Napi horoszkóp május 26.: a Mérlegek soha nem látott magasságokba juthatnak, a Nyilasok mostantól másképp látják az életet

Borítókép: Napi horoszkóp május 26.: a Mérlegek soha nem látott magasságokba juthatnak, a Nyilasok mostantól másképp látják az életet
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki a meglátásod szerint túl sokat vár el tőled egy bizonyos szituációban. Te már tudod, hogy olyan magasra tette a mércét, amit biztosan nem vagy képes megugrani, ezért érdemes lenne tisztázni a legelején, hogy ez nem fog menni. Ne szégyelld elismerni, hogy neked is megvannak a magad határai! Jobb lesz ez így, mintha később okozol csalódást másoknak és saját magadnak is. Ne aggódj emiatt, mert senki nem azt fogj gondolni, hogy a hozzáállásoddal van baj, hanem csak egyszerűen tisztában vagy a realitásokkal.

BIKA (április 21-május 20)

Komoly célt tűztél ki magad elé, amelynek már az előkészületei sem egyszerűek. Éppen ezért koncentrálj arra, hogy biztos alapokra építs, s most lehetőség szerint ne nagyon vállalj más feladatokat, mert éppen elég lesz ezzel az eggyel is megbirkóznod. Az ezzel járó nehézségeket azonban nem éled meg nagy teherként, hiszen most végre a magad választotta úton járhatsz, s kifejezetten élvezed is a munkát. A siker mellett így hosszúidőre szóló élményekkel is gazdagabb leszel majd.

IKREK (május 21-június 21)

Mindenben a tökéletesre törekszel, igyekszel minden nehézség ellenére a legjobb formában, minden akadályt legyőzve, győztesként a célba érni. A nagy versenyfutásban azonban elfelejted, hogy a te energiáid is végesek, a bizonyítani akarásban annyira kimerültél ugyanis, hogy nehezen szeded már a lábaid és egyre nagyobb az esély arra, hogy hibázz és esetleg kiess a versenyből. Érdemes tehát megállnod egy rövid időre, szusszanj egyet, próbálj olyasmit csinálni, ami kikapcsol, meglátod, kipihenten sokkal jobb eredményt tudsz majd produkálni!

RÁK (június 22-július 22)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt, emiatt némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melynek segítségével új dolgok felé nyithatsz. Döntésedtől nem mindenki ugrik ki a bőréből, ennek okán nem is támogat az elképzelésedben. Téged eleinte felháborít, hogy milyen jogon befolyásolja az életed, de ha mélyebben belegondolsz, rájöhetsz, hogy talán túlságosan ragaszkodik hozzád, nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Igyekezz elmagyarázni neki, hogy a saját életed felett miért te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni a lezárás, ha ő is megérti, hogy is áll pontosan a helyzet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezded elveszíteni a türelmed, a befektetett munka ugyanis egyelőre nem látszik semmifajta gyümölcsöt teremni. Már-már annak a határán vagy, hogy inkább feladod és új kihívások után nézel, de közben azt is szem előtt tartod, hogy akkor odaveszne a sok-sok energia és fáradtság, amit másra is tudtál volna áldozni. Nézd a dolog pozitív oldalát, nem mindent olyan egyszerű elérni, vannak akadályok és olyan hegyek, amelyek magasabbak és meredekebbek az átlagnál, épp ezért nem mindenki érheti el a csúcsot. Higgy magadban és menni fog. Ne add fel, mert az is lehet, hogy csupán néhány lépés választ el a céltól!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár már nem-igen számítottál rá, mégis olyan magasságokba juthatsz el a mai napon, amelyre méltán lehetsz majd büszke. Még te magad sem mertél arra gondolni, hogy a saját kéz kezeddel hozhatsz létre valamit, ami gratulációt érdemel majd. Használd ki a helyzetet, arasd le a babérokat, fogadd az elismeréseket, hisz ezt a sikert most csak magadnak köszönheted! Lépj előre öt mezőt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki szemtelen piaci légyként legyeskedik körülötted, minden mozdulatodnál ott liheg a sarkadban, egy percre sem hagyva, hogy egyetlen önálló gondolatod legyen. Ez rendkívüli módon frusztrál, de nem tudod, hogyan hozd a tudtára azt, hogy soknak és fojtónak találod a közelségét. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg, de próbálj meghúzni egy határvonalat és egy adott pillanatban tudj nemet mondani! Egy kis furfanggal vezesd rá, hogy mekkora teher is a válladon, de ne mondj semmi olyat, amely miatt később lelkiismeret-furdalás kínozhat!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed kezdenek a dolgok a helyükre kerülni, rengeteget tanultál magadról az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően egyszerűen levetkőzted azt a nagyravágyást, amivel azelőtt rendelkeztél. Igyekezz ezt az attitűdöt minél tovább megtartani, hisz a szerénység az, ami nagyon fontos, szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres lehess!

BAK (december 22-január 20)

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, érzed, hogy nagyon közel vagy a célodhoz, nem várt akadályokba ütközöl, melyek hirtelen kétségbe ejtenek. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendőd, B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod tudni ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban és a talpraesettségedben, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot megoldani a feladatot. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba tartasz és ha sikerül elérned, annál büszkébb leszel majd magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egészen idáig megpróbáltál egy téged rendkívülien frusztráló dolgot a szőnyeg alá söpörni, úgy gondoltad ugyanis, ha nem foglalkozol vele, előbb-utóbb köddé válik és nem okoz többé álmatlan éjszakákat. Ám egy bizonyos szituációban rá kell jönnöd, hogy nem hogy elmúlt, kezd egyre jobban föléd tornyosulni. Ez a megfelelő alkalom tehát arra, hogy elrendezz mindent úgy, hogy megoldás centrikusan állsz a dologhoz. Hidd el, a lelkiismereted is mázsákkal könnyebb lesz, ha pontot tudsz tenni a végére és ez a bizonyos elvarratlan szál sem zavarja a továbbiakban az életed!

HALAK (február 20-március 20)

Akadályokba ütközöl egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, minden megpróbáltál már, de semmi sem látszik eredményre vezetőnek. Nem biztos azonban, hogy nem létezik megoldás, csupán apró részletekre is gondolnod kell. Ott rejlik valahol, csak kellően kitartónak kell lenned. Ne add fel, hisz a legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy, hátat fordítani és elballagni. Ha azonban a sarkadra állsz és elhiszed, hogy menni fog, akkor nem lesz az az akadály, amelyet ne tudnál legyőzni!