Napi horoszkóp március 24.: a Bakok pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére, a Halak pihenéssel tölthetik a napot

Borítókép: Napi horoszkóp március 24.: a Bakok pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére, a Halak pihenéssel tölthetik a napot Forrás: pexels.com
Minden a csillagok között van megírva.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Fontos döntés előtt állsz, amelyet nem szeretnél két perc alatt meghozni, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldásokon. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, mivel nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit a környezetedből, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a Te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, de fontos, hogy ne egyedül dönts, hanem más véleményt is meghallgass, hogy mások szemszögéből is láthasd a szituációt!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, amely ugyan rengeteg izgalmat rejt, kockázatokban azonban olyannyira bővelkedik, hogy folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden fórumot kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, illetve hogy megakadályozzanak abban, hogy tovább csináld. Épp ezért a konfliktushelyzetet kiküszöbölve magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy a monotonitásból kicsit kiszakadva maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a Te javadat akarja!

IKREK (május 21-június 21)

Pontosan tudod, hogy a hét utolsó napján mindent be kell fejezned ahhoz, hogy nyugodtan adhasd át magad a pihenésnek és így, ha mindenre megfelelőképp koncentrálsz, elegendő időt fogsz tudni a számodra fontos dolgokra is szánni az kötelező tennivalók mellett. Igyekezz mindennek pontot tenni a végére, de ne kapkodj, hisz azzal csak azt fogod elérni, hogy előbb-utóbb megbotlasz és nagyot eshetsz! Nem hajt a tatár, ha okosan osztod be az időd és rendszerezed a tennivalóid, nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton helyt állj! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Menni fog, bízz magadban!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél, amit mások nem mertek volna, ráadásul mindez a közösség érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a világ megmentőjére, légy azonban óvatos, ne engedd, hogy a siker a fejedbe szálljon, mert a nagyképűség nem túl jó emberi tulajdonság, és sokkal könnyebben bánthatsz meg akár számodra fontos embereket is, mint azt gondolnád. Élvezd a sikert, hisz a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri ki az őszinte véleményed, amely kis túlzással szinte élet-halál kérdése. Mivel ez a felelősség óriási, azonnal tudod, hogy nem mondhatod ki azt, amit szíved szerint kimondanál, így ugyanis nem hogy nem fogsz tudni nyugodtan aludni, de még a felelősség is hatalmas lesz, amit magadra vállalsz. Épp ezért igyekezz diplomatikusan, állást semmiképp nem foglalva mondani valamit, de mindeközben azt is nyugodtan hangsúlyozd ki, hogy Te nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz nem viseled ezt a cipőt. Ne félj attól, hogy az illető megorrol rád emiatt, hisz ha a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy ez valóban nagy felelősség!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú idő után olyasfajta sikereket érhetsz el a mai napon, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy levegővel, minden porcikáddal összpontosítva neki kell futnod úgy, hogy mindeközben nem taposol senkit és semmit laposra. Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célod, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy a célegyenesbe érve végül büszkén szakíthasd át a célszalagot, amely különösen fontos számodra, nagyon régóta vágyod ugyanis azt az eredményt, amelyet ezzel már senki nem vehet el tőled! Ezután legyen az ünneplésé a főszerep!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta hajtasz egy számodra különös jelentőségű dolgot, egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor erre külön felhívják a figyelmed. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e minden áron ragaszkodnod bizonyos dolgokhoz, amelyekben nincs semmiféle perspektíva a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy nincs már benne semmi lehetőség számodra, ideje tovább lépned és új utakat keresned. Hidd el, van az az útvonal, ami a sűrű bozótos helyett egyenesen a célodig vezet majd. Az azonban, hogy megtalálod-e, csak és kizárólag rajtad múlik.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakihez gyengéd érzelmek kötnek, mégsem mered bevallani magadnak, korábbi csalódásaid miatt ugyanis meghúztál egy határvonalat az emberekkel szemben. Nem akarod engedni, hogy még egyszer támadási felületet biztosíthass azzal, hogy megnyílsz és kinyilvánítod az érzéseid. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd minden áron a közeledbe férkőzni, erőnek erejével. Jobban jársz, ha lejjebb bontasz a felépített barikádból és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt a dolognak!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad egy személy a környezetedben, akivel hosszú évekig bizalmas kapcsolatot ápoltál, akivel osztoztál minden titkodban, örömödben-bánatodban. Az utóbbi időben azonban az az érzésed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, folyamatosan azt fejtegeted, hogy vajon Te hibáztál-e, vagy ő küzd-e valamiféle problémával esetleg. Mivel a kapcsolatotok szinte testvéri, nyugodtan lehetsz őszinte vele, üljetek le, és kérdezz rá, hogy esetleg veled van-e problémája, segíthetsz-e bármiben neki, vagy egyáltalán mi az, ami zavarja. Lehet, hogy olyasmivel küzd, amelyben jól jön egy barát közbenjárása, vagy már csak annak is örülni fog, ha megoszthatja valakivel. Igyekezz mellette állni, hisz ő is ott van neked minden körülmények között, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

BAK (december 22-január 20)

Végre sikerül pontot tenned egy régóta húzódó ügy végére, amely rettentő boldoggá tesz, legszívesebben átölelnéd az egész Világot. Itt az ideje tehát az ünneplésnek, hisz olyan teher alól szabadultál fel, amely hosszú ideje szinte már-már összepréselt. Igyekezz kikapcsolódni, a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy csapj a barátaiddal egy görbe estét, vagy hogy épp egy hangulatos kis házibulit szervezz. Használd ezt a napot arra, hogy nem görcsölsz semmin, kicsit lazítasz a gyeplőn és megmutatod mindenkinek, hogy Te is tudsz felszabadultan, kötöttségek nélkül bulizni. Ereszd le a fáradt olajat és töltődj egy kicsit, mert a jövőben újabb kihívások várnak rád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve rendkívül elfoglalt ember vagy, minden pillanatban lefoglal valami és bár pontosan tudod, hogy több időt illene a szeretteiddel, illetve a barátokkal tölteni, egyszerűen nem nagyon tudsz elegendő minőségi időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett többet lehess velük. Így azonban lehetséges ugyan, hogy sikeres leszel a munka tekintetében, ám senkivel nem fogsz tudni osztozni az örömödben, senkivel nem fogsz tudni ünnepelni, hisz érthető módon a végsőkig nem fognak arra várni az emberek a környezetedben, hogy legyen időd velük is foglalkozni. Épp ezért még mielőtt magadra maradsz, szabadíts fel egy napot az életedből és szervezz közös programot, érdeklődj, élj társadalmi életet! Fontos ugyan a munka, de hidd el, hogy sokkal jobb, ha van kivel osztozni örömben-bánatban!

HALAK (február 20-március 20)

Az elmúlt időszak hajtása után rettentően lemerültél, nem maradt semmire sem energiád, szerencsére azonban sikerült mindent elintézned, még a határidő lejárta előtt. Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell már semmin sem görcsölnöd, mindent befejeztél, így nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek. Ne szervezz semmi olyan programot, amely túl nagy energia leadással járna, csakis olyasmivel foglalkozz, amelynek segítségével töltődhetsz és kizárólag rólad szól! Ne engedj a csábításnak, ha esetleg valaki nagyobb volumenű kalandra próbálna rávenni, időnként ugyanis neked is szükséged van arra, hogy átadd magad a „semmittevésnek” és egyszerűen csak „kifelé nézz a fejedből”.