Napi horoszkóp október 19.: az Ikreket gyengéd szálak fűzik valakihez, a Skorpiók büszkék lehetnek magukra

Borítókép: Napi horoszkóp október 19.: az Ikreket gyengéd szálak fűzik valakihez, a Skorpiók büszkék lehetnek magukra
A hét első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Végre megtalálod azt a személyt, akivel közös az érdeklődési körötök, együtt tudtok olyan programot csinálni, amit mindketten élveztek. Érdemes hosszútávon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat lesztek. Ez egy hosszú barátság kezdete, érdemes neked is energiát tenni a kapcsolattartásba, hisz egymás félszavaiból is értetek, ez pedig a siker kulcsa lehet számotokra!

BIKA (április 21-május 20)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már-már a föld felett jársz. Esetleg ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még nem állt össze. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. Igyekezz minél őszintébb lenni, maradj önmagad, ne hagyd, hogy az események megváltoztassanak.

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján leszállt a rózsaszín köd, egész nap nem tudsz kiverni valakit a fejedből, akihez gyengéd szálak fűznek. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, de fontos, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket nem szabad elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tud párhuzamosan működtetni a szíved és az eszed!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akivel egyszerűen semmiben nem értesz egyet, ő pedig folyton kritizál, semmit nem tart jó döntésnek, amit önállóan hozol. Ezt persze nem mondja egyenesen az arcodba, hanem csak másoknak beszél lekicsinylően rólad, mintegy üzenve, mennyire nem tart sokra. Mivel intelligens embernek tartod magad, nem akarsz belemenni egy efféle felesleges adok-kapokba, ezért inkább egyszerűen csak kerüld el a társaságát. Nem biztos ugyanis, hogy jelen helyzetben okosan teszed, ha belemész olyan vitákba, amelyeknek valószínűleg semmi értelme.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle nyugodtan aludni. Minden gondolatod ekörül forog, hiába igyekszel elterelni a figyelmedet. Miközben pontosan tudod, hogy sokáig már nem hezitálhatsz, mert elkerülhetetlenül egy fájdalmas döntés vár rád. Minden porcikáddal tudod, lehetséges, hogy jobban jársz, ha mielőbb próbálsz ezen túlesni, de egyelőre még próbálod húzni az időt. Ne tedd, mert akkor még sokáig álmatlan éjszakákra kell számítanod! Biztosan megéri ez neked?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, mert nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél – és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, hisz a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Senki nem fogja a kezedet, ezért ha megbotlasz, nem is lesz senki, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a környezeted régóta ösztönöz arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozz már meg végre egy nehéz – és talán kockázatos – döntést, te egyelőre hezitálsz. Nem érzed késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már pórul jártál. Ezért most se hagyd sürgetni magad, ne cselekedj meggondolatlanul, hanem várd ki nyugodtan a leginkább megfelelő pillanatot.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan feladatot sikerül időre teljesítened, ami különösen fontos a számodra, és mivel maximalista vagy, igyekeztél a tökéletesre törekedni. Különösen nagy öröm ez számodra, hisz ezáltal jut időd végre arra, amit hetek óta tologatsz magad előtt, most azonban teljes mellszélességgel vetheted bele magad. Szánj időt arra, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot, hisz más dolgos napokon nem biztos, hogy elegendő időt fordítasz rájuk, ez a nap azonban tökéletesen alkalmas arra, hogy törődj a szeretteiddel is.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődet és energiádat emészti fel, hogy maradéktalanul megfelelj és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled. De most már késő bánat, nem tudsz kihátrálni, hanem muszáj vagy végigcsinálni, amibe belekezdtél. Annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellően tapasztalt is vagy, így nagyjából tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmivel foglalkozol, amihez tulajdonképpen nem sok közöd van, ám mivel mások sem törődnek vele, úgy gondolod, neked kell megoldanod a helyzetet. Megvan azonban neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy újabb terheket végy a nyakadba. Hagyd, hogy azok dolgozzanak ezen a kényelmetlen szituáción, akik a bajt okozták, mert ez nem a te sarad. Figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túlleszel. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen az ő bajuk!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan helyzetben hirtelen kell döntést hoznod, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy könnyűszerrel megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt!