Napi horoszkóp május 24.: a Kosok a részeredményeiknek örülhetnek, a Bikák az őszinteség hívei

Borítókép: Napi horoszkóp május 24.: a Kosok a részeredményeiknek örülhetnek, a Bikák az őszinteség hívei
Vasárnapi horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta, de már-már kissé hitevesztetten dolgozol. Jönni látszanak az eredmények, de ne lankadjon a figyelmed! Ügyelj arra, ami még alakulhat, s akkor se bízd el magad, amikor már azt gondolod, hogy csak egy-két lépés választ el a kitűzött céltól. Ne feledd, bármikor jöhet olyan váratlan fordulat, ami mindent megváltoztathat! Egyetlen pillanatra se engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

BIKA (április 21-május 20)

Általában véve úgy ismer a környezeted, hogy mindig mindenkinek megmondod a véleményed, nem nagyon szoktad véka alá rejteni az álláspontod. Ez a tulajdonság azonban időnként képes kellemetlen helyzetbe sodorni, amelyben aztán magyarázkodhatsz és mások bocsánatáért esedezhetsz. Épp ezért az utóbbi helyzetet elkerülendő, érdemes okosan végiggondolnod, milyen szituációkban hasznosabb hallgatnod és megtartanod magadnak azt, amit szíved szerint kimondanál. Időnként sokkal bölcsebb maradsz, ha meg tudod állni, hogy ne szólj. Nemes tulajdonság az őszinteség, de mindenképp óvatosan kell bánnod vele, hisz akadnak olyan helyzetek, amelyekben csak akkor érdemes beszélned, ha kérdeznek!

IKREK (május 21-június 21)

Igencsak elbizonytalanodsz egy megoldásra váró üggyel kapcsolatban, de ennek okát ezúttal nem magadban kell keresned, mert akad valaki az ismerőseid között, aki mindent megtesz azért, hogy megingasson a hitedben. Egyfolytában azon dolgozik, hogy zavart keltsen, s mindenáron szeretné elérni, hogy add fel az egészet. Nem egészen világos, hogy ezt miért csinálja, de ne is foglalkozz vele. Neked most nincs más dolgod, mint határozottan továbbmenti az általad választott úton, s ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz.

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve nagy elánnal segítesz másoknak, valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy pont jó időben vagy jó helyen. Emiatt a népszerűségi indexed az egekben van, ám közel sem biztos, hogy a te szempontodból ez lenne a legjobb. Miközben ugyanis a méltán szentté avatott Teréz anya szerepében átöleled a világot, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt sokszor azon kapod magad, hogy egyes dolgokhoz vagy késő, vagy az utolsó utáni pillanatban tudsz pontot tenni a folyamatban lévő ügyek végére. Ennek elkerülése érdekében érdemes tehát előbb a saját ügyeid rendezni, utána jótékonykodni másokkal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár abszolút nem így tervezted a mai napot, mégis váratlan fordulat az, ami meghatározza a programod, hisz olyasmivel kell megbirkóznod, amelyre egyáltalán nem számítottál. A hatékonyság érdekében most tegyél félre mindent, amit szíved szerint csinálnál, hisz ezúttal az eszed után kell menned. Állíts fel egy olyan tervet, amellyel a lehető leggyorsabban lezárhatod a problémát és felmutatható eredményt tudsz majd produkálni, ezután pedig nyugodtan tölts el a barátaiddal egy kellemes estét, hisz neked is jár a bábeli zűrzavarban egy kis kikapcsolódás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Pozitív csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, de kifejezetten jó hatással lesz rád, a jövőt tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, hisz az élet kisegített bizonytalan helyzetedből. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ismeretlen dologba készülsz belevágni, olyasmibe, amivel kapcsolatban nincsenek tapasztalataid, épp ezért teljesen bizonytalan vagy. Legyen benned egy kis nyitottság, hisz jelen pillanatban nem tudhatod, merre sodor a folyó, az is lehet, hogy olyasfajta kalandban lesz részed, amelyről az út elején még csak álmodni sem mertél volna. Adj egy esélyt magadnak és a helyzetnek, mert ha semmit nem próbálsz ki, soha nem fogsz maradandó élményeket szerezni!

NYILAS (november 23-december 21)

Megállás nélkül igyekszel valakivel megértetni egy számodra nagy jelentőséggel bíró dolgot, ám folyamatosan azt érzed, hogy az illető „csukott” fülekkel ül és gyakorlatilag ennél érdektelenebb már nem is lehetne. Ezen a ponton érdemes mérlegelned, érdemes-e ennél több energiát belefektetned abba, hogy megértess valakivel valamit, ami a legkevésbé sem érdekli. Amennyiben nem látsz perspektívát a dologban, abban az eseteben még azelőtt hagyd hátra az illetőt, mielőtt túlságosan belebonyolódsz és teherként nehezedik majd rád az érdektelenségével együtt. Fogadd el, hogy vannak emberek, akik nem alkalmasak bizonyos helyzetekben az együttműködésre.

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, aki kissé túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát és már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró számodra. Adj egy esélyt az egésznek, de valahogy hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát a dologba, mert nem látsz túl nagy fantáziát abban, ami a közös jövőt illeti. Legyél tapintatos, ne bántsd meg az elején!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelybe éppen belekeveredtél. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd a helyzetet és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére nem látod belőle a kiutat, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz el az ügyben, mert akkor sokkal nehezebb lesz kihátrálni belőle. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell megszégyenülten elkullognod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz el más irányba!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel konfliktus helyzetbe keveredsz, melynek során az illető akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik tudtodra hozni, milyen fontosnak tart, hogy mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét, találjatok közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl rajta, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.