Napi horoszkóp március 8.: az Ikrek régi kapcsolataikat melegíthetik fel, a Skorpiók számukra fontos ügyért állnak ki

Borítókép: Napi horoszkóp március 8.: az Ikrek régi kapcsolataikat melegíthetik fel, a Skorpiók számukra fontos ügyért állnak ki
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz mára is fontos üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Eddig csak kívülállóként figyelted egy bizonyos szituáció alakulását, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok. Így gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mielőtt végképp elfajulna a helyzet. Ez nem egy kellemes feladat, de utóbb hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, s akkor méltán lehetsz majd büszke magadra.

BIKA (április 21-május 20)

Vasárnap lévén semmi olyan dolgod nincs, amely kötelezően elvégzendő lenne. Ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseid és a jövő heti terveid. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, prioritási sorrendben. A hét utolsó napján kapcsolódj ki, gyűjts energiát és inspirálódj, mert elég sok kihívásnak nézel elébe!

IKREK (május 21-június 21)

Mivel elég zsúfolt életet élsz mostanában, nem igazán van időd arra, hogy mindenkire időt szakíts, ez a nap azonban abszolút ideálisnak ígérkezik, hogy felmelegíthesd a kihűlőfélben lévő kapcsolataid. Keress meg mindenkit, aki sokat jelent az életedben és nem szeretnéd elveszíteni csak azért, mert zsúfolt programjaid nem teszik lehetővé a megfelelő kapcsolattartást. Érdemes az egész napot erre szánni, hisz este sokkal nyugodtabban és lelkiismeret-furdalás nélkül fogod tudni majd álomra hajtani a fejed! Néha erre is szükség van, ráadásul ez egy olyan beruházás, amely az érzelmek szempontjából mindenképp pozitív haszonnal jár!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján készen állsz arra, hogy töltésre csatlakoztasd magad egy izgalmas könyv és egy pohár bor társaságában, amikor váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Noha teljesen felborítja a napi programod és a pihenésed, most érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ezzel a vissza nem térő lehetőséggel, érdemes-e egyetlen lépést is tenned. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, ragadd meg és élj vele. Ha úgy találod, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan foglalj helyet és fogyaszd el a kitöltött bort!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy általad megkezdett folyamat nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ez nagyon elkeserít, nem hiszel már a folytatásban sem. Nem érdemes azonban az első pillanatban berezelni és meghátrálni, mert nem biztos, hogy nem tudsz sikereket elérni. Ez az út most nehezebb, de ha hiszel magadban és van akaraterőd is, minden menni fog. És ha elesel?! Állj fel és indulás tovább! Van benned fantázia, érdemes kibontakoztatnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelyben éppen mászol előre. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz benne és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret furdalásod és nem kell hajlott háttal bújkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz el más irányba!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bizonytalanul, óvatosan lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátra hagytad őket. Próbálj meg a folytonos félelem helyett másra koncentrálni és kezd el élvezni az életed, mert mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy megfásultál és elhaladt melletted minden, amiből táplálkozhatsz. Vetkőzd le a görcsöt, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Foggal-körömmel harcolsz egy bizonyos ügyért, nem akad azonban társad, aki lelkesítene, vagy azonos céllal menne előre. Mivel így sokkal fárasztóbb az utad, így azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és új utakat keresel. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál, győződj meg róla, hogy ebből többet tényleg nem lehet kihozni. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, nagyon bánni fogod a későbbiek során. Adj időt magadnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedben veszélyes kalandra készül, te pedig minden áron meg szeretnéd akadályozni, mielőtt nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret furdalásod, hisz mindent megtettél, ha nem hallgat rád, az az ő dolga. Ha bajba kerül, biztosan meg fogja tudni oldani, ha pedig nem, úgyis keresni fog. Amennyiben így történik, ne zárkózz el előle, biztosítsd róla, hogy a háttérbe vonulva figyeled, hátha úgy hozza az élet, hogy elő kell lépned és felsegítened. Ilyen ugyanis egy jó barát!

BAK (december 22-január 20)

Régóta új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környzetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani, vagy használható tanáccsal tudott volna szolgálni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene hoznod és nagyobb a bukás lehetősége is, így érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz, illetve akinek nyugodtan fordíthatsz hátat, nem kell attól tartanod, hogy rád támad. Csak akkor indulj neki a nagy kalandnak, ha megtaláltad az embered!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem olyan rég csalódtál egy bizonyos személyben, aki közel állt hozzád, ezáltal kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Próbálj azonban lemenni alfába és elengedni a rossz gondolatokat, mert így egy idő után azt fogod észrevenni, hogy kikoptak az emberek a környezetedből. Ne hidd, hogy mindenki rosszat akar neked okozni, járj nyitott szemmel és rá fogsz jönni, hogy nem mindenki játszik az ellenfél csapatában! Ha nem elvakultan tekintesz egyes emberekre, meg fogod látni, ki az aki a te mezed viseli és ki az, aki a kapudra akarja rúgni a labdát. Merd elhinni, hogy vannak őszinte barátaid is!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba és sehogyan sem tudsz előre lépni. Így azonban a hasznos tennivaló helyett egy helyben toporogsz, tanácstalanul. Épp ezért ahelyett, hogy tovább vesztegetnéd az időd, ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass a taktikán ahhoz, hogy kikerülj ebből a helyzetből. Hisz neked is az a célod, hogy mihamarabb előre tudj lépni a siker érdekében!