Napi horoszkóp március 17.: a Rákokat a jövő foglalkoztatja, a Szüzek rejtett tartalékaikból merítenek erőt

olvasás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy rendezd végre a soraidat, hátrahagyd a nyomasztó dolgokat és kicsit magaddal foglalkozz. Azzal igyekezz az idődet tölteni, hogy az Élet nagy rejtelmeit fejtegeted és olyan nyitott mondatokat próbálsz megoldani, amikre máskor nem jut időd. Vedd fel a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akikkel jól érzed magad, meditálj, töltsd el hasznosan a napjaid, töltekezz testileg-lelkileg, meglátod, jót tesz majd!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasfajta elvárásokat támaszt feléd, amelyet nem biztos, hogy meg tudsz vagy meg akarsz ugrani, így kissé kellemetlen helyzetbe kerűlsz. Mielőtt olyasmire vállalkozol tehát csak azért, hogy mások boldogak és elégedettek legyenek veled, hideg fejjel, racionálisan gondolkodva hozd meg a döntésed, hogy ebből a vonatból kiszállsz-e vagy mész tovább, abban az esetben viszont magadra vállalod, hogy mindig a másoknak történő megfelelés miatt te, magad háttérbe szorulsz. Mi a fontosabb, az, hogy másoknak könnyíts a terhein vagy te, magad vagy a prioritási sorrend tetején?!

IKREK (május 21-június 21)

Valami nem a terveid szerint alakul, ezért bosszúsan épp hátat fordítani készülsz, mondván, hogy minek vesztegetnéd olyasmire az időt, amire nem érdemes. Nyilván félig igazad van, érdemes azonban mérlegelned, mielőtt csapot- papot ott hagysz dolgodvégezetlenül, hogy lehet-e még bármit tenni az ügy előremenetele érdekében vagy felesleges idő és energia pazarlás lenne. Amennyiben látsz egy halvány esélyt arra, hogy kozmetikázz az eredményen, hogy egy másik taktikával és útiránnyal sikeresebben tudd abszolválni az ügyet, abban az esetben mindenképp érdemes egy próbát tenned. Miért hagynád elúszni a hajót, ha egyszer te, magad építetted?!

RÁK (június 22-július 22)

Túl sokat morfondírozol a jövőn, túl sokat foglalkozol azzal, hogy mikor mi fog történni, olyasmiken rágódsz, amikre nem nagyon van jelen pillanatban ráhatásod, hajlamos vagy rástresszelni egy-egy, számodra kiemelkedő jelentőséggel bíró ügyre, ahelyett, hogy elfogadnál bizonyos helyzeteket. Elfelejted élvezni az életet, elfelejted azt, hogy a Ma az a nap, ami aktuálisan bármiféle lehetőséget tartogathat számodra, a Ma az, amikor fizikailag tehetsz bármit annak érdekében, hogy a Holnap sikeres lehessen. Dobd el a láncaidat, ne hagyd, hogy a gondolataid gúzsba kössenek, inkább élvezd a kék eget, a madarakat, a szeretteid jelenlétét, egyszerűen éld az életed, meglátod, kifizetődő lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki az utolsó másodpercben happolja el előled azt a lehetőséget, amire olyan régen vártál, emiatt pedig rendkívül dühös vagy. Mielőtt azonban olyasmivel bántanád meg az illetőt, amit később magad is megbánnál, igyekezz uralkodni az indulataidon és egy kis önkritikát gyakorolni magaddal szemben. Vajon csak ő tehet róla? Vajon mindent megtettél annak érdekében, hogy te kapd a lehetőséget? Vajon kell valamin változtatnod, hogy legközelebb ne járj pórul? Hidd el, sosem árt, ha az ember magába fordul egy kicsit ilyenkor és végigzongorázza a miérteket és a “vajonokat”. Ha sikerül levonnod a megfelelő konzekvenciát, hidd el, legközelebb sima ügy lesz, senki nem köphet a levesedbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magad sem tudod honnan, de valamiféle rejtett tartalékból merítesz erőt ezekben a napokban, hisz te is tudod, hogy most kell 100%-on teljesítened ahhoz, hogy később megpihenhess egy rövid időre. Szerencsére nagyon úgy tűnik, a zsúfolt időszaknak, amely rengeteg áldozatot követelt, meglesz a gyümölcse és te lehetsz az, aki majd a babérokat learathatja. Kimerültséged érthető, fáradtságod elfogadható, de ha az utolsó néhány lépésnél adod fel a dolgot, az hosszú ideig okoz majd fejfájást a jövőben. Épp ezért szedd össze minden maradék erőd, végy egy utolsó nagy levegőt és irány a célvonal! Fel ne add!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki igen-igen kényes kérdésben kér segítséget tőled, s melyre azonnal tudod, hogy nemet kell mondanod, hisz az illető könnyen magával ránthat a slamasztikába. Mivel azonban nem szeretnéd semmiképp arrogánsan elutasítani a segítségkérést, így inkább válaszd az egyenes utat és mondd el határozott meggyőződéssel, ám diplomatikusan a véleményed és azt, hogy mi az, amit te hézagként értékelsz és kockázatosnak ítélsz. Könnyen lehet, hogy nem leszel emiatt népszerű, de mégsem mehetsz bele minden badarságba csak hogy a népszerűségi indexed ne zuhanjon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyannyira szeretnéd az általad kitűzött célt elérni, hogy a legkisebb részeredménynél már világgá kürtölnéd, hogy a zsebedben a győzelem. Mielőtt azonban előre innál a medve bőrére, érdemes mérlegelned, hogy ha mégis bármi közbejön és elúszik a siker, magyarázkodhatsz majd mindenkinek, aki kárörvendően kántálja, hogy ő bizony tudta, hogy ebből semmi nem lesz. Őrizd meg a szerénységed, igyekezz szorgalmasan dolgozni az ügyön, hisz ha elég fontos számodra, akkor semmi más nem élvezhet prioritást. Meglesz a győzelem, csak menj tovább az úton, persze kellő diszkrécióval!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy hozzád közelálló személy előrelépésének érdekében kell ma áldozatot hoznod, azért, hogy ő is megtapasztalhassa a sikert és a vele járó népszerűséget. Mindenképp rendkívülien elismerésre méltó hozzáállás a részedről, hogy önzetlenül fogod valaki más kezét annak érdekében, hogy az illető is boldog lehessen. Igazi barát vagy, akire szüksége van a Világnak pont azért, hogy a hozzád hasonló attitűddel bírók tegyék értékessé azt. Bátran légy büszke magadra, hisz te is közéjük tartozol!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki egy teljesen ártatlannak induló beszélgetést forgathat ki úgy, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon téged is. Épp ezért érdemes megválogatnod, hogy kinek és mit mondasz, hisz attól, mert te nem feltételezed másokról a hátsó szándékot, sajnos tele van a Világ olyanokkal, akik hobbiból sodornak másokat bajba vagy csinálnak egy kicsi bolhából is elefántot, csak azért, hogy öt perc hírnevet kaphassanak. Épp ezért tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne kelljen felesleges magyarázkodásba és önvédelembe kezdenek csak azért, mert belebotlottàl egy igazi bajkeverőbe. Jobb félni, mint megijedni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ma lehetőségd adódik arra, hogy jobban mgismerj valakit, akivel eddig csupán felszínes beszélgetésekre volt lehetőségetek, épp ezért ha már adott az alkalom, használd ki és adj egy lehetőséget a dolognak. Lehet, hogy nem lesz szorosabb a kaplat közöttetek, ám mégis érdemes próbálkozni, hisz ha másra nem, egy nagyon jó barátra mindenképp szert tehetsz. Beszélgessetek, ismerjétek meg jobban egymást, az Élet pedig majd külön felszólítás nélkül is teszi a dolgát.

