Napi horoszkóp május 15.: a Kosoknak változtatniuk kell a taktikán, az Oroszlánok váratlan lehetőséget kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp május 15.: a Kosoknak változtatniuk kell a taktikán, az Oroszlánok váratlan lehetőséget kapnak
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP május 15.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba és sehogyan sem tudsz előre lépni. Így azonban a hasznos tennivaló helyett egy helyben toporogsz, tanácstalanul. Épp ezért ahelyett, hogy tovább vesztegetnéd az időd, ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass a taktikán ahhoz, hogy kikerülj ebből a helyzetből. Hisz neked is az a célod, hogy mihamarabb előre tudj lépni a siker érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Az utóbbi napokban nagyon bánt valami, és egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog. Folyton ott motoszkál a fejedben, ami kezd már eléggé idegesíteni. Talán eljött az ideje, hogy a problémádat megoszd egy számodra kedves emberrel, akiben megbízhatsz és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni a helyzeteddel. Mondj el mindent részletesen, kérd a tanácsát és légy nyitott mindenféle megoldási javaslatra. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, és egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, az életkedved is vissza fog térni!

IKREK (május 21-június 21)

Minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a környezeted elégedett legyen a teljesítményeddel, ez azonban túl nagy tehertételt jelent, és előbb-utóbb teljesen ki fogsz merülni. Mielőtt ez bekövetkezne, fogj vissza a tempóból, és csak annyi munkát vállalj, amennyit biztonsággal el is tudsz végezni. Ha nem így teszel, semmi időd nem jut magadra, a saját életed alakítására, ami talán még fontosabb is, mint folyton mások kedvét keresni. Ne folyton azzal foglalkozz, mit várnak el tőled, hiszen nem vagy te egy cirkuszi ló, amely - hogy a nézőket szórakoztassa – pár szem kockacukorért hajlandó megállás nélkül körbe-körbe futkározni a manézsban!

RÁK (június 22-július 22)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogy eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Neked is megengedett időnként a hibázás lehetősége, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel, nem kell ezután lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Munka után már éppen készen állsz arra, hogy töltésre csatlakoztasd magad egy izgalmas könyv és egy pohár bor társaságában, amikor váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Noha teljesen felborítja az esti programod és a pihenésed, most érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ezzel a vissza nem térő lehetőséggel, érdemes-e egyetlen lépést is tenned. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, ragadd meg és élj vele. Ha úgy találod, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan foglalj helyet és fogyaszd el a kitöltött bort!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben olyasmivel presszionál, amihez abszolút nem fűlik a fogad, mi több, kifejezetten ellenzed a dolgot. Épp ezért amennyiben nem látsz semmiféle perspektívát a szituációban, ne szégyellj nemet mondani, világosan értesd meg az illetővel, mi az, ami visszahúz és miért vannak ezzel kapcsolatban ellenérzéseid. Nem kell olyasmit vállalnod, amely távol áll tőled, járd a saját utad és te magad dönts arról, hogy pontosan melyik ösvényen és milyen tempóban haladsz. Amennyiben engedsz mások nyomásának, onnantól többé nem tudod irányítani a dolgokat sem!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napra semmi olyan dolgod nem akad, amely kötelezően elvégzendő lenne, ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseid és a jövőbeli terveid. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve, tudd, mi és hogyan következik egymás után, prioritási sorrendben. Miután elterveztél mindent, kapcsolódj ki nyugodtan, gyűjts energiát és inspirálódj, mert elég sok kihívásnak nézel elébe!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelyben éppen mászol előre. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz benne és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret furdalásod és nem kell hajlott háttal bújkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz el más irányba!

NYILAS (november 23-december 21)

Bizonytalanul, óvatosan lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátra hagytad őket. Próbálj meg a folytonos félelem helyett másra koncentrálni és kezd el élvezni az Életed, mert mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy megfásultál és elhaladt melletted minden, amiből táplálkozhatsz. Vetkőzd le a görcsöt, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

BAK (december 22-január 20)

Egy általad megkezdett folyamat nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ez nagyon elkeserít, nem hiszel már a folytatásban sem. Nem érdemes azonban az első pillanatban berezelni és meghátrálni, mert nem biztos, hogy nem tudsz sikereket elérni. Ez az út most nehezebb, de ha hiszel magadban és van akaraterőd is, minden menni fog. És ha elesel?! Állj fel és indulás tovább! Van benned fantázia, érdemes kibontakoztatnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Foggal-körömmel harcolsz egy bizonyos ügyért, nem akad azonban társad, aki lelkesítene, vagy azonos céllal menne előre. Mivel így sokkal fárasztóbb az utad, így azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és új utakat keresel. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál, győződj meg róla, hogy ebből többet tényleg nem lehet kihozni. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, nagyon bánni fogod a későbbiek során. Adj időt magadnak!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környzetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani, vagy használható tanáccsal tudott volna szolgálni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene hoznod és nagyobb a bukás lehetősége is, így érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz, illetve akinek nyugodtan fordíthatsz hátat, nem kell attól tartanod, hogy rád támad. Csak akkor indulj neki a nagy kalandnak, ha megtaláltad az embered!