Napi horoszkóp május 17.: az Oroszlánok igyekeznek megtalálni a belső békéjüket, a Szüzek kockáztatnak

Borítókép: Napi horoszkóp május 17.: az Oroszlánok igyekeznek megtalálni a belső békéjüket, a Szüzek kockáztatnak Forrás: pexels
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert ismét izgalmas üzenetek várnak!

NAPI HOROSZKÓP május 17.

KOS (március 21-április 20)

A hosszú, nem kevés idővel és áldozattal járó munka, amelyet komoly lelkiismerettel, teljes mellbedobással hosszú ideje végzel már, a mai napon igen gyümölcsöző eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél, gyakorlatilag csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, épp ezért már most ünnepled a győzelmet. Nincs is ezzel semmi baj, de ahhoz, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmed, vagy hogy esetleg megrészegítsen a siker. Majd a dobogó legfelső fokán ünnepelsz!

BIKA (április 21-május 20)

Noha elég nehezen érint, el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

IKREK (május 21-június 21)

Kínáltak számodra egy lehetőséget, te pedig habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy mekkora nehézségekkel kell megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert a szokásosnál kissé bonyolultabb a feladat, amit meg kell oldanod, kétségbeesett menekülés helyett inkább szedd össze magad, és feltétlenül higgy abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet.Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként aligha fogsz sikereket elérni!

RÁK (június 22-július 22)

Elég nagy csatákat kell megvívnod ahhoz, hogy egyedül bírkózz meg velük, egyetlen fadarabbal a kezedben. Amíg nincs semmiféle, komolyabb harceszközöd és megfelelő taktikád, addig fogadd el mások segítő szándékát, mert egyszál magadban vajmi gyenge vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnnyel. Nem szégyen segítséget kérni, vagy eldogadni, mert néha túl félelmetes minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából a helyén van, hogy a dolgaid haladnak a maguk útján. Nem akarod már görcsösen a sikert erőltetni, el tudsz vonatkoztatni attól, ami bánt és úgy érzed, megtaláltad a belső békéd. Igyekezz ezt az állapotot minél tovább megtartani, mindig lesznek ugyanis olyan helyzetek, amik megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell foglalkoznod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, megérett benned az elhatározás arra, hogy valami új, számodra eddig ismeretlen dologba vágd a fejszéd. Úgy gondolod, hogy ez a legalkalmasabb élethelyzet arra, amikor a legkevesebb kockázattal és veszítenivalóval tudsz előrelépni és olyan kalandokat keresni, amelyek kimozdítanak az eddig megszokott kényelmedből, hisz jócskán el kell hagynod a komfortzónád. Ne félj a változástól, mert ha mindig egy helyben toporogsz, lemaradsz az élményekről, de még csak tapasztalatot sem tudsz így szerezni! Indulj, amíg nem késő!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elbagatelizálsz egy bizonyos dolgot, amelynek meg is lesz a következménye. Az eredményen ugyanis jól látszik az, hogy nem kezelted kellő komolysággal a helyzetet. Ez most nem sikerült olyanra, amilyenre megálmodtad, tapasztalatszerzésnek azonban mindenképp jó volt, hisz megtapasztalhattad, milyen lesz az eredmény, ha nem úgy állsz a dologhoz, ahogy azt a szituáció megkívánja. Legközelebb jobban tedd oda magad és nem fog főni a fejed sem miatta!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent előre kidolgoztál, egy véletlen hiba miatt azonban váratlanul meredek irányt vesznek a történések. Próbálj gyorsan cselekedni, mert ez most vízválasztó lehet! Igyekezz minden szempontból helyén kezelni a problémát, globálisan tekints az egészre és ha mindent úgy csinálsz a komeptencia határaidon belül maradva, ahogy kell, nem lehet korrigálhatatlan a hiba. Úgy tekints a helyzetre, hogy ismét tanultál valamit, így legközelebb talán óvatosabb leszel és nem mész a tűz közelébe, ha tudod, hogy milyen forró!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy projekt kellős közepén történik valami, amely kénytelen-kelletlen megváltoztatja az eddigi útirányod. Nem biztos azonban, hogy hátrányodra válik a fordulat, igyekezz kihívásként, vagy egyfajta megoldandó egyenletként tekinteni a helyzetre és próbáld a lehető legjobbat kihozni belőle. Könnyen lehet, hogy pozitívan fog elsülni minden és végül te is úgy értékeled majd, hogy jót tett a változtatás minden szempontból.

BAK (december 22-január 20)

Ismeretlen vizekre evezel, amerre még soha nem jártál, épp ezért teljesen bizonytalan vagy azt illetően, vajon tovább kellene-e menned, avagy inkább most fordulj vissza, amíg lehet. Legyen benned egy kis nyitottság, hisz jelen pillanatban nem tudhatod, merre visz a folyó, az is lehet, hogy olyasfajta kalandban lesz részed, amelyről az út elején még csak álmodni sem mertél volna. Adj egy esélyt magadnak és a helyzetnek, mert ha semmit nem próbálsz ki, soha nem fogsz tudni maradandó élményeket szerezni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra eddig ismeretlen helyzettel szembesülsz, amellyel első körben nem tudsz mit kezdeni. Megijeszt az, hogy benne van a pakliban a bukás lehetősége is, hisz rajtad múlik minden. Nem kell azonban ilyen komolyan venned a feladatot, hisz szerencsére sem mások, sem a te életed nem múlik rajta. Vetkőzd le a görcsöd és tekints úgy a kihívásra, melyből ismét tanulhatsz valamit. Hidd el, időnként kifejezetten pozitív hatással bír a változtatás!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon szeretnél valamit elérni, ennek érdekében annyira elvakultan hajtod a dolgot, hogy akármire képes lennél azért, hogy megszerezd. Mivel azonban jelenleg csupán egyetlen dolog lebeg a szemed előtt, ezért azt sem fogod észrevenni, ha esetleg fejjel rohansz a falnak és a céljaid elérése érdekében olyasmit teszel, amit később nagyon megbánhatsz. Gondold meg, melyik lábad melyik után teszed, mert nagyon könnyen hasra eshetsz. A lelkesedésed őrizd meg, de az eszed vigyen előre a szíved helyett.