Napi horoszkóp október 6.: a Szüzek építő jellegű kritikát kapnak, a Vízöntők mások boldogságáért fáradoznak

Borítókép: Napi horoszkóp október 6.: a Szüzek építő jellegű kritikát kapnak, a Vízöntők mások boldogságáért fáradoznak
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 6.

KOS (március 21-április 20)

Ha van egy jó ötleted, mindenképp érdemes kibontakoztatni a kreativitásod, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a terved, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki rólad fog beszélni, persze pozitív értelemben!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki az orrod elől happolja el a lehetőséget, amiért nagyon régóta dolgozol. Ez rendkívülien bosszant, de a következő alkalom miatt gyorsan túl kell lépned rajta, hogy abszolút hideg fejjel gondolkodva, versenyben maradhass. Egyszerűen légy résen, járj nyitott szemmel, mert ez esetben minden a gyorsaságon sok múlhat. Ha szeretnéd a következő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

IKREK (május 21-június 21)

Fogadd el, ha mások külön utakon járnak és nem egyeznek az elképzeléseitek. Ne erőszakold másokra a saját terveid. Amennyiben nekik nem ez az útjuk, indulj el nélkülük, a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni. Hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életed! Menni fog, csak hinned kell magadban!

RÁK (június 22-július 22)

Valakit nagyon félreismertél, annak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt roppant csalódott vagy, nem csupán azért, mert valaki nem olyan valójában, mint amilyennek mutatta magát, hanem saját magadban is, mert túl naiv voltál. Próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzésidben és nyitottabb szemmel jársz annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A jó eredményt és a vele járó elismerést már a zsebedben tudhattad, ám egy váratlan fordulat következtében mégis elmaradt. Emiatt nagyon bosszús vagy, de semmiképp ne csüggedj, csupán azért, mert ez most nem sikerült. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel kidolgozz mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki építő jellegű kritikával illet, amit elsőre elég rossz néven veszel, majd később belátod, elképzelhetően volt némi igazságtartalma. A kritikákra ne úgy tekints, mint egyfajta sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer te is leszel profi, aki anno a különböző kritikákból okulva lett az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

El kell végre döntened, hogy hol tartasz a megkezdett utadon, mit szeretnél elérni és mik a további céljaid. Ehhez azonban egyfajta önvizsgálatot kell tartanod, ahol minden képességed, tudásod és a határaid is figyelembe veszed. Ha mindezek alapján az egyenlőség jel után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad egy személy a környezetedben, aki hosszú ideje rád kényszeríti az akaratát, s úgy irányít téged, mint egy marionett bábot. Mostanra azonban eleged lett ebből, eljött tehát a pillanat, amikor a sarkadra kell állnod és elmondanod bátran, mi nem tetszik neked. Légy azonban visszafogott, nem kell indulatosan reagálnod, elég, ha szofisztikáltan tudatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed és önálló akaratod. Legyél udvarias, ugyanakkor kellően határozott is, s hidd el, ebben az esetben az illető meg fogja érteni, hogy tulajdonképpen mi a probléma kettőtök között.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki, a környezetedben sikert sikerre halmoz, emiatt kissé ferde szemmel nézel rá, titkon irigyled, hogy veled ellentétben neki már sikerült idáig eljutnia. Ha azonban egy pillanatra belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy az általa elért eredmény, kitartó munka és sok-sok áldozat termése, amit senkinek nem osztogatnak ingyen a forgalmi csomópontokban. Így amennyiben te is hasonló dolgokról álmodsz, fel kell állnod és el kell indulnod, mert ha egy helyben állsz, senki nem fogja a kezedbe adni. Azért tenned kell! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Egy bizonyos szituációban igen hevesen reagálsz, ami nem vet rád túl jó fényt, jelen helyzetben. Talán a kelletténél neked is kevesebb türelmed van egyes helyzetekben, ez is azt mutatja, pihenésre van szükséged. A saját fáradtságodnak nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Erőnek erejével fáradozol azon, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenki csak mosolyogjon. Fel kell azonban ébredned az édes álmodból: nem Csodaországban vagy, ahol minden rózsaszín és kerek. Ez a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsuk, ahogy tudják.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, valaki mindenáron próbál fogást találni rajtad, árgus szemekkel figyeli, mikor követsz el hibát, amiért azonnal felelősségre vonhat. A célját valamilyen szinten sikerül elérnie, hisz azt érzed, hogy teljesen ez járja át a gondolataid, emiatt nem nagyon tudsz érdemi munkát kiadni a kezedből. Rázd le magadról ezeket a láncokat, szabadulj ki és légy magabiztos. Ne hagyd, hogy valaki negatív nyomást gyakoroljon rád!