Napi horoszkóp március 30.: a Vízöntők az őszinte utat választják, a Halak ügyei jó irányt vesznek

Borítókép: Napi horoszkóp március 30.: a Vízöntők az őszinte utat választják, a Halak ügyei jó irányt vesznek
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, minden amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje dolgozol valamin, igyekszel a lehető legtökéletesebb eredményt produkálni, előfordulhat azonban, hogy hiba csúszik a számításodba. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol rontottad el, ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és állj meg, hogy megfelelően korrigálhasd a botlást. Ha időben sikerül észrevenned és ki tudod javítani, semmiképp nem fogja befolyásolni az eredményt, ám amennyiben figyelmen kívül hagyva átsiklasz felette, később fog majd kellemetlen perceket okozni a dolog. Épp ezért nem érdemes úgy tenned, mintha nem látnád a hézagot, hisz attól, mert behunyod a szemed, a probléma még megmarad. Ne feledd, minél előbb nekilátsz a megoldásnak, annál kevesebb időt pazarolsz ilyesmikkel!

IKREK (május 21-június 21)

Noha nem vagy az a tipikusan lázadó, szabályszegő típus, ma mégis olyan helyzet adódik, ahol egyszerűen nem lesz más választásod, semmint a szabályokkal szembemenni. Emiatt az első pillanatban lelkiismeret furdalásod van, nem tudod, jó döntés-e, érdemes-e esetlegesen bajba kerülnöd. Mivel azonban úgy tűnik, nincs más választásod, illetve a jó ügy mellett kiállva szegnéd meg a szabályokat -ami nem elhanyagolható tényező a dologban-, így összeszorított fogakkal, de érdemes ez egyszer megtenned. Hidd el, a végén büszke leszel magadra azért, hogy mégsem vagy egy anyámasszony katonája és ma te is tettél valamit azért, hogy a Világ előrelépjen egyet.

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon olyan váratlan helyzet adódik, amivel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni, épp ezért igyekszel a megoldást elodázni, mert úgy gondolod, minél később veszed elő a problémát, annál kevésbé zavarja az életedet. Ám mivel a bogár ott van a füledben, előbb-utóbb lépned kell és pontot kell tenned az ügy végére. Ne késlekedj, mert semmi értelme a halogatásnak, s előbb-utóbb a nyakadba szakad minden, és vállalnod kell a felelősséget. Szedd össze magad, húzd ki a fejed a takaró alól és cselekedj! Hidd el, a lelkiismereted is megnyugszik majd, ha az a bizonyos bogárka nem duruzsol tovább a füledben.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy te találd meg a megoldást és mondd ki a végszót, ezzel minden felelősség terhét magadra vállalva. Csak azért azonban, mert más ki szeretne bújni a helyzetből, még nem kell semmi olyasmibe avatkoznod, amihez a legkevesebb közöd van, viszont az egész balhét neked kellene elvinni, ráadásul még az értékrendeddel teljesen összeegyeztethetetlen. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta terhet vegyél magadra, amit nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne akard megoldani az egész katyvaszos helyzetet, amit valaki más okozott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell feltétlenül lemondanod a dologról és hátat fordítani, hanem próbálj megoldást találni. Ez nem lehetetlen, csak most elképzelhető, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled a helyzet. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot is, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kóstolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár régóta dolgozol valamin, rendkívülien komoly célokkal rendelkezel, egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmod eléréséhez. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az Élet tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget, vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy ha majd célegyenesbe fordulsz, ne lehessen olyan akadály, ami éppen ott lassít, vagy állít le, elvéve ezzel a győzelem lehetőségét. Ne állj most meg, csak menj tovább és légy nyitott mindenre!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontos döntés előtt állsz, sok minden múlhat most azon, hogy feketét vagy fehéret mondasz. Épp ezért ne hamarkodd el gondolkodás nélkül a választ, felelősen igyekezz mérlegelni és minden szempontot figyelembe venni. Mivel igen fajsúlyos döntésről van szó, érdemes kizárnod minden zavaró tényezőt, ezért vonulj el valahová, mert érdemes megfelelő időt szentelni a dolognak. Ne félj azonban az ügy súlyától, hiszen nem lehet minden pehelykönnyű, időnként akadnak olyan szituációk, amelyekben érett felnőtt módján kell viselkedni. Majd utána ráérsz szórakozni és kikapcsolni!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden egyes lépésedet korrigálni próbálja, egyszerűen semmi nem jó neki, folyton mindenbe beleszól. Mivel ez érthető módon rendkívül frusztrál, nem is kell csendesen tűrnöd, épp ezért eljött az idő, amikor ki kell állnod magadért. Állj a sarkadra, legyél határozott és hozd a tudtára, hogy nem értesz egyet vele, hogy neked van egy saját elvrendszered, amibe nem fér bele minden, és te a saját értékrended szerint fogsz a továbbiakban is működni. Ne hagyd, hogy beleavatkozzanak a dolgaidba és irányítsák az életedet, hisz vagy annyira szuverén személyiség, hogy önálló döntéseket hozhass és ne mások mondják meg, melyik lábadat melyik után tedd az úton!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában mindenkivel nagyon nyílt és őszinte vagy, abszolút nem félsz hangosan felvállalni a véleményedet. Nagyszájúságod miatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz előfordul, hogy olyasmit is kimondasz, amit nem ildomos vagy adott helyzetben nem túl bölcs dolog kimondani. Nemes tulajdonság az őszinteség, ám ha átesel a ló túloldalára és mindenkivel gátlástalanul közlöd, ami zavar, rengeteg konfliktust okozhatsz. Igyekezz disztingválni, viselkedj a szituációnak megfelelően és gondolkodj, mielőtt szóra nyílik a szád. Hidd el, nagyot fog ugrani a népszerűségi indexed!

HALAK (február 20-március 20)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre mutatkozik egy kis részeredmény is mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hogy érdemes küzdened, ami most nemcsak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, hanem azért is, hogy új élményekkel gazdagodj. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, minden szempontot figyelembe véve csinálj, hidd el, hosszabb távon kifizetődőbb lesz, ha mindent végiggondolva intézed a dolgaid, ahelyett, hogy fejjel mennél a falnak. Látod? Így is lehet!