Napi horoszkóp május 21.: a Kosok fejest ugranának a szórakozásba, a Mérlegek új oldalukról mutatkozhatnak be

horoszkóp,kávé Forrás: rawpixel.com
Érdemes elolvasnod a mai horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Most, hogy végre kiszabadultál a karanténból, két kézzel falnád az életet, semmi sem érdekel, csak az, hogy behozd az elmúlt vészterhes időszakot. Nem biztos azonban, hogy jó ötlet az, ha fejest ugrasz a most még oly csekély vízbe, gondolkodj felnőttek módjára és óvatosan ereszkedj a vízbe. Ne akard egy nap alatt bepótolni a barátok nélkül töltött időt, a hozzád közel állókkal üljetek be valamelyik étterem hangulatos teraszára és élvezzétek a szabadságot. Jót tesz majd a lelkednek, ha kimozdulsz és újra érnek majd mindenféle ingerek!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki, aki a szívedhez nem áll túl közel, mondhatni kifejezetten nem szívlelitek egymást, ma olyan emberi oldalát mutatja meg, hogy még neked is leesik az állad. Hirtelen nem is tudsz mit reagálni, a következő pillanatban pedig gyanút fogsz, hogy mi van, ha hátsó szándék vezérli veled szemben. Mielőtt beleszősz mindenféle csomós szálakat, érdemes azonban elgondolkodnod, ezúttal valóban az emberi gesztus az, ami a illetőt hozzád küldte, hisz olykor azok nyújtanak segítő jobbot, akiktől abszolút nem számít rá az ember. Igyekezz nem minden másodpercben gyanakvó lenni, ugyanakkor ne bízd másokra az életed!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, sikerült kimatekoznod a helyzetet, elértél mindent, amit előre elterveztél. Bár nagyon sok időt és energiát kellett feláldoznod érte, de megérte! Nem volt hiába a fáradozásod, hisz most eljött a te időd. Harapj egy nagyot a sikerbe, mert ezt egyedül magadnak köszönheted. Hogy kitartottál minden nehézség ellenére és nem adtad fel akkor sem, amikor mások már régen nem hittek sem benned, sem az egész dologban. Méltán lehetsz most büszke magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmivel próbálnak befolyásolni, ami rendkívül távol áll tőled, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mert máskor nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan helyzetedben olyan lehetőség adódik, amely abszolút elgondolkodtató számodra. Mielőtt azonban megragadod a kínálkozó alkalmat, érdemes a kockázatokkal is számolni, nem minden arany ugyanis, ami fénylik. Csak akkor törd az utat, ha érdemes, ellenkező esetben türelmesen várd, amíg eljön a te időd. Ez most abszolút egy türelemjáték!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár sokat dolgoztál egy bizonyos ügyön, a feletteseid mégis visszadobják, mondván, ez nem az a szint, amit tőled elvárnak. Emiatt az első pillanatban rendkívül bosszús vagy, legszívesebben kimondanád, ami a nyelved hegyén van, érdemes azonban egy mély levegőt venned és mérlegre tenned, hogy szembe mész-e a hierarchiai rangsorban feletted állókkal -akiknek legtöbb esetben rangjuknál fogva igazuk van-, illetve van-e abban igazság, amit mondanak. Nézd át még egyszer a munkát, alakítsd át, ahol lehet, vess be minden tudást, ami benned van, ha pedig ez nem lesz elég, abban az eseteben valóban érdemes elgondolkodnod azon, hogy valóban a megfelelő helyen vagy-e, illetve hogy ez az az út, ami a tied.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen új oldaladról mutatkozhatsz be a mai napon, melyet a környezeted nem is feltételezett volna rólad. Így most mindenkit lenyűgözve olyasfajta élménnyel gazdagíthatod a körülötted élőket, hogy mindenki a csodájára jár majd. Használd ki, hogy ámulnak rajtad és igyekezz minden tudásod bevetve olyasmivel előrukkolni, amelyhez foghatót még senki nem látott. Vigyázz azonban, nem kell a csillárról fejjel lefelé lógva tojással zsonglőrködnöd, ennél sokkal kisebb, egyszerűbb és kézzel foghatóbb dolgokkal is lehet maradandót alkotni! Ne kockáztasd a testi épséged csak azért, hogy három napig mindenki rólad beszéljen, inkább olyasfajta dolgot produkálj, ami a biztonsági zónán belül esik, mégis extrémnek mondható.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki, akivel kapcsolatban úgy érzed, nem kell feszélyezned magad a társaságában, nyugodtan lehetsz gond nélkül az, aki vagy, abszolút élvezed a vele töltött időt. Hogy ő egy jó barát-e vagy az igaz szerelem, arról azonban neked kell döntened. Amennyiben úgy gondolod, hogy hosszútávon párkapcsolatban is együtt tudnátok működni, érdemes lehetőséget adnod a dolognak. Vigyázz azonban, ne ronts ajtóstól a házba, hisz korántsem biztos, hogy a fizikai vonzalom az illető részéről is megvan, könnyen lehet, hogy te misztifikálod túl a közöttetek lévő kémiát. Óvatosan térképezd fel, vajon ő hogy érez és csak akkor lépj a gázra, ha szabad jelzést kapsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, hiába teljesítesz a maximumon, annak ellenére, hogy a te szemszögedből nézve profin dolgozol, valaki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá ennek okára, gyakorlatilag az idők végezetéig főhetsz a levedben, semmiféle változás nem fog bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz az illetővel és megpróbálod megtudni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy tökéletesebbet alkoss.

BAK (december 22-január 20)

Régi vágyad válhat valóra a mai napon, olyasfajta lehetőséget kínál ugyanis az élet, amelyről azonnal tudod, hogy nem érdemes visszautasítanod. Noha mára nem így tervezted a programot, mégsem kérdés számodra, hogy azonnal belevágj. Élvezd ki minden pillanatát, hisz régóta vágytál rá, érezd jól magad, szórakozz felhőtlenül, engedd, hogy az adrenalin átjárjon, ám arra azért vigyázz, hogy ne kockáztasd a testi épséged, hisz nem az a cél, hogy utána borogasd a sérüléseidet.Ez ma a te napod, ne engedd, hogy bárki felülírja vagy elrontsa!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta üzleti ajánlatot kapsz, amelyből egy kis befektetéssel elég nagy hasznot húzhatsz, ám a dolog szépséghibája mégis az, hogy egyrészt minden jelenlegi tevékenységed fel kell függesztened ahhoz, hogy csak erre az egyetlen egy dologra összpontosíthass, másfelől nem épp atombiztos a mostani anyagi helyzeted. Épp ezért mérlegelned kell, hogy megér-e mindent kockáztatnod és ezerrel belevetned magad az új bizniszbe, avagy inkább szeretnél biztonsági játékot játszva az aktuális feladatokra koncentrálni és óvatosan építkezni. Ne ugorj bele mindenféle dologba, mert könnyen ráfázhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Apró botlás zavarja össze az egész napodat, s azt gondolod, lehetetlen helyrehozni a hibát, amit elkövettél. Ez ma rányomja a bélyegét a teljesítményedre, ám ha időben feleszmélsz, helyén az eszed és korrigálni tudsz, nem kell komolyabb következményekkel számolnod. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés eluralkodjon rajtad, mert az semmi jóra nem vezet! Legyél talpraesett, használd a benned rejlő tudást, most ugyanis rajtad a világ szeme! Hajrá!