Napi horoszkóp november 8.: a Bikák megtalálják a sikerhez vezető utat, a Szüzek veszélyes kalandra vállalkoznak

Borítókép: Napi horoszkóp november 8.: a Bikák megtalálják a sikerhez vezető utat, a Szüzek veszélyes kalandra vállalkoznak Forrás: Getty Images
Amíg aludtál, a csillagok üzentek. :)

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 8.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyasmire vállalkoztál talán kicsit elhamarkodottan, ami még neked is elég nagy falatnak bizonyulhat. Nem biztos, hogy megvan benned a kellő bátorság, erő és tapasztalat ahhoz, hogy ezt az akadályt megugorhasd. Éppen ezért mielőtt nekilátsz a dolgognak, alaposan gondold át, hogyan is tudod sikerre vinni ezt az ügyet, mert ha csak úgy vaktában belevágsz, még baj is lehet belőle! Még az is jobb, ha belátod, hogy ez most nem fog menni, s időben visszafordulsz. Csak akkor kezdj hozzá a munkához, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol azzal, ha esetleg kudarcot vallasz!

BIKA (április 21.–május 21.)

A sok melléfogás után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az utat, amelyen érdemes végre követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, megleld a saját boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen bármi is az eredmény. A lényeg, hogy legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataidat és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondja, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit látni fogsz magad előtt!

IKREK (május 22.–június 21.)

Elhamarkodottan és meggondolatlanul ítéletet mondasz ki valaki felett anélkül, hogy a helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még korántsincs minden minden veszve. Legközelebb azonban érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárni, mielőtt szóra nyílik a szád, s hangosan kimondod, hirtelenjében mire gondolsz. Mivel te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít. Kérj elnézést az illetőtől és legközelebb légy sokkal körültekintőbb!

RÁK (június 22.–július 22.)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak fogytán volt. Így most a rengeteg munka és befektetett energia révén végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, s mindezt most próbáld feldolgozni, de az örömködés után mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert ha sikeres ember szeretnél lenni, azért folyamatosan tenni kell valamit!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz annak ellenére is, hogy a többiek már rég lemondtak róla. Te azonban még mindig hajszolod a célt, s kész vagy ezzel kapcsolatban magadra vállalni mindent. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, semmi nem garantálja ugyanis a sikert. Most még nem késő belátnod, hogy nincs ebben az ügyben semmilyen megfogható lehetőség, keress inkább más kihívásokat, mert nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal talán rossz nyomon jársz!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mások által veszélyesnek tartott kalandra vállalkozol, ami nem kevés kockázattal jár majd, ennek ellenére mégis igent mondtál rá. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, igyekezz megnyugtatni a környezetedet, s jelezd, hogy noha nagyra értékeled a figyelmüket és az aggódásukat, pontosan tisztában vagy a veszélyekkel, számoltál mindennel és úgy érzed, fel vagy készülve valamennyi váratlan meglepetésre. Ne hagyd, hogy mások megingassanak a döntésedben, hiszen úgy mégsem élheted az életedet, hogy mindig arra figyelsz, a többiek mit gondolnak majd rólad!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Meg voltál győződve róla, hogy tiéd a győzelem, gondolatban már bezsebelted az aranyérmet, ám hirtelen egy váratlan fordulat következik be, s ez alaposan megnehezíti a helyzetedet, s megingatja a biztosnak hitt pozíciódat. Így gyorsan és a lehető legnagyobb hatékonysággal kell cselekedned, ezért ne is késlekedj egyetlen másodpercig sem, hisz most minden pillanat számít. Bízz abban, hogy meg tudod oldani a problémát, hiszen rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy pontosan tudod, mit csinálj, nem kell tehát a sötétben tapogatóznod. Ez most egy fontos jelzés arra is, hogy ne bízd el magad, és csak akkor ünnepelj, ha már ténylegesen a dobogó legfelső fokán állsz!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Úgy érzed, kísért valami a múltadból, egy rossz emlék, egy csalódás, ami mindig visszaköszön, ha hasonló helyzetbe kerülsz, s mindahányszor félelemmel tölt el, hogy ismét nem tudod megfelelően kezelni a szituációt. Így azonban soha nem tudsz továbblépni, s valamilyen új úton elindulni, hanem a múltad foglyává válsz, ami semmi jót nem jelent. Határozd tehát el magad, s zárj le végre mindent, ami csak hátráltat a továbblépésben. Keress új lehetőségeket, mert valahol te is megtalálod a boldogságot és a teljes értékű életet! A korábbi élményekből tanultál, s nem lehet, hogy egymás után többször is mellényúlj!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, s nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most kétszer annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban menteni a még menthetőt. Ez nem lehetetlen feladat, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, kérj segítséget valakitől, aki ért a dolgához és akire vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármilyen zavar mutatkozott a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy érzed, életed egy olyan pontjához érkeztél, amikor el kell döntened, merre menj tovább annak érdekében, hogy végül kiteljesedhess és megtaláld a boldogságot. Épp azért, mert ez most számodra egy elég fontos döntés, igyekezz kizárni a külvilágot, szabadulj meg a sok kéretlen tanácsadótól, és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fogod tudni, hogy jól döntesz-e, mert ez sajnos mindig csak utólag derül ki! Ennek ellenére ne hezitálj sokáig, hanem határozd el magad és cselekedj!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végszót, s ezzel mindjárt minden felelősséget rád hárít. Csak azért azonban, mert valaki menekülni szeretne egy szituációból, neked még nem kell a nyakadba venned semmi olyasmit, amihez egyrészt semmi közöd, másrészt az értékrendeddel is teljesen összeegyeztethetetlen. Állj a sarkadra, legyél határozott, s tudasd mindenkivel: nem fogod mások helyett elvinni a balhét! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne vállald magadra az egész katyvaszt, amit valaki más okozott!

HALAK (február 20.–március 20.)

Annak ellenére, hogy nem feltétlenül úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt annak idején eltervezted, tulajdonképp nem érzed rosszul magad a bőrödben. Igazad is van, igyekezz meglátni minden helyzetben a jót, s akkor elegendő energiát gyűjthetsz ahhoz, hogy sokkal súlyosabb problémákkal is meg tudj majd küzdeni. Alapvető életigenlésed átragad másokra is, s jó példaként emlegetnek az emberek. Hiszen azt üzened nekik: mindenki higgyen magában, mert ez a siker egyik legfontosabb záloga!