Napi horoszkóp március 23.: a Bikák új lehetőség előtt állnak, a Rákok nem köntörfalaznak

Borítókép: Napi horoszkóp március 23.: a Bikák új lehetőség előtt állnak, a Rákok nem köntörfalaznak
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét fontos üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kóstolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap olyasfajta lehetőséget tartogat számodra, amelyet okosan kihasználva hosszú távra emlékezetes élményt és hatalmas lendületet kaphatsz. Ha okosan bánsz azzal a kártyával, amelyet a pakliból húztál, csak jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel Te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek a koncentrálásból, hisz ez most a egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A kezdeti lelkesedésed alábbhagyott mostanra, mert az általad elvárt eredmény nem olyan gyorsan jön, mint azt vártad. Csak azért azonban, mert valami nem sikerül elsőre, nem szabad lemondóan otthagynod csapot-papot és egyszerűen hátat fordítani mindennek. Ha másért nem, saját magadért próbáld végigvinni a dolgot! A nap végén ugyanis semmi más nem fog számítani, csak is a tudat, hogy te minden tőled telhetőt megtettél!

RÁK (június 22-július 22)

Bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, nem kell bujkálnod. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis hallasd a hangodat, mert neked is meg lehet az álláspontod, amit nem kell titkolnod csak azért, mert lehet, hogy az nem egyezik a többiekével. Vállald önmagadat még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki hirtelen haragjában rajtad tölti ki indulatait, miközben te egyáltalán nem tehetsz semmiről. Noha nagyon rosszul esik, hisz nem ezt vártad, próbálj higgadt maradni és emelkedj felül a szituáción. Igyekezz nem belesüppedni a mocsárba a másik mellé, inkább segíts neki, nyújtsd felé a kezed, hogy legyen egy ember, akibe belekapaszkodhat, ha bajban érzi magát. Hidd el, ő maga is rá fog jönni, nem érdemelted meg, hogy milyen nagyot rúgott beléd.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A többiek tanácstalanok abban a tekintetben, hogyan is kellene egy közös feladatot megoldanotok, te viszont elkaptad a logikai fonalat. Igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell továbblépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Használd ki a mai napot, ami alkalmat ad arra, hogy olyasmit tegyél meg, ami tőled kicsit szokatlan, de kimozdít a komfortzónádból. Nem kell folyton a biztonságos, kiszámítható játékokat játszanod, örülj, ha extrém dolgokat próbálhatsz ki, hisz ezek adnak élményeket és lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a lehetőséget és most élj kicsit a mának!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki óriási szívességet kér tőled, amelyre szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem túl nagy áldozatokkal járna a dolog, ha úgy tennél valamit, hogy az neked okozna veszteséget. Próbáld finoman és logikusan elmagyarázni, hogy ez így miért nem megy. Addig persze fogd a másikat, amíg nem fenyeget a veszély, hogy a szakadékba zuhansz, s vigyázz arra is, hogy a más se essen bele. Találjatok egy arany középutat, amely mindenkit boldoggá tesz.

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon nem fűlik a fogad valamihez, amivel megbíztak. Emiatt folyamatosan azon gondolkodsz, milyen kifogást találj ki, amivel megszabadulsz ettől a tehertől. Rá kell azonban jönnöd, hogy minél tovább taktikázol, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy menekülő útvonalat találj. Hidd el, ha időben nekiveselkedsz, még azelőtt végzel majd vele, mielőtt eszedbe jutna panaszkodni miatta. Munkára fel!

BAK (december 22-január 20)

Akadnak a környezetedben olyan személyek, akiknek egyáltalán nem osztod a véleményét, nem tudsz a világnézetükkel azonosulni. Nem is kell beállnod a sorba, s ha valaki nagyon idegesít, messziről kerüld el, de ha ez mégsem sikerül, igyekezz teljesen közömbös maradni. Ne menj bele felesleges vitákba, akkor sem, ha egyértelműen igazad van, mert úgysem tudod erről őket meggyőzni. Minek futnál az olyan szekér után, amely nem vesz fel?! Ne is fáraszd magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mihamarabb szeretnél végezni a feladataiddal, valami azonban mindig közbejön. Ha valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen zárj ki mindenkit, minden zavaró tényezőt, és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat még, most ez az, ami prioritást élvez. Ne futkározz feleslegesen, csak a lényegre koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, amiről úgy gondolod, szívesen venné. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz Te tudod a megoldást, valami oknál fogva azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ezt egy jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezed, az pedig már rajta múlt, hogy nem ragadta meg. Nyilván megvolt az oka erre, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, így ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg.