Napi horoszkóp május 30.: a Szüzek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek hatalmas tehertől szabadulhatnak meg

Borítókép: Napi horoszkóp május 30.: a Szüzek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek hatalmas tehertől szabadulhatnak meg
Hosszú hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 30.

KOS (március 21-április 20)

A karantén végével -a lemaradást behozandó- annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, te azonban csak pakolod a terheket magadra, mindenféle hezitálás nélkül. Így azonban, ha hebrencs módon mindenbe belekezdesz és semmit nem fejezel be, egy óriás káosz lesz a vége. Mielőtt tehát belefulladsz a tennivalókba, próbálj szelektálni, hogy mi a fontos és mi az, ami egyelőre várhat. Hidd el, okosan lerajzolt tervrajzzal sokkal nagyobb magasságokig juthatsz!

BIKA (április 21-május 20)

Nagy projekt kezd körvonalazódni a fejedben, a puzzle-darabok a helyükre kerülnek, így nagyjából készen állsz arra, hogy belevágj életed nagy kalandjába. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne tizenkilencre húzz lapot, hisz annak elég nagy kockázata van, sokkal inkább érdemes arra törekedned, hogy ne mindent, gondolkodás nélkül áldozz fel a siker oltárán. Hidd el, ha egyik lábad teszed a másik után, akkor sem történik semmi, amennyiben azonban iszonyatos erővel rohansz a falnak, annak nagy pukli lesz az eredménye. Okosan taktikázz és nem tégy fel mindent egy lapra!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra ismeretlen helyzetben találod magad, soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt kezd elhatalmasodni benned a kockázattól való félelem. Mivel ugyanakkor izgatja a fantáziádat az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes kipróbálnod magad a dologban. Nem feltétlenül rejt a kaland negatívumokat, az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, mindehhez csak a bátorságra van szükséged. Ne félj semmitől, csak állj meg meg a két lábadon és nem fog megingatni a legnagyobb széllökés sem!

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem így tervezted a mai napot, hisz a hosszú hétvége első napján az átlagosnál nagyobb kihívással szembesülhetsz, ami azonnali közbeavatkozást kíván. Most mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül iejében megoldanod a helyzetet, jó eséllyel káosz uralkodhat el benned, és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldáscentrikusan és minden menni fog úgy, ahogyan nem is számítottál rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje érlelődik benned a váltás gondolata, kezdesz ugyanis belefásulni a hétköznapokba. Ebben a pillanatban azonban túl sok benned a kérdőjel, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt, a gondolataid folyamatosan azon járnak, mi lesz, ha nem sikerül, hogyan fogsz elszámolni a saját lelkiismereteddel és hogyan fogsz felelősséget vállalni a saját környezeted előtt is. Így azonban nem lehet hegycsúcsokat meghódítani, amennyiben tehát elhatározásra jutsz, vetkőz le a kisebbségi komplexust, adj hitet magadnak és indulj el felfelé. Máshogy nem-igen fogod tudni kitűzni a zászlót a hegy tetején! Higgy magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján lehetőséget kapsz arra, hogy kibontakoztasd a benned rejlő tehetséget, hisz ma egészen elképesztő dolgot vihetsz véghez. Egyetlen percig ne vesztegesd az időd, hisz ez a soha vissza nem térő alkalmak egyike, amikor mindenkit lenyűgőzhetsz azzal, amiben jeleskedni fogsz! Méltán lehetsz büszke magadra, hisz megérdemled az elismerést, sokat tehetsz ugyanis azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepeld magad, egész nyugodtan rúgj ki a hámból, hisz hétvége van!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Legnagyobb örömödre hatalmas tehertől sikerül ma végre megszabadulnod, hisz lehetőséget kapsz arra, hogy pontot tehess a dolog végére. Nagyon megkönnyebbüléssel tölt el, hogy nem kell végre frusztrálnod magad, nem kell azon aggódnod, mikor és milyen véget fog érni az ügy. Fellélegezhetsz ugyan, de mégsem ereszthetsz le teljesen, hisz néhány utórengés még bekövetkezhet, s akkor is biztos lábakon kell állnod. Győződj meg róla, hogy az utolsó szálat is sikerült elvarrnod és nem lesz a későbbi életedre hatással, hisz nem lenne túl kellemes élmény ismét szembesülnöd a dologgal akkor, amikor már nem is számítasz rá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyannyira vágysz a törődésre, hogy abszolút meggondolatlanul szeretnél valakihez közelebb kerülni, egyelőre azonban egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívül el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Ez azonban megfelelő alkalom arra, hogy végiggondold: talán nem véletlen, hogy így történik. Talán nem épp a megfelelő ajtón kopogtatsz. Talán nem az illető a nagy Ő számodra. Adj időt magadnak, ne görcsölj feleslegesen, mert nagy akarásnak mindig nyögés a vége. Épp ezért próbálj úgy gondolkodni, hogy később ne fájjon a fejed amiatt, hogy beleugrasz egy kapcsolatba, ami nem is biztos, hogy azt tartogatja számodra, amit vársz tőle!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki annyira rád erőlteti minden akaratát, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy mindenáron bizonyítani szeretnél neki, ám az illető valamilyen oknál fogva bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogyan nyűgözd le az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésedet feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, szabadulj meg a görcseidtől, különben csak a saját közérzeted lesz még rosszabb.

BAK (december 22-január 20)

Valakivel közös feladatot kellene megoldanod, ám az együttműködés igencsak akadozik. Olyannyira nem beszéltek közös nyelvet, hogy abszolút két irányba mentek. Ennek azonban nem lehet semmiféle pozitív eredménye, épp ezért igyekezz lejjebb adni az elveidből és abból, amit vele szemben elvársz, próbáld élvezni a helyzetet, hisz ennek így semmi értelme. Mérlegelj, mi a fontosabb jelen pillanatban, az, hogy mindenáron tartsd magad az általad felállított gondolatmenethez, vagy hogy meghallgasd a másik felet és esetlegesen engedj neki is egy kicsit. Hidd, el, ha megvan a közös nevező, szárnyalni fogtok!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki kissé erőszakosan kíván közel férkőzni hozzád, neked azonban ez a dühítő kategóriába tartozik. Ne késlekedj, ne udvariaskodj, amennyiben azt érzed, hogy neked ez sok, egyszerűen és határozottan mutass neki megálljt, hisz a te házad a te várad: nem kell rajta minden jött-mentet beengedned. Nehogy már neked fájjon a fejed más erőszakossága miatt!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben annyi csalódás ért az emberekkel szemben, hogy mostanra érthető módon nagyon megválogatod, ki az, akit közel engedsz magadhoz, ki az, akinek bizalmat szavazol. Okosan gondolkodsz, nem érdemes azonban általánosítanod és mindenkit egy kalap alá venni, s bár senkinek ne szavazzal azonnal bizalmat, próbálj nyitottabb lenni és fogadd el azt, akit érdemesnek találsz arra. Ne aggódj, attól, ha kissé mélyebben megismerkedtek, hiszen azért még nem kell mindenáron kiteregetned az életed legapróbb részletét is, csupán arról van szó, hogy új kapcsolatokra tehetsz szert ezáltal. Nem mindenki báránybőrbe bújt farkas a nyáj körül!