Napi horoszkóp május 11.: a Skorpiók váratlan helyzetbe kerülnek, a Bakokat kellemes meglepetés éri

Borítókép: Napi horoszkóp május 11.: a Skorpiók váratlan helyzetbe kerülnek, a Bakokat kellemes meglepetés éri
A hét első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 11.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy a végkimenetel, hisz felmutatható eredményt szeretnél produkálni, ezért kellőképpen mélyre ásva magad, minden apró részletet megnézve úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned ahhoz, hogy a végén a célban elégedetten tekinthess a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled, te azonban túl nagy felelősséget érzel ezzel magadon, így nem nagyon mered felvállalni a véleményed. Hetedik érzéked ezúttal sem csal, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben nem jön be a tanácsod, nem te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni a helyzetből, diplomatikusan mondd azt, amit a szíved diktál, egész pontosan, hogy ezúttal nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

IKREK (május 21-június 21)

Lelkileg nagyon próbára tettek az elmúlt napok, noha igyekeztél minden idegszáladdal arra koncentrálni, hogy senki ne vegye észre, azért azok a személyek a közvetlen környezetedben, akik nagyon jól ismernek, mégis észreveszik rajtad azt, hogy nem kerek minden. Ha egy számodra fontos és megbízható ember rákérdez arra, hogy mi a baj, nem kell feltétlenül titkolnod előle, néha ugyanis sokkal könnyebb feldolgozni és túllendülni bizonyos dolgokon, ha beszélsz róluk. Csak olyannak mondd el azonban, aki megbízhatóan tartasz annyira, hogy nem fog ezzel haknizni a jövőben, hogy aztán másoktól hallhasd vissza, teljesen más formában. Ha kell, vonulj el a világ elől és tisztázd magadban a dolgokat, hogy mindent le tudhass zárni úgy, ahogy szeretnél!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, valaki manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, s nem épp a legtisztességesebb eszközöket veti be. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100 százalékos biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes lépni, mert kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne jöjjön rá senki. Ne kiabáld világgá, ha rájöttél valamire, csak az illetőnek hozd a tudomására, hogy lebukott!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám talán ezúttal kissé korán bíztad el magad, olyasfajta hibát vétesz ugyanis, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Mivel gyorsan tudsz reagálni, így valamelyest meg tudod menteni a helyzetet, de ne bízd el magad, ha jönnek az elismerő szavak. A dolgok legmélyén pontosan tudod, hogy a lazaságod miatt csúsztak el a dolgok, így jobban teszed, ha szerényen fogadod a gratulációkat. Vondd le a tanulságokat, hogy legközelebb tudd, mire kell figyelned!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Segítőkészségedről vagy híres, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal állsz rendelkezésre, mindegy, miről van szó. Segíteni hatalmas erény és nemes dolog, ám egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak bőséggel körülötted olyan személyek is, akik csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy ne pazarolj felesleges energiákat arra, hogy engedd magad kihasználni. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és nem szelektálsz, könnyen rá is fázhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, ami a teljesen más eljárásmódot igényel, mint az eddigi feladatok. Pillanatnyi megtorpanás után azonban pontosan tudod, merre indulj, hisz az ösztöneid ezúttal sem hagynak cserben. Ne akarj azonban többet kihozni a helyzetből, mint ami benne van, hisz ez most nem erről szól. Légy büszke magadra, hogy ismét kiléptél a komfortzónádból és olyasmit teljesítettél, amiről álmodban sem gondoltad volna, hogy sikerülhet!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki nagy görcsösséggel igyekszik megértetni veled valamit, amely neked egyelőre érthetetlennek tűnik, emiatt pedig a másik -kissé félreértelmezve a dolgot- eléggé megorrol rád és arrogánsan olvas be, amely mellbevágásként hat rád. Amennyiben azonban képes vagy félretenni a haragod, próbáld az illetővel megértetni, hogy valóban egyetlen szót nem értesz a mondanivalójából és bár abszolút érdekel, könnyen lehet, hogy nem te vagy az embere. Ezért nem éri meg haragot tartani!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap apró, de kellemes meglepetéseket tartogat a számodra, méghozzá olyan személyektől, akik békeidőkben nem is állnak túl közel hozzád. Ez adhat most erőt és lendületet, hisz épp lemerülni látszanak az endorfin raktáraid. Ma már semmi se szegje a kedved, hisz valakik azért fáradoztak, hogy neked jobb legyen! Élvezd tehát az életet, az apróbb bosszúságokkal együtt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz a mai napon a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd meg a barátaidat egy virtuális koccintásra, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!

HALAK (február 20-március 20)

Egyszerre rohamoznak meg a feladatok a hét első napján, emiatt kicsit kétségbe is esel. Úgy gondolod ugyanis, hogy abszolút nincs esélyed sem arra, hogy mindent hibátlanul teljesíts. Így azonban nem lehet nekiállni valaminek, erőltess magadra egy kis önbizalmat, hidd el, nem lesz baj belőle, ha nekifutásból megugrasz minden gátat. Néha csupán lendület kell ahhoz, hogy bajnok lehess, semmi egyéb. Hajrá!