Napi horoszkóp március 26.: a Kosok mindenáron segítenének, a Bikáknak több türelemre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp március 26.: a Kosok mindenáron segítenének, a Bikáknak több türelemre van szükségük
Mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, amiről úgy gondolod, szívesen venné. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz te tudod a megoldást, valami oknál fogva azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ezt egy jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezed, az pedig már rajta múlt, hogy nem ragadta meg. Nyilván megvolt az oka erre, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, így ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg.

BIKA (április 21-május 20)

Kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, egyhelyben álldogálsz, s abszolút nem halad előre az ügy. Emiatt az is megfordul a fejedben, hogy feladod az egészet, nem vesztegeted tovább az idődet, hanem egyszerűen új kihívás után nézel. Ha azonban most feladod, valószínűleg egész életedben bánni fogod, hogy nem volt benned annyi kitartás, ami ahhoz kellett volna, hogy megadd magadnak a győzelem esélyét. Lehet, hogy nem haladnak megfelelő ütemben a dolgok, de hidd el, jó időben, jó helyen nagy lendületet vesz majd az ügy. Addig pedig igyekezz tartani magadban a lelket!

IKREK (május 21-június 21)

Az az érzésed, hogy egy végeláthatatlan sivatagban étlen-szomjan menetelsz jó ideje, és esélyed sincs arra, hogy valaha is kikerülj onnan. Kimerültél, frusztrált vagy, de feladni semmiképp nem szeretnéd, hisz pontosan tudod, ha összerogysz és egy helyben vársz a jó szerencsére, annak csak a kudarc lehet a következménye. Segítségre csak akkor számíthatsz, ha nem hagyod el magad, épp ezért igyekezz túllendülni a holtponton, vegyél egy utolsó nagy levegőt és menj tovább, mert még az is lehet, hogy a távolban homályosan felsejlő város mégsem délibáb!

RÁK (június 22-július 22)

Nagy fába vágtad a fejszédet, olyasmit szeretnél ugyanis, amire jelenleg elég kevés az esélyed. Mivel azonban számodra becsületbeli ügyről van szó, egy pillanatra sem inog meg a hited. Ez lesz majd az, ami hozzásegít ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, hisz akik már az elején feladják, soha nem lesznek képesek olyasfajta sikereket bezsebelni, amelyek téged többé és nagyobbá tesznek majd! Csak menj előre emelt fejjel, de készülj fel a váratlan fordulatokra is, és akkor nem lehet gond! Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is, mert ezek által válsz még erősebbé! Hidd el, szinte legyőzhetetlen vagy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra elég rejtélyes ügyben derülnek ki meglepő részletek, mert olyasfajta dolgokról szerzel tudomást, amelyekről korábban fogalmad sem volt, és ez izgalommal tölt el, mert úgy sejted, számodra kedvező fordulat következhet be. Egyelőre azonban ezt ne verd nagy dobra, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a dolog, ahogyan most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet. Csak menj tovább az úton, mert a sűrű bozótosból kikerülve maradandó élmény vár rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú felkészülés után most végre lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes, hogy mi az, amin egészen idáig dolgoztál. Nagy büszkeséggel tölt el a tudat, hogy az általad felmutatott eredmény nagy elismerést vált ki a környezetedből. Igyekezz a dicséreteket begyűjteni, de próbálj szerény maradni, hiszen ha a siker megrészegít, az elveheti a józan ítélőképességedet! A nap hátralévő részében ne vállald túl magad, csak olyasmivel foglalkozz, ami örömmel tölt el és nem teherként éled meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz tovább menni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad, vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldás centrikusabban fogsz tudni működni! Egy dolog biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes menned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonytalan vagy a jelenlegi szituációban, nem tudod, hogyan kellene cselekedned ahhoz, hogy mindenképp nyertesen kerülj ki belőle. Épp ezért érdemes leülnöd és végiggondolnod, melyik lábad melyik után kellene tenned ahhoz, hogy el ne hasalj. Csak akkor indulj el, ha teljesen biztos vagy a dolgodban és pontosan tudod, merre kell menned, hogy el ne tévedj! Nem lesz baj, ne aggódj, csupán magabiztosságra és egy kis határozottságra van szükséged!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakivel vitás helyzetbe kerülsz, mert a véleményetek nem egyezik, ám mindketten túl makacsak vagytok ahhoz, hogy engedjetek a saját elveitekből. Érdemes mérlegelned azonban, hogy vajon megéri-e egy jó kapcsolatot kockára tenned ahhoz, hogy érvényesítsd az akaratod, vagy többet ér inkább, ha intelligensen elengeded a dolgot és ezúttal engedsz a másiknak. Ettől még nem biztos, hogy nincs igazad, de bőven elég, ha ezzel egyedül te vagy tisztában.

BAK (december 22-január 20)

Mindenáron szeretnéd elérni a célod, bármire képes vagy ennek érdekében, semmi más nem lebeg a szemed előtt, mint az, amit megkaparinthatsz. Légy azonban óvatos, mert nem mindenki támogat a célod elérésében, lesznek olyanok a környezetedben, akik mindenáron meg akarnak majd akadályozni. Jó úton haladsz, ütős tervet dolgoztál ki, mégis járj nyitott szemmel, vedd észre azokat a helyzeteket, amik veszélyesek lehetnek, hogy még időben tudj reagálni és hárítani. Ha sikerül átszakítanod a célszalagot, fújd ki magad, nyugodj meg és gyűjts erőt az újabb kihívásokra.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra közeli ember rendkívülien ad a véleményedre, ezúttal is a tanácsodra van szüksége. Te nagyon szívesen elmondod az álláspontod, légy azonban diplomatikus, mert nem vagy részese az általa megélt szituációnak, így nincs semmiféle jogod beleavatkozni a tényállásba. Majd a másik fél meghozza a döntést, nem kell magadra vállalnod ezt a terhet. Csupán szubjektív véleményt tudsz tehát alkotni, de minek is okoznál magadnak álmatlan éjszakákat emiatt?!

HALAK (február 20-március 20)

Mások igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményedet, amelyben perdöntő lehet a te álláspontod. Épp ezért racionálisan gondold végig az egész helyzetet, mérlegeld a következményeket, s úgy mondd ki a végső szót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek a kedvére legyen, és semmiképpen ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy elmagyarázd az álláspontodat. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga a megoldás is.