Napi horoszkóp május 27.: a Bikák extrém kalandra készülnek, a Szüzek kiállnak magukért

Borítókép: Napi horoszkóp május 27.: a Bikák extrém kalandra készülnek, a Szüzek kiállnak magukért
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, mivelhogy a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Ma váratlan akadályokba ütközöl, emiatt veszélybe kerül az általad elvárt eredmény is. Ne rettenj meg azonban egy kisebb bukkanótól, hisz a gátfutók sem kerülik ki a gátat. Tekints úgy erre a helyzetre, mint egy izgalmas kihívásra, s ha bízol magadban, biztosan képes leszel megküzdeni vele. Ha viszont azonnal nyúlcipőt húzol és megfutamodsz, az hosszú időre rányomja majd a bélyegét az egész életedre. Ha meghátrálsz, a gyávaságod miatt jó ideig lelkiismeret-furdalásod lesz, ezért inkább vegyél egy nagy levegőt és állj bele két lábbal a dologba! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Unod a szürke hétköznapokat és olyasmin töröd a fejed, ami véget vet az egyhangúságnak és ami új lendületet ad végre. Emiatt egészen extrém kalandokon is töröd a fejed, ám arra érdemes figyelned, hogy maradj a realitások talaján. Nincs azzal probléma, ha feszegeted a határaidat, ha kimozdulsz a komortzónádból, de csak óvatosan! Kizárólag olyasmire vállalkozz, ami tényleg sikerélményekkel kecsegtet, szóval semmiképpen ne fuss fejjel a falnak!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül görcsösen vágysz valamire, s közben nem veszed észre, hogy illúziókat kergetsz. Sokszor nehéz beletörődni, ha valami elérhetetlen, ám azt érdemes megtanulnod, hogy sokkal jobb még azelőtt elengedni el bizonyos dolgokat, mielőtt nagyon beleélhetnéd magad. Próbálj racionálisabban látni különböző helyzeteket, nem biztos ugyanis, hogy az álmodozás mindig célravezető. Ez jó dolog, néha szükség is van rá, de ami nyilvánvalóan nem megy, arra nem érdemes az időt pazarolni!

RÁK (június 22-július 22)

Akkor inog meg a dominósorod, amikor már majdnem befejezted a kirakást. Még nem késő azonban a bizonytalan elemeket eltávolítani és úgy korrigálni, hogy ne dőljön össze egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva korrigáld a hibát, mielőtt késő lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted, emiatt kissé el voltál időnként keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, amikor bárhogy is alakult minden, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon akaratodon kívül kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja a hibáiért a felelősséget, téged próbál bajba sodorni, csak hogy elterelje magáról a figyelmet. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, és elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, és nem másokat kever bajba. Neked nem kell mások helyett vállalnod semmit, miért lennél saját magad ellensége?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki annyira féltékeny a sikereidre és az ebből adódó népszerűségedre, hogy ahol csak lehet, igyekszik keresztbe tenni neked. Mivel ezt gyorsan észreveszed, igyekezz mielőbb leállítani és elmagyarázni, hogy a siker, amit elértél, nem magától pottyant az öledbe, nem álltál széttárt karokkal a szerencsére várva, hanem bizony nagyon keményen küzdöttél, nem kis áldozatokat hozva annak érdekében, hogy most ott tarthass, ahol vagy. Ha türelmesen fordulsz felé és ahelyett, hogy felvennéd a kesztyűt, megpróbálod vele megértetni, hogy mit és miért teszel a siker érdekében, talán neki is megváltozik a hozzáállása. Rajtad ne múljon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A végső célod elérése előtt olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon is úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz lezárni ezt az ügyet, és úgy próbáld elérni a célodat, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek vissza ismételten a régi dolgok. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan ezen kattognod!

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen a mai napig sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudáspd, akaraterőd és kitartásod, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "futottak még" kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod, s hozzásegít a sikerhez, meg ahhoz, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni dolgot és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépve új helyzetekkel szembenézni, sokkal inkább biztonsági játékra törekszel annak érdekében, hogy mindenképp borítékolható legyen a siker. Ezúttal azonban olyan helyzet adódik, amely teljesen szokatlan a számodra, mert a feletteseid egy váratlan feladattal bíznak meg, amelynek megoldásához ki kell lépned a biztonsági zónádból, s még egy számodra ismeretlen úton kell elindulni. Hidd el, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb eséllyel fogsz hatalmasat bukni, s ha már egy aknamezőre tévedtél, óvatosan juss át a túloldalra. A végén majd magad is csodálkozni fogsz, hogy sokkal nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja!

HALAK (február 20-március 20)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, félkézzel megoldod, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy nagyobb erőfeszítést igényel a dolog, mint amennyit eddig belefektettél. Mivel nem mindegy a végkimenetel, hisz szeretnél látványos eredményt produkálni, vesd be magad, figyelj minden apró részletre, s úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned, és akkor a végén elégedetten tekinthetsz a művedre! Hajrá, tedd oda magad!