Napi horoszkóp március 14.: az Ikrekre izgalmas kaland vár, a Rákok tapasztalatuknak köszönhetik sikerüket

Borítókép: Napi horoszkóp március 14.: az Ikrekre izgalmas kaland vár, a Rákok tapasztalatuknak köszönhetik sikerüket Forrás: unsplash
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Egyfolytában azon ügyködsz, hogy a környezetedben élőket elégedetté tedd, ezért mindig mindenkinek a rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy emiatt a te dolgaid teljesen a háttérbe szorulnak. Nemes tulajdonság az önzetlenség, korántsem biztos azonban, hogy ez azonos a teljes önfeladással. Mielőtt mások segítségére sietsz, érdemes alaposan számba venni, neked milyen megoldásra váró ügyeid vannak, s először igyekezz azokat lezárni. Ha pedig marad még energiát rá, ám váltsd meg a világot. Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csupán azért, mert néha magaddal is törődsz!

BIKA (április 21-május 20)

Kinőttél abból a korból, amikor naiv kislányként mindent elhittél. Rendelkezel már elég élettapasztalattal ahhoz, hogy képes legyél mérlegelni, mit kell komolyan venni, s mit nem. Most hallasz valamit, de nem biztos, hogy az ügyesen becsomagolt történetnek lenne bármilyen valóságalapja is. Ezért mielőtt hitelt adnál ennek a históriának, járj alaposan utána, mi lehet igaz belőle, s mi nem. Súlyos konfliktustól kímélheted meg magad, ha kellő körültekintéssel jársz el, s magad győződsz meg róla, hogy tulajdonképpen miről is lehet szó.

IKREK (május 21-június 21)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb dolgokba vághass bele. Ne siettess azonban semmit, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is kalandvágyó vagy, a testi épséged mindennél fontosabb, éppen ezért kétszer is gondold végig, mielőtt bármit teszel. Kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla, hogy az út kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársonyfotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, mert egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj, de mindenképpen okosan járd a saját utadat!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta helyzetben találod magad, amely első pillanatban kissé bonyolultnak tűnik, ám ahogy elmerülsz a részletekben, pontosan látod, hol van a kutya elásva. Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Lesznek majd olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak és vészjóslósan keringenek feletted, de Te senki véleményével ne törődj, ráéreztél a megoldásra, így tehát pontosan tudod, melyik ösvény mentén kell haladnod ahhoz, hogy végül bármifajta pozitív eredményt elérhess! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A végső célod elérése előtt olyasfajta, váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz visszanyúlni és lezárni ezt a zavaró tényezőt és úgy próbáld elérni a célod, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek rád ismételten a régi ügyek. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan ezen kattognod.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen megítélésed szerint sok más értelmesebb dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobban teszed, ha gyorsan megcsinálod azt, amit várnak tőled. Minél többet hezitálsz, annál később szabadulsz, s közben folyton az jár a fejedben, hogy ezzel az üggyel mégiscsak kellene kezdened valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha mielőbb lezárod ezt az ügyet, mert a lelkiismeretedet úgysem hagy nyugodni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett volna már hozni, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet homokba dugni, s addig húzni az időt, ameddig csak lehet. Hát, eddig lehetett, s nem tovább. Ezzel egyébként te is tisztában vagy, miként azzal is, ha tovább halogatod a dolgot, annak végül elég kellemetlen következményei lehetnek. Igyekezz tehát a sarkadra állni és mondj végre valamit! Hidd el, utána nagyon meg fogsz könnyebbülni. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Hatalmas elánnal küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavaikkal elárulják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és minden áron, apró szurkálásokkal igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, Te rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célod, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet eljutni! Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

A megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha elérheted. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Ez a szituáció az elért eredménnyel most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogy a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár kollégáiddal is felveszed a kesztyűt, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

HALAK (február 20-március 20)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, ha valami nem a terveid és elvárásaid szerint alakul, kétségbe esel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikerre vihesd a terveid. Az egész életed arra áldozod, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációid másokon kitölteni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább az élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!