Napi horoszkóp március 3.: a Kosok komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek kitartásra van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp március 3.: a Kosok komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek kitartásra van szükségük
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas információkkal szolgálnak!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Komoly kihívással kell szembenézned a mai napon, és egyenlőre fogalmad sincs, hogyan fogod teljesíteni. Szerencsére nem egyedül kell nekivágnod a hegycsúcsnak, a többiek mindenben a segítségedre lesznek. Csapatban ugyanis sokkal könnyebb legyőzni még a legnagyobb akadályokat is. Igyekezzetek összefogva, ütős taktikát kidolgozva megindítani a csúcstámadást!

BIKA (április 21-május 20)

Miközben a többiek nem nagyon hisznek egy bizonyos dologban, te foggal-körömmel harcolsz érte. Mivel azonban a környezeted egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy egyedül véghez tudod vinni, fogyatkozó számú támogatót találsz magad körül. Neked azonban nincs szükséged arra, hogy a pálya széléről buzdítsanak, meg tudod csinálni a dolgot, el tudsz jutni a végére akkor is, ha nem áll a hátad mögött egy egész hadsereg. Csupán hinned kell magadban és meglátod, mindent el tudsz érni! Hittel és akaraterővel gyerekjáték az egész!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra fontos ügyért harcolsz, s közben mindenképp szeretnéd meggyőzni a hitetleneket arról, hogy érdemes lesz időt és energiát áldozni arra, amiért az utóbbi időben annyi kört futsz. Igyekezeted nem lesz hiábavaló, a sok áldozat, amit hoztál, igen busásan meg fog térülni, amin a környezetedben élők csak ámulnak majd. Mostantól e tekintetben is példamutató lehetsz mások előtt!

RÁK (június 22-július 22)

Régóta próbálsz valamiből eredményt csiholni, de a dolog nagyon nem hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben ennyire nem megy, próbáld lezárni az ügyet, és keress olyan impulzusokat, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitottabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A nagy hajtásban most végre lehetőséged nyílik arra, hogy mindentől elvonatkoztatva kikapcsololódj és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek építőleg hatnak rád és ismét feltöltenek elegendő energiával és kitartással, hogy legyen benned erő a célegyenesig. Élj a kínálkozó lehetőséggel, mert ki tudja, mikor adódik ismét ilyen alkalom! A feladatok most várhatnak, helyezd magad a középpontba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, de most még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog, és többé ne legyen lehetősége senkinek zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyreállhat végre a lelkibékéd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre elindultál azon az úton, ami a győzelem felé vezet majd el, innentől semmi nem állíthat meg, legyőzhetetlenül menetelsz a kitűzött célod felé. Most nem szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, mert nagyon közel van a hegycsúcs, amelyet szeretnél leküzdeni. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, akiről mások már rég lemondtak, te azonban a végsőkig kiállsz mellette, akár szembe menve a többiekkel is. Amennyiben értelmét látod a küzdésnek, mindenképp állj az illető mellé és biztosítsd a támogatásodról minden körülmények között. Meglátod, hálás lesz neked, hogy most van valaki, akibe kapaszkodhat, hogy van egy igaz barátja, akire nem csak akkor számíthat, ha jól megy a szekér, hanem akkor is, ha kátyúba ragadt. Büszke lehetsz magadra!

NYILAS (november 23-december 21)

Nosztalgikus hangulatban telik a mai nap, hirtelen megrohannak az emlékek, emiatt elég furán érzed magad. Mielőtt azonban túlságosan letargikussá válik a nap, igyekezz a tanulságokat levonva mihamarabb továbblépni, hogy újult erővel csak a jövőre koncentrálhass. Rendszerezd a terveid, szedd össze a gondolataid és ugorj fejest az előtted álló kalandokba. Mikor falnád nagy kanállal az életet, ha nem most?! Azért igyekezz a józan ész határain belül maradni, nehogy torkodon akadjon a falat!

BAK (december 22-január 20)

Meggondolatlanul alkotsz véleményt, amely ki is csúszik a szádon, ezt azonban abban a pillanatban meg is bánod, hisz olyasfajta konfliktust generálhatsz, amely komoly szakadékot kreálhat közted és a környezeted között. Mivel abszolút nem állt szándékodban vitába keveredni, épp ezért igyekezz kimagyarázni a dolgot, mindenkit biztosíts arról, hogy meggondolatlanul mondtál ki valamit, amit lehetséges módon félre is értettek, a jövőben pedig próbáld a véleményed fogyasztható formában tálalni és kétszer gondold meg, mit mondasz ki egyszer. Hidd el, sok kellemetlen helyzetet spórolsz meg magadnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta dolgozol valamin, hiszen komoly célokat tűztél ki, de egyelőre rajtad kívülálló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmaid megvalósításához. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, s nem szabad feladnod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, de ebből ne azt a következtetést vond le, hogy akkor nem is érdemes küzdeni semmiért. Gondolj inkább arra, hogy a váratlan kihívásokból mennyit tanulhatsz, s milyen tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek birtokában sokkal sikeresebb ember lehetsz. Most kell ezért nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Ne állj most meg, csak menj tovább a megkezdett úton, de légy nyitott mindenre!

HALAK (február 20-március 20)

Rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, amelytől olyan eredményt vársz, hogy azt mondhasd, érdemes volt áldozatot hozni érte, ám ez a bizonyos eredmény valahogy mégsem jön olyan könnyen. Mivel azonban elég hosszú ideje dolgozol rajta, nem érdemes most feladnod, próbáld elfogadni, hogy vannak olyasfajta akadályok, amelyeket mindenképp meg kell tudnod ugrani ahhoz, hogy a végén joggal és tiszta lelkiismerettel élvezhesd a munkád gyümölcsét. Ne próbálj átugrani egyes lépéseket, ezek most méterről méterre végig kell haladnod ahhoz, hogy elérd a célod. Jóllehet, tovább tart majd az utad, de hidd el, hogy a végén annál zamatosabb lesz az a bizonyos gyümölcs!