Napi horoszkóp október 4.: az Oroszlánok régi konfliktust szeretnének rendezni, a Nyilasok komoly kihívással néznek szembe

Borítókép: Napi horoszkóp október 4.: az Oroszlánok régi konfliktust szeretnének rendezni, a Nyilasok komoly kihívással néznek szembe
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Akaratodon kívül kellemetlen helyzetbe kerülsz, amely eléggé frusztrál. Megpróbálod kimagyarázni magad, de ebben az esetben ez mit sem segít. Igyekezz bebizonyítani, hogy nem rajtad múlt a helyzet negatív kimenetele, ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz, ha a tetteid beszélnek helyetted!

BIKA (április 21-május 20)

Érzed, hogy a széllel szemben futsz folyamatosan, amelynek következtében rendkívülien lelassulsz, nem nagyon marad erőd végigfutni a távot. Próbálj irányt változtatni, mert ha így folytatod, még azelőtt merülsz le teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben lesz szükség az energiáidra.

IKREK (május 21-június 21)

Valakihez komoly érzelmek fűznek, mindent megteszel annak érdekében, hogy tettekkel bizonyítsd, mennyire sokat jelent neked. Nem biztos azonban, hogy össze kell törnöd magad, hisz ha az érzés kölcsönös, nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, ha pedig üres kapura lövöd a labdát, attól egy idő után nem leszel túl motivált. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

RÁK (június 22-július 22)

Bármi történik, te csupán egyetlen dologra koncentrálj: csak saját magadnak tartozol elszámolnivalóval! Senki nem kérhet rajtad számon semmit, amennyiben úgy cselekszel, hogy nem ártasz közben senkinek. Ha bárki rád fog valami olyasmit, amihez nincsen közöd, állj ki magadért és védd a saját érdekeid. Nem kell beleegyezned semmibe, amibe akaratodon kívül megpróbálnak belekeverni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban egy konfliktushelyzet vetett véget a jó viszonynak és megpróbáld rendezni a kapcsolatokat, vagy legalább a kérdéseidre választ kaphass tőle. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy kétesélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni és tovább tudsz lépni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje készíted a tervet a célod elérése érdekében, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad nyélbe ütni a dolgot, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlenül ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd. Lásd be, az élet nem egy matekóra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben azonnal a segítségedre siet, ami jelen helyzetben kis túlzással az életedet mentheti meg. Kicsit sok minden szakadt ugyanis a nyakadba, ami igen csak megnehezíti a megoldást, nem igazán tudod az első pillanatban, hogyan is kellene egyedül megbirkóznod a helyzettel. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy amikor szorul a hurok, akkor jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, Te is jössz neki eggyel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd fogyni a türelmed egy bizonyos ügyben, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg, milyen távolság van mögötted és mekkora eredmény vár, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, Te is rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem roham léptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Nyugi, már csak néhány méteren kell kitartanod, azt pedig már a kisujjadból kirázod!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba kerülsz, amely igen nehéz akadályokkal lesz tele, neked mégis meg kell tudnod küzdeni vele. Ha azonban nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs ahhoz, hogy a végén mindenki elismerését kivívhasd és Te, magad is elégedett lehess a teljesítményeddel. Ne futamodj meg rögtön az első nehézségnél, inkább magabiztosan állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikereidért! Hidd el, annál édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret amiatt, hogy meg sem próbáltad!

BAK (december 22-január 20)

Úgy döntesz, meghosszabbítod egy kicsit a hétvégét és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így nyugodt lélekkel adhatod át magad a hétvégének!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A környezeted rendkívül céltudatos embernek ismer, akinek gyakorlatilag a lehetetlen, mint fogalom abszolút hiányzik a szótárából. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, annak ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének, vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni, minden helyzetben, bármilyen nehézség ellenére! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogság receptjéhez!

HALAK (február 20-március 20)

Nem vagy tipikusan az a személy, aki minden egyes garast a fogához ver, most mégis meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt, amennyiben ugyanis kontroll nélkül szórod, nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a Világ vége jött el, csupán csak egy ideig határt kell szabnod magadnak és azokra a kiadásokra szorítkozni, amelyek feltétlenül szükségesek. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor üt be a krach, amikor váratlanul nagy összegben kell valamit kifizetned, akkor pedig majd nagyon jól fog jönni az, hogy valaha kétszer is meggondoltad, mire költesz pontosan azért, hogy ha úgy hozza az Élet, ne okozzon gondot a fizetés. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz akadt valami, amiben az eszed erősebben működik a szívednél!