Napi horoszkóp október 13.: az Ikrek szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, az Oroszlánoknak meg kell tanulniuk jól gazdálkodni az energiájukkal

Borítókép: Napi horoszkóp október 13.: az Ikrek szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, az Oroszlánoknak meg kell tanulniuk jól gazdálkodni az energiájukkal
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Olyan helyzetbe kerülsz, amely ugyan elsőre kellemetlennek tűnik, emiatt meghátrálsz és próbálsz menekülni, ám ha egy pillanatra megállsz, észre fogod venni, hogy akár még úgy is alakíthatod az egészet, hogy az neked legyen a legkedvezőbb, ezáltal nem kell majd szégyenkezned. Mielőtt tehát felhúzod a nyúlcipőt, érdemes kicsit elveszni a részletekben, hisz csak úgy fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj!

BIKA (április 21-május 20)

Nem véletlenül tartanak téged a többiek igen nagyra, hiszen te vagy az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tudással, tapasztalattal és elszántsággal, hogy szinte bármilyen nehéz akadályt le tud győzni. Emiatt általános tisztelet övez. Ma is szükség lehet a segítségedre, mert egy olyan helyzet adódik, amiből nélküled nem-igen látszik a kiút, s megoldás híján többeket is kellemetlenségek érhetnének. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, és ezért mindenki rendkívül hálás lesz neked. Még jó, hogy időben érkeztél!

IKREK (május 21-június 21)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted óva int az illetőtől. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hisz nem tudod, hogy a többieknek higgy, vagy bízz a pozitív megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi erősebben él benned, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hisz nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa miatt miről maradsz esetleg le. Ne ringasd azonban magad hamis illúziókba, mert ha végül a környezeted állitásai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, nyolc napon, mindenképpen túl gyógyuló sérülésekkel! Csak vedd lazán a dolgot érzelmi kötődések nélkül és meglátod, hogy alakul a helyzet!

RÁK (június 22-július 22)

Végre látod a fényt az alagút végén, mely nagyon felvillanyoz, hisz nem hiába dolgoztál ezres fordulatszámon, nem hiába pörögtél annyira. A befektetett munka most megtérülni látszik, te pedig alig várod, hogy megkezdhesd a jól megérdemeld szabadságod, hisz a nagy hajtásban már sokszor gondolkodás nélkül, ösztönből próbáltad teljesíteni a feladatod, kész szerencse, hogy nem lett baj belőle! Most azonban eljött az idő, hogy átadd magad a pihenésnek, felejtsd el a munkát egy időre! Majd ráérsz szabadság után felvenni ismét a megszokott pörgést!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha szeretnéd egyetlen légvétellel átúszni a medencét, be kell látnod, hogy te sem rendelkezel szupererővel. Próbáld beosztani az erőd és olyan tempóban haladj, hogy ne kelljen az utolsó métereknél kapálóznod. Ennek érdekében ne szaladj eszeveszetten előre, mert meg lesz rá az eséled, hogy nekirohansz fejjel a falnak. Hidd el, ha betartod a fokozatosság elvét, ugyanolyan eredményes munkát fogsz tudni produkálni, mint amely elvárást a kezdetekkor magad felé támasztottál. Lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában számon kér mindenért, annak ellenére, hogy nem tartozik a közeli ismerőseid közé. Ez téged roppant módon idegesít, nem tudod, hogyan szereld le diplomatikusan, de akárhogy gondolkodsz, rá kell jönnöd, hogy határozottság nélkül nem fogod tudni megértetni vele, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint a saját tükörképed. Ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod, vagy csinálnod. Az az ő dolguk, nem kell neked bele folynod ebbe!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretsz a dolgok mögé látni, folyamatosan mindenen igyekszel rajta tartani a szemed. Ez azonban nem csak fárasztó, de lehetetlen is. Meg kell tanulnod lazítani, nem ragaszkodni görcsösen az elveidhez, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz befolyásolni. Igyekezz mindig magabiztosan csinálni mindent, váratlan helyzetekben maradj nyugodt, mert ha ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint és a te feladataid közé tartozik! A többiről majd gondoskodnak mások!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hihetetlen tehetséggel áldott meg a sors, de lustaságod miatt hajlamos vagy „elkótyavetyélni” a tálentumot, ami benned van. Egy minimális szorgalommal és akaraterővel azonban sikerülne minden babért learatni, ehhez viszont te is kellesz. Fizikai tettek nélkül ugyanis nem fog az öledbe pottyanni a siker és a csillogás. Tedd mérlegre, mit szeretnél jobban: egy helyben ücsörögni, vagy felállni, cselekedni és bezsebelni az elismeréseket. Amennyiben az utóbbiak mellett teszed le a voksod, eljött a te időd! Mutasd meg magadnak és a külvilágnak is, hogy mire vagy képes! Meglátod, talán még a neved is megjegyzik, egy életre!

NYILAS (november 23-december 21)

Örökké elégedetlen vagy önmagaddal szemben, mind külsőleg, mind belső tulajdonságaidat tekintve hajlamos vagy arra, hogy a negatívumokra helyezd a hangsúlyt. Folyamatosan azon dolgozol, hogy mások előtt titkold ezt a fajta kisebbségi komplexusod, amely miatt soha nem tudsz önazonos lenni. Próbáld a pozitívumokat előtérbe helyezve elfogadni magad és azt, hogy te is egy értékes ember vagy, rengeteg olyan belső értékkel rendelkezve, amely miatt a környezeted szeret és elfogad. Békélj meg a saját testeddel és lelkeddel, mert a nagy elégedetlenségben elfelejted megélni a mindennapok örömét! Próbálj boldog lenni!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap a határidő arra, hogy kézzel fogható eredményt produkálj, érdemes tehát úgy szervezni mindent, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald a feladatokat. Így lesz ugyanis a legkisebb lehetőség arra, hogy hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmilyen folyamatot, mert mire odáig jutsz, hogy befejezed, már azt sem fogod tudni, mit és hogyan kellett volna csinálnod. Amennyiben sikerül időben végezned, ereszd ki a gőzt és add át magad a hét utolsó napján a pihenésnek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minél gyorsabban szeretnél végezni a napi teendőkkel, emiatt kezdenek a bajok csőstűl a fejedre omlani, mert a nagy kapkodásban nem figyelsz arra, hogyan és milyen minőségben végzed a dolgod. Nem biztos, hogy jól teszed, ha így folytatod tovább, mert később annál több plusz terhet ró majd a nyakadba a hibák kiköszörülése. Inkább most koncentrálj arra, amit csinálsz, mert az összecsapott munka semmi jót nem terem a közel jövőre nézve! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál te is megélni, ha mindennnel végeztél.

HALAK (február 20-március 20)

Egy vitás kérdés kezd elharapózni, melynek során hajlamosak vagytok gondolkodás nélkül, bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így szonban nemhogy nem fogtok közös nevezőre jutni, még hosszú időre fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez a hangnem, hideg fejjel gondolkodva senkinek nem válik hasznára, így még azelőtt kell megáljjt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt nagyobb baj lenne belőle! Emelkedj felül a történteken, üljetek le, beszéljetek róla és ha végképp nem találtok arany középutat, akkor csendesen induljon ki-ki , a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, melyet lehetetlen volna csendben elintézni!