Napi horoszkóp október 13.: a Szüzek komoly feladatban bizonyíthatják rátermettségüket, a Vízöntők nagy álmokat dédelgetnek

Borítókép: Napi horoszkóp október 13.: a Szüzek komoly feladatban bizonyíthatják rátermettségüket, a Vízöntők nagy álmokat dédelgetnek
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Hozzád rendkívül közel álló személyek kapcsolata került válságba és bár eddig ezt igyekezték előtted is titkolni, te ennél sokkal jobban ismered őket, s átlátsz a szitán. Úgy érzed, mindenképpen tenned kell valamit, hogy mentsd a menthetőt, hiszen azt kevésbé viselnéd lelkiismeret-furdalás nélkül, ha tétlenül néznéd végig, ahogyan barátságok mennek tönkre számodra fontos emberek között. Légy azonban óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod a helyzetet, épp ezért nem biztos, hogy bölcs dolog az, ha kéretlenül olyan tanácsokat adsz, amelyeknek nem te viseled a következményét. Ne kezdj semmiféle olyan mentőakcióba, amely kellemetlen helyzetbe sodorhat, esetleg másoknak sem segítesz vele. Ebben az esetben bármilyen nehéz, lehet, hogy jobban teszed, ha hátrébb lépsz és hagyod, hogy mások oldják meg a problémáikat!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle nyugodtan aludni. Mindeközben minden gondolatod igyekszel elterelni, nem is akarsz rákoncentrálni, annak ellenére, hogy tudod, hamarosan fájdalmas döntést kell meghoznod. Minél hosszabbra írod azonban a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne nyújtsd oldalakra a fogalmazást, igyekezz lényegre törő lenni, mert így hosszú ideig éberen fogsz még aludni.

IKREK (május 21-június 21)

Csak sodródsz az árral, gyorsan visz a víz, ami megrémít, mert attól félsz, ha jön egy zátony, nem tudod majd kikerülni, s a sziklák összezúznak. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban. Ha megszabadulsz a görcseidtől, meglátod, hogy nagyon jól fogsz szórakozni és új élményeket gyűjteni!

RÁK (június 22-július 22)

Csábító ajánlattal keresnek meg, amelyre nagyon nehezen tudsz nemet mondani. Mielőtt azonban forró fejjel fejest ugranál a dologba, érdemes első körben leülni és minden részletet aprólékosan megvizsgálni. Írd le azokat a pro és kontra érveket, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jó döntést hozhass. Amennyiben több az ellene, mint a mellette szóló érv, abban az esetben jobban teszed, ha inkább más utakat keresel és nem engedsz a csábításnak! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden lépésnél adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár nem minden a saját terveid szerint alakul, most nem tiltakozol, mert nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Bár te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent, ha csak sodródsz az eseményekkel, abban bízva, hogy magától jön a megoldás. Lehet, hogy nem így lesz, de ezúttal élj a pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul valahogyan magától!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly feladatot bíztak rád, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden akaraterődre és tudásodra. Első pillanatban nem repesel az örömtől, inkább úgy éled meg, hogy valaki ki akar szúrni veled. de ha józanul mérlegelsz, rájöhetsz, hogy nem véletlenül te vagy a kiválasztott. Megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot. Zárj ki minden külső befolyásoló tényezőt, mert nincs más választásod, mint nekirugaszkodni és mindent bevetni. Bízz magadban és akkor nem lehet baj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon egész nyugodtan add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy ezúttal mások vegyék át az irányítást, te pedig egyszerűen csak engedj a csábításnak. Nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, hátradőlve pihenhess, amíg mások dolgoznak, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ma légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik! Gondolkodj átfogóan és ne csak az orrod hegyéig láss! Az élet tele van élményekkel és új kalandokkal, s ezek most csakis rád várnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nem vagy az a kifejezetten konfliktus kereső személy, most mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki sérti a benned kialakult értékrendet és úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban a mélyére mentek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő jó viszonyt vékonyabbra.

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben valahogy nem igazán vágysz nagy kalandokra és kihívásokra, egyszerűen csak jól esik mindent a megfelelő tempóban csinálni, majd este átadni magad a pihenésnek, összebújni a szerelmeddel és együtt megnézni egy filmet vagy nagyokat beszélgetni. Nem zavar az sem, ha bárki befolyásolni próbálna, ha furcsállják az emberek körülötted, hogy miközben lehet, hogy más dolgod lenne, te elodázod a feladatot. Bár senkinek nem tartozol elszámolni valóval, mégis aki fontos a számodra, annak magyarázd el, hogy időnként neked is szükséged van kis lazításra, amikor nem vállalsz semmilyen nehéz feladatot, hanem csak a legfontosabb dolgokra koncentrálsz. Jól teszed, ha a számodra értékes emberekre is figyelsz, mert szükséged van a lelki feltöltődésre, amit semmivel sem érdemes felcserélned!

BAK (december 22-január 20)

Túl sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszióba süllyedni, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a képességeiddel is. Ennek ellenére most olyasmibe vágtál bele, amivel egyelőre nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s a felsőbb osztályba léphetsz.

HALAK (február 20-március 20)

Ma rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontjuk is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el ezt a dolgot és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.