Napi horoszkóp november 19.: a Kosokon hatalmas a felelősség, az Ikrekre izgalmas meglepetés vár

Borítókép: Napi horoszkóp november 19.: a Kosokon hatalmas a felelősség, az Ikrekre izgalmas meglepetés vár
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amellyel nemigen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, s mindent végy figyelembe.

BIKA (április 21-május 20)

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy melyik lépés mit hoz magával. Ezúttal azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Nem érdemes azonban mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a helyzetet, amikor nincs végre felelősség rajtad, egyszerűen csak átadhatod magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Légy bátor és ne görcsölj feleslegesen olyan dolgokon, amelyekre úgysincs ráhatásod!

IKREK (május 21-június 21)

A novemberi szürkeségből olyan izgalmas meglepetés ránt ki, amelyre nem is számítottál, de borzasztóan felvillanyoz. Emelett ráadásul ráadásul olyasvalakitől érkezik, akivel nem is nagyon álltok közel egymáshoz. Pozitív élményednek köszönhetően a mai napon tehát különösen boldog vagy, hisz akkora lendületet kaptál, hogy szinte bármilyen magasságokig felmásznál. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még nagybetűs Emberek, akik akkor segítenek a másikon, amikor a legnagyobb szükség van rájuk, nem igaz?!

RÁK (június 22-július 22)

A sok tennivalód közül fogalmad sincs, melyikhez fogj hozzá először, mert nem állt még össze a fejedben, mi lehet a prioritási sorrend. Ezért ész nélkül mindenbe belekapsz, így azonban semmit nem tudsz igazán lezárni és olyan eredményt produkálni, amellyel te is elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel úrrá lenni a helyzeten, amennyiben megfelelő módon szervezed meg a munkát. Biztosan menni fog, csak bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakinek a viselkedése a környezeteben kezdi átlépni a tűréshatárodat, te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Meglehetősen irritál az, hogy az illető önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Nem is érted, miért nyomul annyira, amikor te többször próbáltad jelezni neki, hogy nálad hol a határ, s már túlfeszítette a húrt. Úgy látszik, nem ért a finom gesztusokból, jobb tehát, ha világosan az értésére adod, hogy eddig és ne tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akármennyire szeretnél, nem tudsz befolyásolni bizonyo dolgokat, hisz ninca mindenre ráhatásod, nem tudod a helyzetet a saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Éppen ezért el kell fogadnod, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket az élet alakít, s bármennyire is szeretnéd, nem vagy képes uralni a folyamatokat. Ha már így alakult, igyekezz a jót látni mindenben. Szóval gondolj arra, hogy amikor valami történik, ami nem tetszik neked, talán annak is van valamilyen hozadéka. Esetleg csak annyi, hogy tanulj belőle, s tudd levonni a megfelelő konzekvenciákat azért, hogy a jövőben okosabban cselekedhess. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzetedet.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan általában véve nem szeretsz tizenkilencre lapot húzni, nem vagy az a kockáztatós típus, ma azonban mégis kiránthat a komfortzónádból egy olyan helyzet, ahol bizony a nagy tét és neked nincs más választásod, mint mindengy lapra feltenni. Meglehetősen frusztrál a helyzet, hisz ezúttal nem rajtad múlt, egyfajta kényszerhelyzet hozta ki belőled azt, hogy kockáztass. Nem érdemes azonban bosszankodnod emiatt, hisz az semmin nem változtat, nyugodj bele, hogy vannak az Életben olyan szituációk, amikor bizony bátornak kell lenni. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonyos fázisokat átugorva kívánsz eljutni a célodig, minél inkább sürgetnéd ugyanis, hogy végre elérd azt, amit oly annyira szeretnél. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb taktika, hisz nem véletlenül épül fel egy folyamat úgy, ahogy. Ne akard kijátszani a helyzetet, sokkal hatékonyabb leszel, ha lépésről lépésre haladsz. Lehet, hogy nem haladsz majd villámsebességgel, de mérföldkövekkel nagyobb eredményt tudsz majd felmutatni. Jobban teszed, ha betartod a játékszabályokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy szinte bármire. Elvakultságodban akár túllépsz a kompetenciahatáridon, s figyelmen kívül hagyod a saját értékrendedet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, mert rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

BAK (december 22-január 20)

Nem szereted a konfliktushelyzeteket, mi több, kifejezetten konfliktuskerülő embernek tartod magad, s ha bármi történik, amikor elveszíted a biztonságérzetedet, azonnal próbálsz kimenekülni a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a bajt, de ha úgy érzed, hogy ok nélkül bántanak, mert semmilyen rossz dolgot nem követtél el, miért is kellene hagynod magad?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Minden, amit elterveztél, a számodra a lehető legkedvezőbben alakul, éppen ezért őszinte elégedettséggel és boldogsággal tekintesz mindarra, amit magad önerőből hoztál létre. Ne szégyelld a sikert, nyugodtan vállald fel és mutasd meg mindenkinek, mire jutottál. Arasd le a babérokat, méltóképpen ünnepeld meg magad, de vigyázz, olyan nagyon el ne szállj, mert nagyon nehéz lesz ismét visszatalálni a halandó emberek közé! Maradj szerény és tedd tovább a dolgodat úgy, ahogyan eddig is!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan projekten dolgozol, amelybe mások – veled ellentétben – talán bele sem vágtak volna, mert túl kemény dióról van szó. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban mindenképp ügyelned arra, hogy soha ne ess át a ló túloldalára, s ne a megfelelési kényszer hajtson, hanem elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj. Nem az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen ez másodrangú kérdés a számodra. Hidd el, sokkal jobb érzés lesz, ha magadért teszed, amit teszel és ezzel vívsz ki elismerést!