HALAK (február 20-március 20)

Vissza nem térőnek tűnő ajánlatot utasítottál el, mely miatt most elég rosszul érzed magad, hisz ez egy olyan lehetőségnek látszott, amely nem minden nap jön szembe az emberrel. Ahelyett azonban, hogy a lelkiismereteddel harcolnál, gondold végig, hogy biztosan oka volt annak, hogy így döntöttél, nyilván nem vagy az a hűbele Balázs, aki csak úgy éli az életét és a tudatossággal köszönőviszonyban sincsen. Sokkal inkább igyekezz elengedni a dolgot és légy büszke arra, hogy volt bátorságod nemet mondani valamire, amiről úgy gondoltad, nem a te utad. Lépj tovább és ne rágódj olyasmin, amin nem érdemes!

Tovább olvasok
Kép
Dobozban altatta újszülött babáját a barátnőm – megkérdeztem, miért

A barátnőm fiai életük első pár hónapjukat egy papírdobozban töltötték. Egy nagyon szép darabban, de mégis egy papírdobozban. Megkérdeztem, hogy miért.

Kép
„Amíg anya ilyen csúnya tablettát szed, neked nem lesz kistestvéred!”

Beszólnak. Kommentálják a legbelsőbb magánügyeidet. Akár a gyerek előtt is.

Kép
Vihetjük az újszülöttet levegőre? Ezt mondja a gyerekorvos:

Jó dolog összebújni egész nap az újszülöttel és a biztonságot nyújtó négy fal között lenni, ismerkedni, kiélvezni az első, közös időszakot. Ám pár nap után az újdonsült anyukáknak is elkezd hiányozni a levegő, hogy elmenjünk valahova otthonról. De vajon ki lehet egy pár napos/hetes újszülöttel már mozdulni?

Kép
7 szobanövény, aminek szinte semmi fényre nincs szüksége

Elfogyott a hely az ablakban? Vagy épp olyan helyiségbe is raknál növényt, ahol nincs ablak, ergo természetes fény sem? Nem baj, mert most mutatunk pár olyan szobanövényt, akik gyakorlatilag fény nélkül is vígan elélnek.

Kép
Meddőnek nyilvánították, pedig egészen hétköznapi módon kezelhető volt a baja

Akár a kivizsgálásnál, akár a sokadik lombiknál tartunk, a babatervezés nehézségei alaposan igénybe veszik testünket és lelkünket egyaránt. Néha reményt és eltökéltséget mozgósítanak bennünk, máskor dühösek leszünk magunkra, a párunkra és az egész világra. A testünkre pedig egyre inkább ellenségként kezdünk tekinteni, amiért nem azt teszi, amit elvárnánk tőle. Így volt ez Barbinál is.

Kép
Napi horoszkóp szeptember 26.: a Nyilasok az árral sodródnak, a Bakoknak éberségre van szükségük

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópod, izgalmas üzeneteket tartogatnak ugyanis az egyes csillagjegyek!

Kép
Évekig nem szeretkeztünk a feleségemmel… de aztán újra egymásra találtunk

Hosszú és fájdalmas volt a küzdelem, de megérte. István elmeséli, hogyan találták vissza az intimitáshoz hosszú évekig tartó szexmentes időszak után.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem