Napi horoszkóp március 14.: a Szüzekre új lehetőség vár, a Vízöntők a sikert hajtják

Borítókép: Napi horoszkóp március 14.: a Szüzekre új lehetőség vár, a Vízöntők a sikert hajtják
Hétvégé n se feledkezz meg a horoszkópodról,a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra rendezhet egy ügyet. Biztosan ott van valahol a helyzet kulcsa, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz szükséged hozzá, hogy megtaláld. Ne siettesd a dolgokat, mert azzal azt kockáztatod majd, hogy esetleg tévútra kerülsz, s rossz irányba indulsz, azután arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, miként keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

BIKA (április 21-május 20)

Végre sikerül minden, nagy teherként rád nehezedő zavaró dolognak pontot tenned a végére. Most, hogy ezektől megszabadultál, igyekezz olyan progamokat találni, amelyek segítségével feltöltődhetsz, hisz hamarosan talán új kihívások várhatnak rád, ehhez pedig jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj, ami fárasztó vagy megterhelő lenne, és csak olyasmibe kezdj bele, amiben örömödet leled, és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítani.

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell ma foglalkoznod, amely egyáltalán nem volt betervezve, mégis jelentős időd vesz el a tervezett programból és azokból a haszos tennivalókból, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet és mihamarabb tudd le ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az, hogy megoldatlanul, rád várva ott sorakozik a többi feladat mögött! Ne ragadj meg a szituációban, csak annyi időt szánj rá, ami még belefér, feleslegesen ne pazarold az időd, mert a nap csak huszonnégy órából áll!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta kalandra szánod rá magad a mai napon, amelyre nem sokan vállalkoznának rajtad kívül, te azonban összeszedted minden bátorságod és úgy döntöttél, nekirugaszkodsz. A környezeted kissé aggódva tekint rád és arra a kihívásra, amelyre rászántad magad, Te azonban eltántoríthatatlannak tűnsz a témában. Nyugtasd meg őket, hogy mindent végigzongoráztál már, ezerszer átrágtad magad minden veszélyen és kockázaton, pontosan tudod tehát, hogy mit csinálsz. Ne aggódj a körülmények miatt, ha elég jól taktikázol, nincs az a kaland, amit nem tudnál biztonsággal teljesíteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy bizonyos helyzetben mindenki a te segítségedre számít, hisz meglátásuk szerint te vagy az az egyetlen személy, aki ki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti a szituációt. Ez rendkívül hízelgő számodra, mégis óvatosan kell bánnod ezzel a helyzettel, hisz olyasmit nem kell elvállalnod, ami szerinted is nagy veszteség lenne, hatalmas áldozatokkal. Amennyiben úgy látod a helyzetet, hogy még neked is óriási fejtörést okoz, hisz nem vagy biztos a győzelemben, ebben az esetben okosabban teszed, ha őszintén megmondod és nem vállalod, ha azonban eldöntöd, hogy mindenáron segíteni fogsz, tégy meg minden tőled telhetőt, ha már úgy határoztál, hogy küzdeni fogsz! Ez azonban csakis rajtad múlik, neked kell tudnod, meddig ér a kezed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma olyasfajta lehetőséget kapsz, amelyet vétek lenne kihagyni, így tehát mindenképp meg kell ragadnod ahhoz, hogy végül olyan sikereket érhess el, amelyekben te sem mertél hinni azelőtt. Most tehát csak arra összpontosíts, hogy ezt az alkalmat kihasználd, szedd össze a gondolataid, legyél magabiztos és teljesítsd a küldetést. Mindenképp érdemes szem előtt tartanod azt is, hogy csak bizonyos erkölcsi határokon belül illene maradnod azért, hogy tiszta eszközökkel zsebelhesd be a sikert a végén, illetve hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Maradj a saját értékrended szerinti határon belül, hozd ki magadból a lehető legtöbbet, mert akkor mondhatod csak el biztonsággal, hogy mindent megtettél a győzelemért!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mivel egy hozzád közel álló személyről van szó, szeretnél biztosra menni az ügyben, hogy semmiképp nem bántsd meg a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, mert ha virág nyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni, vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan nehéz feladattal küzdesz, melyről halvány fogalmad sincs, hogyan és miként oldd meg, emiatt az sem világos számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Szerencsére akadnak a környezetedben olyan személyek, akik nálad sokkal több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudják, merre visz az út, mit érdemes és hogyan kell csinálni azért, hogy végül te is elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűjében egyedül jobbra-balra kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogy alakul a helyzet!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteg energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely ma végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, ennek érdekében mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, olyasmiket is beleértve, amikhez egyáltalán nem is értesz. Mielőtt azonban udvari bolondot csinálva magadból egy lábon kezdenél tojással a kezedben zsonglőrködni, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amihez igazán értesz. A siker érdekében érdemes tehát olyasmibe kezdened, amelyhez annak előtte volt már némi közöd és nem a sötétben tapogatózol, így fogod csak tudni elérni azt, amit szeretnél! Most vagy soha, de ne ugorj fejest olyasmibe, ami kudarcélményt okozna!

HALAK (február 20-március 20)

A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!