Napi horoszkóp november 2.: a Bikák hatékonyan dolgoznak, az Ikrek fontos ügyben igyekeznek megoldást találni

Borítókép: Napi horoszkóp november 2.: a Bikák hatékonyan dolgoznak, az Ikrek fontos ügyben igyekeznek megoldást találni
A hét első napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, megoldhatatlan feladattal szembesülsz, és fogalmad sincs, hogy ebben a helyzetben mit kellene tenned. Emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted, hiszen egyhelyben toporogsz. Be kellene látnod végre, hogy így semmiképpen nem fogsz előbbre jutni. Szedd össze magad, s készíts gyorsan egy használható tervet. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat! Ha nem így cselekszel, nagyon csalódott leszel magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket, aminek nincs különösebben nagy jelentősége, számodra az valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Ha azonban visszafogod magad és megpróbálod racionálisan értékelni az ügyet, rájöhetsz, hogy nem olyan nagy a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani. Minden attól függ, hogyan tekintesz az ügyre. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, de egészen eddig nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen a lépésen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, hogy semmilyen porszem ne kerülhessen a gépezetbe. Legyél azonban felkészülve a váratlan helyzetekre is, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan tudj cselekedni. Profi vagy, most sem lehet semmi gond!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utolsó simításokat végzed egy bizonyos dolgon, amelyen már elég régóta dolgozol, amikor kiderül, hogy az egész nem jó, úgy, ahogy van. Ez az első pillanatban feldühít, a másodikban elkeserít, a harmadikban pedig fogalmad sincs, hogyan tovább. Mivel azonban eddig rengeteg fáradtságot és energiát áldoztál rá, te is tudod, hogy nem hagyhatod veszni a dolgot. A kezdeti düh és csalódás után tehát szedd össze magad, állj fel és gondolkodj megoldás centrikusan. Egyszerűen nincs más választásod, ezt a helyzetet mihamarabb meg kell tudnod oldani, épp ezért nézd meg, hol és hogyan kellene változtatnod rajta, hogy ne vesszen kárba az eddigi munkád. Nem lehetetlen, csak tovább tart majd a számodra is kielégítő eredmény elérése!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kifejezetten frusztrál, ha mások arra kényszerítenek, hogy a komfortzónád elhagyva olyasféle, számodra veszélyes dolgokba mássz, amikbe önmagadtól biztosan nem mennél bele. Időnként azonban vannak helyzetek, amikor nem te vagy a csapatkapitány, mások irányítanak és akár tetszik, akár nem, ők mondják meg, mit és hogyan csinálj. Bár nincs ínyedre a dolog, fogadd el és ess rajta túl minél hamarabb, hogy ne frusztrálhasson ez a tudat. Próbálj kihívásként tekinteni a helyzetre úgy, hogy újabb élménnyel gazdagodhatsz, ne feltétlenül csak a rossz oldalát nézd. Ne gondolkodj sokat, ugorj fejest a kalandba, mert egyrészt nincs választásod, másrészt pedig minél tovább hezitálsz, annál nehezebb lesz az indulás!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve. Nem kell azonban igent mondanod mindenre, csakis olyasmibe engedd magad belerángatni, ami még a számodra is a teljesíthető küldetések közé tartozik. Ellenkező esetben nem fogsz sikerélményekhez jutni, s a környezetednek is nagy csalódásokat okozhatsz. Éppen ezért határozottan mondj nemet annak, aki a lehetetlent kéri, mert miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatod, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri, legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

Az a személyiség vagy, aki mindig a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, amelyekre nem is igazán tudsz megfelelően reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tanulni mindenből, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagyni a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

BAK (december 22-január 20)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon az önbizalmad. Rendkívül frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis a dolog, hogy miként tudod alakítani ezt a szituációt. Épp ezért a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy jól gyere ki ebből a helyzetből is! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon nehéz munkával bíznak meg, amelyhez nem érzed magad elég erősnek sem fizikailag, sem mentálisan. Épp ezért nem tudod, hogyan utasítsd vissza, hogy ne tűnj munkakerülőnek. Talán ha észérvekkel megpróbálod meggyőzni a főnököd, erre a feladatra bizony más, erősebb, edzettebb, tapasztaltabb személyt bízzon meg, nem kerülsz m a végén kellemetlen helyzetben és nem kell olyanért felelősséget vállalnod, amihez már az elején sem volt egy csepp közöd sem. Jobb az elején tisztázni magad, mint utólag magyarázni a bizonyítványod!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok stressz ért az utóbbi időben, olyan, számodra lelkileg jelentősen megterhelő dolgokkal is foglalkoznod kellett, amely nem csak mentálisan, de fizikailag is nagyon lefárasztott, érzed, hogy nem sokáig bírod már, cérnavékony kötélen egyensúlyozol. Ne aggódj, nem kell már sokáig kitartanod, egy hónap múlva jönnek az ünnepek, akkor pihenhetsz egy kicsit, erőt gyűjthetsz, addig pedig igyekezz plusz terhekkel nem nehezíteni a vállad, hisz azzal csak a saját helyzeted bonyolítod. Ne agyalj sokat, ne gondold túl a dolgokat, egyszerűen lazíts és menj tovább az utadon!