Napi horoszkóp március 6.: a Rákokra vezetői szerep hárul, a Bakoknak új terveik vannak

Borítókép: Napi horoszkóp március 6.: a Rákokra vezetői szerep hárul, a Bakoknak új terveik vannak
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Két kézzel tolnád előre az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg ténylegesen, fizikailag tenni valamit az ügy érdekében, mert így valóban nagyon lassan fog haladni minden folyamat. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a hétvégi pihenést!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapjára kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre, mielőtt kitör a hétvége. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Itt a hétvége, add át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

IKREK (május 21-június 21)

Valakik a környezetedben olyasmibe szeretnének belevágni, amellyel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogyan mondd ezt el nekik, hisz noha nagyon lelkesek, nem akarnál nekik rosszat. Te már megjártad ezt az ösvényt, óvatosan tehát figyelmeztesd őket arra, milyen veszélyekkel járhat az út, így nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Ez az ő döntésük, te viszont csak jót akarsz nekik.

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem vagy az a jellegzetetes vezető típus, most mégis olyan szituáció adódik, ahol neked kell a leghatározottabbnak lenned és kimondanod a végső szót. Elsőre nem érzed túl testhezállónak a feladatot, ám mivel más választásod nem nagyon van, kénytelen vagy te a sarkadra állni. Néha ilyen helyzetekre is szükség van, mert ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé tesznek.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Attól mert mások hibát követtek el, neked még nem kell vállalnod a felelősséget! Valaki magával akar rántani az álatala főzött ragadós-nyúlós „katyvaszba”, ám mivel neked nincs semmilyen részed a dologban, gyorsan és világosan önts tiszta vizet a pohárba és hozd mindenki tudtára, hogy ne akarjanak semmit a nyakadba varrni, amihez egyáltalán nincs semmi közöd.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta nagyon intenzíven dolgozol egy olyan projekten, amelyet rád bízott a felettesed. Bár eleinte nem gondoltad, hogy sikerülhet egyedül úrrá lenni a vele járó megannyi nehézségen, most már látod a fényt az alagút végén. Ez rendkívüli elégedettséggel tölt el, hisz magadnak is bizonyítottad, hogy kitartással, kemény munkával minden sikerülhet. Lépj előre hat mezőt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A családodat és a kollégáidat nem választhatod meg, ami ez esetben elég kényelmetlenül érint. Nem jössz ki valakivel akárhogy erőlködsz is, de semmiképp nem szeretnél képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképességed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A dolgok megváltozni látszanak, pontosan nem tudod azonban, hogy merrefelé mennek. Épp ezért nem is tudod kiszámítani, mi és hogyan fog történni és az milyen irányban befolyásolja majd az életedet, de talán jobb is ez így. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni egykönnyen kikeveredni belőle.

NYILAS (november 23-december 21)

Hibáztál egy bizonyos dologban és ezt a csorbát kellene kiköszörülnöd egy ideje, de nem jársz sikerrel. Ha azonban ez eddig nem nagyon ment, felesleges tovább izzadnod miatta. Próbálj továbblépni és a jövőbe tekinteni, hisz ha egyfolytában erre az egy hibára koncentrálsz, észre sem veszed az új dolgokat magad körül. Ebből okultál, megjegyezted, igyekezz legközelebb nem megbotlani ugyanabban a kőben!

BAK (december 22-január 20)

Olyan terveid vannak, amelyek nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül azonban sziklaszilárdan hiszel magadban, nem tud kizökkenteni mások ellenvetése sem. Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füldebe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár nem minden a terveid szerint alakul, pillanatnyilag kész vagy beletörődni ebbe, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben sz esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba visz majd a víz. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul magától!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, a dolog az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve általában se félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!