Napi horoszkóp október 15.: a Mérlegek segítőkészségük miatt népszerűek, a Halaknak komoly döntést kell meghozniuk

Borítókép: Napi horoszkóp október 15.: a Mérlegek segítőkészségük miatt népszerűek, a Halaknak komoly döntést kell meghozniuk
Mára is üzentek a csillagok, következésképp érdemes elolvasni a napi horoszkópod.

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Körülötted mindenki kételkedik annak sikerében, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla. Te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, hisz nyomós okok szólnak amellett, hogy azt csináld, amit elterveztél. Azzal is tisztában vagy, hogy ezzel senki másnak nem ártasz, mert csak a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel senki nem áll melletted és senki nem fogja a kezed, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt belevágsz, mert nem tudhatod, milyen mély mély vízbe tévedsz!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé elveszettnek érzed magad, mert nem az elképzeléseid szerint alakul az életed, s határozottan kedvezőtlen irányba mennek a dolgaid. De emiatt nem kell olyan nagyon elkeseredned, mert ez is jó lehet valamire, ha másra nem, hát arra mindenképpen, hogy új tapasztalatokkal gazdagodj. Egyébként sem valamilyen tragikus, jóvátehetetlen helyzetről van szó, hanem csak legyőzhetőnek tűnő nehézségekkel kell szembenézned. Hát nézz szembe velük, vond le a megfelelő konzekvenciát, és akkor legközelebb elkerülöd a hasonló zsákutcákat!

IKREK (május 21-június 21)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fogsz fárasztani. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is Te vagy!

RÁK (június 22-július 22)

Mások folyton befolyásolni szeretnék a döntésed, hisz nem néznek ki annyit belőled, hogy önálló döntések meghozatalára is képes vagy. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az Élet! Jó pap is holtig tanul!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyszerre túl sok dolgot ütemeztél be a mai napra, teljesen figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaid. Ennek meg is lesz a böjtje, este ugyanis szinte ájultan dőlsz majd az ágyadba. Ne vállalj egyszerre ennyi programot, tanulj meg nemet mondani, mert így előbb vagy utóbb teljesen ki fogsz merülni. Csak addig takarózz, amíg a paplanod ér, annál tovább semmiképp, mert a szervezetedet, bármennyire is szeretnéd, úgy sem fogod tudni becsapni! A hét elejét úgy szervezd meg, hogy jusson időd a pihenésre is, ha kell, a már eltervezett feladatokba vonj be másokat is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A vártnál jobban sikerül valami, amiért az elején egy lyukas garast nem adtál volna. Ez teljesen felvillanyoz, legszívesebben világgá kürtölnéd azt, hogy tehetséged az egekig tört. Légy büszke magadra, engedj teret annak, hogy megünnepled a kreativitásod, de ne szállj túl magasra, mert később annál nehezebb lesz majd biztonságban talajt fogni. Ne várd meg, amíg az Élet nevű játék ránt vissza, mert abban az esetben nagyon fájdalmas lehet a földet érés! Csak csínján bánj a büszkeséggel és duzzadó önbizalmaddal!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett nem feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem vagy a csapatmunka híve, jobban szeretsz egyedül boldogulni, most mégis úgy adódik, hogy osztoznod kell valakivel a tennivalókon. Ne állj ellen, fogadd el a segítséget, legyél nyitott, mert egyfelől sokkal hamarabb végeztek, másfelől jobb néha osztozni a sikerben, mert a közös munka során hosszútávra szóló jó kapcsolatokat alakíthatsz ki. Merd magad másokra bízni, nem feltétlenül fog a hátrányodra válni! Különben is, csak úgy tudsz különbséget tenni a sakk és a kézilabda között, ha legalább egyszer mindkettőt kipróbáltad már!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmire vállalkozol, amiben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, de mivel szereted a kihívásokat, könnyen igent mondasz. Kérj segítséget másoktól, ne félj a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap legyőzhetetlennek érzed magad, úgy gondolod, hogy akár egy hegyet is el tudnál hordani a hátadon. A szupererőd azonban igyekezz arra használni, hogy önmagad hasznossá téve segíts másoknak, akik elakadtak a sok tennivalóval, de hagyj időt arra is, hogy a sok felgyülemlett energiát le tudd vezetni egy olyan programmal, amit te is élvezel. Hagyj ezekből a bizonyos erőkből tartalékot, mert a következő napokban szükséged lehet rá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Miközben te gőzerővel a céljaidért küzdesz és időt, energiát nem sajnálva mászol felfelé a meredek sziklákon, valaki egyfolytában azon dolgozik, hogy elbizonytalanítson, hogy visszarántson, mert féltékeny az eredményeidre. Te azonban roppant céltudatos vagy és csak az lebeg a szemed előtt, hogy méterekkel a hegycsúcs előtt nem fog tudni senki akkora befolyással bírni, hogy ez elegendő legyen arra, hogy feladd. Ne is hagyd magad kizökkenteni, a negatív és féltékeny embereket egyszerűen hagyd hátra, mert ők csak a hátrányodra válnak!

HALAK (február 20-március 20)

Az élet olyan szituációba kever, ahol komoly döntést kell meghoznod, de egyenlőre fogalmad sincs, mi tévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjad harapod, mindenképp fájdalmas lesz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!