Napi horoszkóp március 10.: a Bakok várakozásainak megfelelően alakul a helyzet, a Halak apró botlást korrigálhatnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 10.: a Bakok várakozásainak megfelelően alakul a helyzet, a Halak apró botlást korrigálhatnak
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Pontosan meghatároztad magadnak, mit szeretnél elérni, de abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal is. Így azt is tudod, hogy a cél, amit kitűztél, a pillanatnyi lehetőségeidhez képest eléggé merésznek tűnik, ezért nem is mersz belevágni a dologba. Ne hagyd azonban, hogy a félelem uralkodjék el rajtad, mert ha minden akadálytól azonnal visszarettensz, soha nem leszel igazán sikeres ember. Érdemes tehát mérlegelned, hogy mi a helyes stratégia: továbbra is egy helyben toporogva álmodozol – vagy végre erőt veszel magadon, s némi önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, s ha a célodra gondolsz, nem is marad majd időd a felesleges frusztrációiddal foglalkozni!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, egy számodra fontos ügyben nem fogsz sikerrel járni, mert valaki – lehet, hogy talán akaratán kívül – bizonytalanságot ébreszt benned, és elhiteti veled, hogy egyáltalán nem is vagy alkalmas a feladat megoldására. Jobban teszed, ha nem hiszel neki, mert igazából azt sem tudhatod, hogy milyen általad ismeretlen megfontolások vezérlik. Emiatt azonban ne legyenek kétségeid, mert ha kívülálló személyek sugallatára megfutamodsz, később nagyon bánni fogod a dolgot, s elsősorban önmagadban okozol nagy csalódást. Ha őszintén hiszel abban, amit csinálsz, semmiképpen ne hagyd magad mások által befolyásolni, hanem bátran állj ki az elveid mellett, s vidd végig, amit elhatároztál!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki a te segítségkérésed nélkül nyomul és mindenáron meg szeretné adni neked a helyes útirányt. Mivel azonban teherként éled meg az illető nyomulását, érdemes határozottan, ámde nem arrogánsan a tudtára hoznod, hogy egyedül is menni fog, nincsen szükséged semmiféle segítő kézre, hisz az a te utad, jogodban áll tehát eldönteni, melyik ösvény mentén szeretnél a célod felé menni. Ügyelj azonban arra, hogy határozottságoddal meg ne bántsd, hisz őt csupán a jó szándék vezérelte, esze ágában sem volt megnehezíteni a helyzeted. Ne haragíts magadra feleslegesen senki csak azért, mert ragaszkodsz a saját elveidhez!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos szituációban igen hevesen reagálsz, ami nem vet rád túl jó fényt, jelen helyzetben. Talán a kelletténél neked is kevesebb türelmed van egyes helyzetekben, ez is azt mutatja, pihenésre van szükséged. A saját fáradtságodnak nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendednek megfelelő úton elérni a boldogságod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár eddig megpróbáltál a békesség kedvéért köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, mert nem kell elhallgatnod semmit. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, amely nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez egy minimálisan frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna, minden szempontból. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb magad jobban odafigyelsz, ám azért, mert most frusztrálod magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj más dolgokra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz annak ellenére is, hogy a többiek már rég lemondtak róla. Te még mindig próbálkozol, s magadra vállalsz minden felelősséget. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, nincs ugyanis garantálva a siker. Most még nem késő belátnod, hogy nincs esély, nyiss inkább más kihívások felé, hisz nagyon úgy tűnik, hogy nem a megfelelő ösvényen haladsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek első pillantásra semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszú távú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, s amikor a többiek már lemondtak róla, te még mindig keményen dolgozol rajta. Senki nem gondolná, hogy az ügyben váratlan fordulat következik be, s a kitartásod eredményre vezet. Az elért sikert csakis a magabiztosságodnak köszönheted, és a környezeted is elismerően bólint rá. Légy büszke magadra!

BAK (december 22-január 20)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak megfogyatkozott. Ám most rengeteg munka és befektetett energia után végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, s ezt próbáld feldolgozni, az ünneplés után meg mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmire vállalkoztál talán kicsit elhamarkodottan, ami még neked is elég nagy falatnak bizonyul. Nem biztos, hogy megvan benned a kellő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy megugorhasd az akadályt. Ezért mielőtt belevágnál a dologba, alaposan rágd meg ezt a falatot, mert ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Kevesebb a baj azzal, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele valamibe. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

HALAK (február 20-március 20)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, s miközben mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. A kétségbeesett kapkodás helyett azonban állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!