Napi horoszkóp október 3.: a Kosoknak váratlan helyzetet kell kezelniük, a Bikák új kalandot keresnek

Borítókép: Napi horoszkóp október 3.: a Kosoknak váratlan helyzetet kell kezelniük, a Bikák új kalandot keresnek
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, biztos alapokon állsz, semmitől nem remeghet meg a lábad, minden eshetőségre fel vagy készülve. Most azonban olyan váratlan dolgok történnek, amelyek teljesen másféle eljárási módot igényelnek, mint amihez eddig hozzá voltál szokva. Ne aggódj, hisz ha nem lankad a figyelmed és felhasználod a mentőöved, nincs az a mély víz, amelyben reményvesztetten elsüllyedhetnél. Minden azon múlik csupán, hogy el tudod e hinni azt, amit számtalanszor bizonyítottál már: hogy válságkezelésből kitűnő vagy, amennyiben rendelkezésre áll minden, ami ahhoz kell, hogy mentsd a menthetőt! Bízz a képességeidben!

BIKA (április 21-május 20)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek, de előbb tanulj, tapasztalj, hogy aztán ésszerűen járhasd a saját utad!

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelyben éppen mászol előre. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz benne és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret furdalásod és nem kell hajlott háttal bújkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz el más irányba!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva, át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot és ez az érzés el fog majd elkísérni az egész nap folyamán!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, elég ingoványos talajon haladsz a cél felé, rengeteg az akadály és az olyasfajta külső befolyásoló tényező, melyekre nincs ráhatásod. Igyekezz azonban kizárni minden külsőséget és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Ezzel pedig nem csak hogy sérülést okozhatsz magadnak, de a folyamatot is lassíthatod. Semmi más nem fontos, csak az, hogy eljuss a célig és közben ne kelljen az életed is kockáztatnod érte. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő lelkierővel.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Váratlan helyzetben meglepően jól reagálsz, te magad sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén a józan ítélőképességed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondani ahhoz, hogy domináljon a véleményed. Mindig maradj ilyen agilis, mert hosszútávon kedvezően hathat rád, az élet minden területén!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Vannak olyan szituációk, amiken jobb csendesen túllépni, nem érdemes benne ragadni, és olyan lovat lovagolni, amely semmerre nem mozdít. Meg kell tanulnod neked is leereszteni a lufit anélkül, hogy nagyon felhúznád magad rajta. Vannak helyzetek, amikor okosabb, ha nem okozol magadnak kellemetlen perceket azzal, hogy olyan dolgokon morfondírozol, amelyek megtörténtek és el is múltak. Tanulj meg diplomatikusan, okosan továbblépni és a jövőbe tekinteni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra,ami szembejön veled, nem kell lovagolnod annyi konfliktuson. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgy sem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni!

NYILAS (november 23-december 21)

Szíved szerint kilépnél egy igen kellemetlen szituációból, de magadra vállaltál valamit, ami egyenlőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj. Elég nehéz elvonatkoztatnod ettől, mert egyfolytában azon jár az agyad, hogy miként zárd minél rövidebbre a dolgot. Ne agyalj túl sokáig rajta, próbáld meg a lehető legkevesebb buktatóval, logikusan befejezni, amit elkezdtél. Ha egyszer már vállaltad a dolgot, nem lenne korrekt most kihátrálni a helyzetből, vállald a felelősséget, hisz így lesz nyugodt a lelkiismereted!

BAK (december 22-január 20)

Bemelegítettél és rajthoz álltál a maratoni futóversenyhez, már csak arra vársz, hogy eldördüljön a start pisztoly. Mielőtt azonban eszeveszett futásba kezdesz, igyekezz kidolgozni egy ütős taktikát, mert ha azt tartod szem előtt, hogy az elején lehagyj mindenkit, a végére nem marad majd szufla benned! Nézz körül, ki és hol áll a mezőnyben, majd úgy indulj neki, hogy okosan osztod be az energiád. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, amelyek a kidolgozott terv szerint alakulnak is, a vártnál ugyan kicsit lassabb eredménnyel. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte. Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakkal állj a talajon, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

HALAK (február 20-március 20)

Az életednek egy olyan fázisába érkeztél, amikor boldog vagy. Egyszerűen így kerek minden. Semmin nem akarsz változtatni, mert érzed, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok, tehát a megfelelő mederben van a folyásirány. Igyekezz minél tovább fenntartani a jelenlegi állapotot és ne félj elhinni, hogy neked is kijár a boldogság. Ugorj fejest, élvezd minden pillanatát és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik nem visznek előre, vagy nem is érintenek egyáltalán. Csak dőlj hátra és tedd fel a lábad!