Napi horoszkóp május 7.: az Ikrek új szenvedélyüknek hódolhatnak, a Mérlegek nagy döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp május 7.: az Ikrek új szenvedélyüknek hódolhatnak, a Mérlegek nagy döntés előtt állnak
Ne feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 7.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap abszolút alkalmas lehet arra, hogy behozd a lemaradásod, az utóbbi időben ugyanis annyira lazán vetted a helyzetet, hogy kezdenek föléd tornyosulni a különböző feladatok. Mielőtt teljesen odaveszik az eddigi munkád és a szervezettség, érdemes egy napra abszolút átadnod magad a kötelezettségeknek, hisz most még menthető a dolog. Tedd oda magad és meglátod, sokkal élvezhetőbb lesz az élet, ha le van tudva minden, ami nem várhat!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki mindenáron próbál rábeszélni valamire, amiben nem nagyon hiszel, épp ezért eléggé szkeptikusan állsz a kérdéshez. Mivel azonban önálló ember vagy, önálló véleménnyel rendelkezel, így azt is el tudod dönteni, engedsz-e a csábításnak, hagyod-e meggyőzni magad. Az, hogy megbánod-e a döntésed, úgyis csak később fog kiderülni, de legalább a tudat nem fog terhelni, hogy hagytad magad máspk által befolyásolni!

IKREK (május 21-június 21)

Újfajta hobbit találtál magadnak, ami teljesen magával ragadt, nem tudsz másra koncentrálni, egyfolytában ez jár a fejedben. Nagyon jó, hogy végre akad valami, amiben ki tudsz teljesedni, ami kikapcsol és örömet okoz, de ne feledd, hogy vannak mellette kötelezettségeid is, amelyeket teljesíteni kell, ellenkező esetben számon fogják kérni rajtad. Ha mindennek pontot tettél a végére, nyugodtan add át magad új elfoglaltságodnak, hisz ez ad majd lendületet most a hétköznapokhoz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle lehetőség körvonalazódik számodra, amelyben ugyan nincs tapasztalatod, de mégis olyan extremitást sugall, hogy nem tudod kiverni a fejedből. Ezen a pontos érdemes elgondolkodnod, hisz az, hogy neked tetszik és megragadnád, még nem garantálja, hogy nem lesz csípős a nyelvednek, így mindenképp érdemes minden oldalról körbejárnod, mielőtt belevágsz, hisz van kockázat a dologban. Nyugi, abban még senki nem veszett el, hogy mérlegelt, mielőtt belevágott valamibe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amihez nagyon sok reményt fűztél, nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, emiatt nagyon csalódott vagy. Mielőtt azonban végleg feladod az egészet és kárba vész minden bele fektetett energiád és munkád, gondolj bele, hogy egy kis kitartással mennyi sikert érhetsz még el. Nem rád vall, ha rögtön feladsz mindent és hazaszaladsz, állj bele a kihívásba, biztos lábakkal ugyanis sokkal magabiztosabb leszel és a megoldás is jönni fog. Ne okozz csalódást magadnak sem és másoknak sem azzal, hogy ott hagysz csapot-papot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Néhány olyan dolog kísért a múltadból, amelynek nem tettél pontot a végére, ezek lezáratlanságuk miatt férkőznek bele a mostani életedbe is. Mivel nem hagynak nyugodni, te pedig nem tudsz továbblépni, érdemes visszatekinteni és kísérletet tenni arra, hogy le tudd zárni őket. Addig a kis bogár a füledben folyton duruzsolni fog és nem fogsz tudni nyugodtan aludni sem. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átrágni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy döntést készülsz meghozni, amelynek hatása lehet mind a közeli, mind pedig a távoli jövődre nézve. Épp ezért alaposan gondold végig mik az előnyök és hátrányok, legyen egy B-terved is arra, az esetre, ha esetleg mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. Érdemes kiválasztani egyetlen bizalmas személyt a környezetedben, akivel megoszthatod a részleteket, az aggályaidat és aki esetlegesen megerősít, vagy olyan hasznos tanácsokkal lát el, amelyeket fel tudsz használni. Ha biztos vagy a dolgodban, merj belevágni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kecsegtető ajánlattal keres meg egy jó ismerősöd, mivel azonban anyagi befektetésről van szó, nem tudod, hogy ezekben a bizonytalanabb időkben bele merj-e vágni, hisz nem dúskálsz mostanában az anyagi javakban. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában véve nagyon jól gazdálkodsz az időddel, mindig nagyon jól be tudod osztani, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy határidőn belül, jól teljesíts. Most azonban kezd a kezeid közül kicsúszni az irányítás, úgy érzed, nem tudod tartani a kontrollt bizonyos dolgok felett és ez rendkívülien frusztrál. Mielőtt belevesznél a dühödbe, érdemes megkeresned, hol kerülhetett porszem a gépezetedbe, mi volt az a pont, ahol változtatnod kellene. Fogadd el, hogy időnként az élet produkál olyan váratlan helyzeteket, amikor a kreativitásod kell használnod!

BAK (december 22-január 20)

Úgy veszed észre, akadnak olyanok a környezetedben, akik mindenáron meg szeretnék mondani, mit és hogyan kellene csinálnod, azt gondolják, hatalmat gyakorolhatnak feletted. Mivel ez számodra elég frusztráló, nem is kell tűrnöd, így állj a sarkadra és igyekezz határozottan, mindenkinek a tudtára hozni, hogy önállóan gondolkodó, teljesen tiszta elméjű, racionális ember vagy, aki ugyan néha álmodozik, de alapvetően két lábbal a földön jár. Igyekezz még az elején megállítani minden ilyen életvezetési tanácsadót!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyedülálló lehetőség kínálkozik, amellyel kapcsolatban ugyan vannak averzióid, ugyanakkor azt is pontosan tudod, ha most nem ragadod meg, nem lesz egyhamar még ehhez hasonló sem, amit ki lehetne használni. Amennyiben tanácstalan vagy, kérdezz ki egy olyan megbízható személyt, aki már tapasztalt ez ügyben, hisz nyilván a hezitálásodnak megvan az oka. Ha meggyőződtél róla, hogy nem kell nagy áldozatot hoznod és nincsenek eget rengető veszélyei, akkor nincs miért aggódnod, használd ki a helyzetet és ragadd meg az alkalmat! Ne félj az újtól!

HALAK (február 20-március 20)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely fontos mérföldkő lehet a mostani élethelyzetedben. Nem mindenki fog örülni a döntésednek, ám ne feledkezz meg arról, hogy nem azért vagy alapvetően a Föld nevű bolygón, hogy másokat non-stop boldoggá tegyél. Elsősorban a te anyagi biztonságod, harmóniád és boldogságod a legfontosabb és csak azután következnek mások, hogy te tettél magadért. Benne van a pakliban, hogy mellényúlsz, de kockázat nélkül senki sem lett még sikeres! Hajrá, bízz magadban!