal erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Nem minden nap jön szembe ilyesfajta lehetőség, de erre szokták mondani, hogy az Élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes volt ezúttal a Sors!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után úgy tűnik, jó úton haladsz a siker felé, minden sínre került, a szerelmi életed is úgy alakul, ahogy szeretnéd egyszerűen nem csúszhat hiba ebbe az idilli állapotba. Mielőtt azonban elszállnál a rózsaszín felhőn, igyekezz a Föld nevű bolygón maradni, hisz a saját boldogságod rajtad is múlik, tegyél meg minden tőled telhetőt, dolgozz a sikerért, minden egyes nap légy hálás azért, amit csinálhatsz, hogy az életszínvonalad a várakozásaidnak megfelelően emelkedik. Egy kapcsolat pedig két emberen múlik, így neked is bele kell adnod apait-anyait abba, hogy ebből a szerelemből végül tündérmese lehessen! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel közös projekten dolgozol, amely igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás, tapasztalattal jócskán rendelkezel, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend legteteje! Majd utána ráérsz minden mással foglalkozni!