Napi horoszkóp október 20.: a Bikák segítőkészségüket bizonyítják, a Nyilasok produktív napra számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp október 20.: a Bikák segítőkészségüket bizonyítják, a Nyilasok produktív napra számíthatnak
Vasárnapi horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Igyekszel egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, amellyel nem szívesen foglalkozol, mi több, kifejezetten kellemetlen számodra. Rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá, sokkal jobban teszed tehát, ha rossz szájízzel ugyan, de mégis nagy levegővétellel megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal jobban fogsz aludni és tonnákkal könnyebb lesz a lelkiismereted is. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként foglalkozni kell velük – és lehetőség szerint mihamarabb lezárni őket!

BIKA (április 21-május 20)

Bár kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetedben, mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani és nemigen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj azonban arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, Te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

IKREK (május 21-június 21)

Mindig, mindenkivel szemben a jó szándék vezérel, ahogy ezúttal is, midenáron segíteni szeretnél ugyanis valakinek. Mindenképp derék dolog tőled, ám még mielőtt ismét, Teréz anyaként misszióba indulsz, próbálj óvatosan közeledni, mert most egy elég kényes ügyről van szó. Jobban teszed, ha minél többet az illető mellett vagy anélkül, hogy szóba hoznád a dolgot. Néha az is segítség, ha ott vagy fizikálisan valakinek, hogy ne érezze magát egyedül. Jó barát vagy!

RÁK (június 22-július 22)

Valami, amin régóta dolgozol, nem várt eredményt hoz és ez roppant büszkévé tesz. Izgalmad a tetőfokára hág, alig férsz a bőrödben, legszívesebben azonnal kikürtölnéd az egész világnak, hogy sikerült elérned valamit, amiről soha nem gondoltad volna, hogy képes vagy elérni. Ez is bizonyítékul szolgál arra, hogy hittel, akarattal és kitartással meg lehet mászni, a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Ünnepeld a győzelmet, de légy résen, nehogy az utolsó pillanatban csússzon hiba a számításaidba!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kicsit tapasztalatlannak és elveszettnek látod magad egy bizonyos szituációban, amelyhez hasonlóba még nem-igen kerültél azelőtt. Ahelyett azonban, hogy elvesznél a részletekben, koncentrálj arra, hogy ha már „ezt dobta a gép”, a végére kell járnod. Nyitott szemmel, éberen tedd a dolgod, ahogy eddig, amiatt pedig nem kell aggódnod, hogy nem lesz, aki segít. Fogadd el, ha mások, több tapasztalattal esetleg megpróbálnak a helyes útra terelgetni, hisz ők ezúttal jobban tudják nálad. Legközelebb pedig már te is tudni fogod, hogy mit kell csinálni ilyen helyzetekben.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rég nem látott ismerős kavarja fel az állóvizet az érzésed szerint már-már kissé monotonná vált, szürke életedben. Kellemes csalódás ér, hisz nem számítottál rá, hogy ilyen sokat változott előnyére az illető. Mivel készen állsz egy új kapcsolatra, adj egy esélyt a dolognak, hisz nem tudhatod, mi sül ki belőle. Beszélgessetek, töltsetek minél több időt együtt és próbáld feltérképezni, hogy érdemes-e komolyabb dolgokban gondolkodnod, vagy csupán marad egy jó barátság. Ne evezz olyan vizekre, ahol elsüllyedhet a hajód, inkább játssz biztonsági játékot.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elképesztő gyorsasággal zajlanak körülötted az események, alig tudod a lépést tartani. Most kell azonban nagyon óvatosnak lenned, hisz ha nem tartod minden pillanatban eléggé nyitva a szemed, olyasmi kerülheti el a figyelmed, ami a szituáció szempontjából perdöntő lehet. Ha időben, a megfelelő módon cselekszel, nem követhetsz el olyan hibát, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt. Használd a logikád és a női praktikákat, ennek most sikerülnie kell!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakit nagyon hibásan értékeltél – annak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt roppant csalódott vagy, mert félreismerted az illetőt, ráadásul vele kapcsolatban magadat is becsaptad, mert mindenképpen hinni akartál benne. Próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, olyannak, amilyen, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

NYILAS (november 23-december 21)

Ma minden nagyon jól alakul, különösebb erőfeszítések nélkül sikerül elérned mindent, a régóta folyamatban lévő, véget nem érő ügyeidet le tudod végre zárni. Ennek köszönhetően elégedetten dőlhetsz hátra, hisz ennyire produktív napot régóta éltél meg. Ha mindent befejeztél, add át magad az édes semmittevésnek, de legalábbis mindenképp olyasmivel foglalkozz, ami pihentet, kikapcsol. Használd ki az alkalmat a feltöltődésre!

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, valaki nagyon hasonló életet él ahhoz, ahol te épp tartasz az úton. Emiatt nagyon hamar megtaláljátok a közős hangot, nem kell különösebben ismerkednetek, mert szinte azonnal ráhangolódtok egymásra. Pontosan ezért nagyon szívesen tartózkodsz a társaságában és arra jössz rá, hogy minél több időt töltötök együtt, annál jobban kötődsz hozzá. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ebből még akár nagy szerelem is lehet! Csak nehogy eltaktikázd magad és túl sokáig kerülgesd, mert még le is csaphatják a kezedről!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sikerül befejezned egy igen bonyolult feladatot, ami minden idődet és energiádat felemésztette már. Most azonban joggal vagy büszke magadra, hisz nem is akármilyen eredményt sikerült elérned, mindenki nagyon elismeri az elért sikert, amely nélküled nem jöhetett volna létre. Ünnepeljétek meg, hisz a szombat este a legalkalmasabb időpont arra, hogy kiereszd a fáradt gőzt és elvonatkoztass minden kötelességtől! Így kell ezt csinálni!

HALAK (február 20-március 20)

Kezdesz besokallni attól, hogy a környezetedben mindenki a legjobb életvezetési tanácsadónak és pszichológusnak hiszi magát, megállás nélkül körülötted legyeskednek és meg akarják mondani, hogyan éldd az életed. Kérdés, hogy az általuk megfelelőnek tartott élet az etalon-e, hisz neked sokkal különböznek az elveid az övéiktől. Ne foglalkozz velük, egyszerűen csak járd a magad útját, hisz nálad jobban senki nem tudja, mi a jó neked!