Napi horoszkóp november 7.: az Oroszlánok nagy lehetőség előtt állnak, a Nyilasok régi rejtélyt fejtenek meg

nő,kanapé
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Bár a környezeted régóta ösztönöz arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozz már meg végre egy nehéz – és talán kockázatos – döntést, te egyelőre hezitálsz. Nem érzed késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már pórul jártál. Ezért most se hagyd sürgetni magad, ne cselekedj meggondolatlanul, hanem várd ki nyugodtan a leginkább megfelelő pillanatot. Ne azért hozz meggondolatlan döntéseket, mert mások nyomás alá helyeznek!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap folyamán olyan kalandban lehet részed, amelyben eddig még soha, olyanban, ami az első pillanatban magával ragad és azonnal tudod, hogy ez minél többször át szeretnéd élni a jövőben is. A dolgos hétköznapok után pont erre van szükséged: kicsit kiszakadni a munka monotonitásából, olyasmivel foglalkozni, ami lendületet adhat, új inspirációkkal szolgálhat, hogy másnap friss erővel vethesd bele magad a munkába. Ez jót tesz a hangulatodnak is, s a tested és lelked épülésére szolgál, aminek éppen itt volt az ideje!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon koncentráltan dolgozol valamin, ám a körülmények nem túl ideálisak ahhoz, hogy megfelelően ki tudj zárni mindent. Így azonban elég nehéz az elvégzendő feladatra összpontosítanod, ami meg is látszik az eredményen. Épp ezért ha valóban a tökéletesre törekszel, vonulj el a világ elől, menj alkotói szabadságra és addig dolgozz a feladaton, amíg meg nem leszel elégedve a dologgal. Lásd be, kár lenne, ha engednél a csábításnak és emiatt úszna el a siker! Ez a most vagy soha tipikus esete!

RÁK (június 22-július 22)

Rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni egész nap. Emiatt eléggé feszültnek érzed magad, amelyet a környezeted is viszonylag gyorsan észre vesz, hisz a megszokottnál sokkal ingerültebb vagy, illetve gyorsabban is pattansz mindenre. Mivel egy részt nem szeretnél komolyabb konfliktusba kerülni senkivel emiatt, másrészt nem szeretnéd a hétvégéd egyik felét pihenés helyett ezzel tölteni, ülj le és gondold végig, mi az, ami aggaszt és hogyan tudod eloszlatni ezeket a rossz érzéseket.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vissza nem térő esélyt kapsz az élettől, melyről pontosan tudod, vagy most ragadod meg és akkor még bármi is lehet belőle, vagy a félelmed sokkal nagyobb a bátorságodnál és hagyod elmenni, ebben az esetben azonban borzasztóan bánni fogod, hogy egyetlen esélyt sem adtál magadnak. Minden rajtad múlik, neked kell döntened arról, hogy merre indulsz el, ám azt mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a közel jövőben újabb lehetőség kopogtat az ajtódon. Amennyiben felsorakoztatod a pro és kontra érveket, sokkal egyszerűbben el tudod dönteni, mi a hasznod, illetve az esetleges hátrányod belőle!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, amely már régóta frusztrál. Egyszerűen kezdesz már besokallni a várakozástól és attól, hogy a pocsolya kellős közepén állsz anélkül, hogy bármifajta említésre méltó előrelépés történne. Épp ezért menj a dolgok elébe, állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél azért, hogy megoldódjon a helyzet. Ne keserítsd a napjaid azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mi és miért nem történik. A bizonytalanságnál még egy negatív, de biztos válasz is jobb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden áron szeretnél elérni egy bizonyos dolgot, de azzal is teljesen tisztában vagy, hogy nem lesz olyan egyszerű minden akadályt megugranod, ha végül sikert szeretnél elérni. Higgy abban, hogy képes vagy rá, hogy rendelkezel annyi tudással és erővel, ami elegendő ahhoz, hogy végül felmutatható eredményt tudj magadénak! Amennyiben megvan benned a cél, az akarat és elhiszed, hogy sikerülhet, abban az esetben nem lesz az a pont, amit ne tudnál elérni! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, mert az ügy eléggé kínos. Ráadásul egy közeli ismerősödről van szó, akit végképp nem szeretnél megbántani. Törheted a fejed rajta, hogy milyen megoldást válassz. Próbálj virágnyelven magyarázkodni? Akkor lehet, hogy semmit nem fog érteni az egészből. Vagy legyél kérlelhetetlenül őszinte? Azzal súlyos sebeket ejthetsz rajta. Mégis lehet, hogy ezúttal is az egyenes a legrövidebb út, s ha fáj is az igazság, a legkisebb bajt annak kimondása okozza. Mindenképpen jelezd az illetőnek, hogy az őszinteséged kizárólag az ő érdekét szolgálja, s lehetséges, hogy a végén még hálás is lesz neked ezért.

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú gondolkodás után végre sikerült megfejtened egy olyan rejtélyt, amelyen régóta kattog az agyad, de egy ponton mindig elakadt a gondolatmeneted. Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy míg másoknak nem sikerült, te végigértél a kacskaringós úton, ahol megvilágosodtál az ügyben, hogy mi áll a szituáció hátterében. Most már minden adott ahhoz, hogy megoldd az egyenletet, ne késlekedj, mihamarabb tegyél pontot a végére és add át magad a pihenésnek!

BAK (december 22-január 20)

Bár nem számítottál rá, kellemes meglepetés ér egy olyan személy részéről, aki máskor nem feltétlenül erről az oldaláról ismert. Most azonban mégis emberi oldaláról tesz tanúbizonyságot, hisz olyasféle gesztussal él feléd, ami különösen jól esik, hisz tőle a legkevésbé sem vártad volna. Ez is azt bizonyítja, nem mindenki olyan, amilyennek ismered, most például kifejezetten pozitív csalódásként éled meg. Ma már semmi nem szegheti a kedved, sokkal szebben süt a Nap és te is sokkal kedvesebb vagy mindenkivel. Ez a nap már a tiéd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy hiszed, bombabiztos tervet készítettél, valaki azonban minden erejével azon van, hogy megfúrja azt, amin te hosszú ideje dolgozol. Nem-igen érted, mit akar, de valószínűleg csak az irigység állhat a háttérben. Ízlésed ellen való, de mégis kell valamit kezdeni ezzel a helyzettel. Vedd hát fel a kesztyűt, szállj ringbe, és tisztességes küzdelemben védd meg a saját érdekeidet. Semmiképpen ne hagyd, hogy mások az utadba álljanak, s megakadályozzanak a céljaid elérésében! Mutasd meg a világnak, hogy milyen kemény fából faragtak.

HALAK (február 20-március 20)

Kissé elszaladt melletted az élet, nem nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalat, próbáld megérteni, pontosan mi és miért is történik körülötted. Fontos dologról van szó, ami téged is érint, s ha lemaradsz, teljesen ki is maradhatsz az egészből. Most csak erre az egyetlen dologra koncentrálj, szedd össze magad és gyorsan eredj a többiek nyomába, amíg nem lesz reménytelenül késő!