Napi horoszkóp október 7.: a Bakoknak változásra van szükségük, a Halak készen állnak egy új kapcsolatra

Borítókép: Napi horoszkóp október 7.: a Bakoknak változásra van szükségük, a Halak készen állnak egy új kapcsolatra
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve diplomatikusan viselkedsz, sok más emberrel szemben téged nem lehet kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, hogy nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott mértékletességgel fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

BIKA (április 21-május 20)

Hirtelen olyan szituáció adódik, hogy nem tudod folytatni a korábban megkezdett, a felettesed által rád bízott feladatot, mert más kötelességeknek kell eleget tenned. Mivel a kettő együtt már túl sok lenne, keress valakit a környezetedben, akiben megbízol és nyugodt szívvel adod át neki a tennivalókat. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, mint te, ellenkező esetben egy nagy rakás selejtet kell a főnököd elé tenned, és hidd el, te fogod a balhét elvinni!

IKREK (május 21-június 21)

Végre megtaláltad a célodat, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelidet, ami elviseli majd a durva igénybevételt. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgysem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.

RÁK (június 22-július 22)

Valami nagyon zavar, eléggé bizonytalan vagy, nem tudod, hogyan illene vagy kellene cselekedned. Emiatt frusztrált vagy, nehezen tudnak veled szót érteni, mert befészkelte magát ez a bizonytalanság a fejedbe. Attól azonban nem lesz jobb, hogy a kétségeidet dédelgeted magadban. Ha ennyire nem hagy nyugodni a dolog, nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást vagy választ találni, mert ez így hosszútávon nemigen lesz majd jó neked. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz aludni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú idő után megelégelsz valamit, amely miatt régóta futod a köröket eredménytelenül. Most azonban eljött a pillanat, amikor van bátorságod ki is mondani, hogy nem tűröd tovább. Amennyiben valóban így érzel és nem csak a pillanatnyi düh beszél belőled, nem kell tovább a helyzetben maradnod, hisz az senkinek nem jó, de legfőképp neked nem. Ne félj kimondani, hogy vége, noha lehet, hogy az első pillanatban ijesztő lesz. Tekints inkább úgy a helyzetre, mint egyfajta lehetőség, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy egy új élet felé indulhass. Bátorság!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy forró fejjel, gondolkodás és mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy, és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta álmodozol valamiről, amire nagyon vágysz, de túl bátortalan vagy ahhoz, hogy lépni merj. Attól félsz, ha nagyot buksz, annyira el fogsz hasalni, hogy nem lesz erőd ismét talpra állni. Be kell azonban látnod, hogy álmodozásból és illúziókból nem lehet várat építeni, ezekből nem fogsz tudni előre lépni, a kitűzött céljaid pedig elérhetetlenné válnak. Kelj fel és járj, vagy fogadd el a sorsod. Az egész kizárólag csak rajtad múlik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy elég fajsúlyos helyzetben hibát követtél el, olyasmit mondtál ki, amit azonnal meg is bántál. Senki nem tökéletes azonban, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most így alakult. Ne morfondírozz rajta sokat, próbáld kijavítani ezen botlásod, amennyire csak lehet, szépíts rajta. Ismerd el és merd hangosan kimondani, hogy hibáztál, hisz az sokat javíthat a helyzeten. Igyekezz legközelebb elkerülni a hasonlóan kellemetlen szituációkat, változtass irányt, mielőtt a sötétség közepén talalálod magad, ahonnan sokkal nehezebb megtalálni a kijáratot!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap elég felemásra sikeredhet, mert nagyon nehezen tudsz koncentrálni arra, amit csinálsz, a gondolataid össze-vissza csaponganak, azt sem tudod, valójában mit kéne tenned, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, kizárólag arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt feltűnik másnak is, hogy ellógod az egész napot, tégy valamit annak érdekében, hogy valami használható eredményt is fel tudj mutatni, különben könnyen előfordulhat, hogy a fejedre koppintanak. Hidd el, jobban jársz, ha a látványos szenvedés helyett konstruktívan közelítesz a dolgokhoz, s akkor tiszta lelkiismerettel adhatod majd át magad az esti pihenésnek!

BAK (december 22-január 20)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak, vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég elfoglalt életet élsz, nem-igen férnek bele plusz programok. Most azonban olyan helyzet adódik, hogy fel kell szabadítanod egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás feltölt, az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, nyitott vagy egy új kapcsolatra, sikerült lezárnod a múltat és készen állsz a továbblépésre. Nem érdemes azon túlzottan görcsölnöd, hogy megtaláld életed párját, hisz létezni nem csak párkapcsolatban lehet, sokkal inkább érdemes időt adnod magadnak és nem hajtani a lovat, hisz ez nem verseny. Minél inkább hajtod a szerelmet, annál nagyobb az esélye, hogy rosszul választasz és mellé nyúlsz, épp ezért lazíts, flörtölj, de ne ugorj bele az első szembejövő karjaiba! Van időd, élvezd a szingli életet, lásd meg a napos oldalt, hisz az egyedüllétnek nem csak árnyoldalai vannak!