Napi horoszkóp október 18.: a Bikák a tisztességes játék hívei, a Szüzek elérik a korábban kitűzött céljaikat

Borítókép: Napi horoszkóp október 18.: a Bikák a tisztességes játék hívei, a Szüzek elérik a korábban kitűzött céljaikat
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant az Élethez történő hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra – többek között rád – is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy „nemtörődömsége” mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet, amire sem neki, sem másoknak nincs szüksége. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, figyelmeztesd, hogy rád sem számíthat mindig ilyen nyugodt állapotodban, mert kezdesz besokallni.

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez keresztülgyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni a serleget és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

IKREK (május 21-június 21)

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Valami, amin régóta dolgozol, nem úgy sikerül, ahogyan azt korábban elképzelted, sokkal nagyobb eredményt vártál ugyanis tőle. Emiatt eléggé elkeseredett vagy, fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot. Ne add fel elsőre, vond le a megfelelő konzekvenciát, adj hálát a sorsnak, hogy újabb leckét adott, megtanítva arra, hogyan kell legközelebb ehhez hasonló szituációban cselekedni, hibátlan eredményt produkálva. Keress új kihívásokat, olyasmibe vágj bele, aminek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, hogy e negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Új dologba kezdesz, teljesen ismeretlen vizekre evezve. Zöldfülűként mindenki igyekszik segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a tanulási folyamatot, amiért nagyon hálás vagy. Akadnak azonban olyan személyek, akik ferde szemmel tekintenek törekvéseidre és minden lépésed bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a fajta lekezelő stílus teljesen idegen számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz még valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem kevés izzadtsággal, de beértél a célegyenesbe, már csak méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot. Ne igyál azonban előre a medve bőrére, hisz az utolsó centimétereken is csúszhat hiba a számításodba, amikor kicsúszhat a lábad és akkorát eshetsz, hogy a végén elmarad a diadal. Éberen, nyitott szemmel járj és ne lassíts a tempóból, mert ezen most sok múlhat. Ha beértél, fújd ki magad, lazíts és nyugodtan dőlj hátra, hisz ezt a győzelmet már senki nem veheti el tőled!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, amelyben te is ugyanannyi részben vagy hibás, mint a másik fél. Ne akard rákenni azonban senkire a lekvárt, vállald fel, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem mondanál. Nem szégyen a bocsánatkérés, sőt! Ez azt is jelenti, hogy képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál. Hidd el, ettől csak jobb emberré válsz majd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Annyira tehetséges vagy egy bizonyos dologban, hogy a környezeted csak megdöbbenéssel vegyített elismeréssel bólogat. Téged ez roppant módon felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldoznod a gyakorlására, hisz a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. Légy óvatos, el ne bízd azonban magad, hisz a szerénység csak hozzátesz emberi értékeidhez!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napot érdemes önmagadra szánnod, hogy lelkileg és fizikailag is gatyába tudd rázni magad egy kicsit. Ha nincs kedved egyedül tölteni a napot, keress egy jó barátnőt, akivel felkutatjátok a boltokat a legújabb ruhakollekciókért, akivel szívesen ebédelsz vagy nézed meg a legújabb vígjátékot a moziban. Meglátod, nagyon jótékony hatással lesz rád ez a szabad nap! Épülj, szépülj, mert hisz időnként neked is jár a kikapcsolódás!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp szeretnél valamit véghezvinni, egyenlőre azonban az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Szedd össze minden tudásod, tapasztalatod és akaraterőd, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok impulzus ért az utóbbi időben, túl sok minden történt körülötted, emiatt kissé össze vagy zavarodva, úgy érzed, nem tudod tartani a fonalat. Próbálj elvonatkoztatni mindentől, tereld el a figyelmed, mert ha görcsösen ezekre a dolgokra összpontosítasz, még nagyobb lesz a lehetőséged arra, hogy hibát hibára halmozz. Hidd el, ha egy rövid időre félreteszed a téged gyötrő gondolatokat és mással foglalkozol, később sokkal hatékonyabban fogsz tudni működni, ami a megoldást illeti.

HALAK (február 20-március 20)

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki egyszerűen rád akarja hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy ki tudd magyarázni, hogy pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy te nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!