Napi horoszkóp május 10.: a Bikáknak több önbizalomra van szükségük, a Skorpiók különös ismertetőjele a céltudatosság

Borítókép: Napi horoszkóp május 10.: a Bikáknak több önbizalomra van szükségük, a Skorpiók különös ismertetőjele a céltudatosság
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Nem szereted a konfliktus helyzeteket, kifejezetten konfliktus kerülő embernek tartod magad, ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de amennyiben provokatív helyzetben találod magad, nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedből olyan ajánlattal keres meg, ami igen elgondolkodtató, ugyanakkor elég kockázatos, rengeteg a hepe-hupa első hallásra benne, illetve mivel semmilyen tapasztalattal nem rendelkezel a témában, így fogalmad sincs, igent mondhatsz-e rá. Kishitűséged azonban feleslegesnek tűnik, amennyiben ugyanis adsz egy esélyt a dolognak, az első bizonytalan lépések után rá is jöhetsz arra, hogy abszolút érdekes és izgalmas a feladat, nem volt érdemes tehát elzárkóznod előle. Adj egy esélyt magadnak, hisz ha másra nem lesz jó, tanulásra és tapasztalatszerzésre biztosan, s legközelebb már sokkal magabiztosabb leszel ezen a területen!

IKREK (május 21-június 21)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulat bizonytalanít el, ami erőteljesen befolyásolhatja az események alakulását. Még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, esetleg kérd ki mások véleményét is, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól mérted fel a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha egészen biztos vagy a dolgodban!

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé frusztrál a helyzet, hogy nem tudod befolyásolni az események alakulását, hisz ezúttal nem a te kezedben van a gyeplő. Próbálj megnyugodni és fogadd el, hogy nem mindig tudod befolyásolni a sorsot vagy azt az erőt, ami a történéseket alakítja. Nyisd ki a szemed és figyelj, mert ez a helyzet arra alkalmas, hogy te is tanulj és elsajátíts új dolgokat, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Ne akarj mindig meghatározó szerepet játszani, mert jobban teszed, ha időnként átadod másnak az irányítás lehetőségét, s akkor a felelősség sem téged terhel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyedülállónak tűnő lehetőséget kaptál, amire különösebb mérlegelés nélkül mondtál azonnal igent. Az első lépéseknél azonban kezdesz elbizonytalanodni, nem gondoltad volna ugyanis, hogy relatíve magasabb lécet kell ezúttal megugranod. Ne add fel azonban csak azért, mert kicsit bonyolultabb a helyzet, amit ezúttal meg kell oldanod, s a kétségbeesés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, s hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel oldd meg a helyzetet. Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként ugyanis nem fogsz tudni sikereket elérni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha rendkívül eredménycentrikus ember vagy és mindig a helyes megoldáson töröd a fejed, ezúttal kissé késve jön az eredmény, ami meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker ezúttal nem jön egyetlen csettintésre, még nem kell lehúzni a rolót, s végképp nem szabad elkullogni. Kellő akaraterővel és kitartással a munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Ha viszont most feladod, soha nem fogod megtudni, milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívüli lelkesedéssel és céltudatossággal küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavukkal azt sugallják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és mindenáron igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd azt, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célodat, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet jutni! Csak így tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, s ha valami nem a terveid szerint alakul, kétségbe esel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikerre vihesd, amit elhatároztál. Az egész életedet arra teszed fel, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy az indulataidat másokon levezetni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább új élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napja tele van olyan váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem vagy felkészülve. Talán nem is tudod felismerni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd minden kicsúszni a kezeid közül. Most állj meg, mielőtt baj lesz, és gondold végig, mit érdemes lépni, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezz ügyesen befejezni az általad megkezdett dolgokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni az elveidből és abból, amit eredetileg kigondolsz. Ennek érdekében bárkivel felveszed a kesztyűt, hisz az a célod, hogy anélkül menj végig a pályán, hogy bárki leszólít és elbizonytalanít út közben. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, ez sok jót nem teremhet majd a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint alakul majd. Job, ha kompromisszumképesebb vagy a világgal, csak jól járhatsz belőle!

HALAK (február 20-március 20)

A megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amiről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha beteljesül. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megoldása sem. Ez a mostani helyzet és az eredmény most tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz, és a megfelelő időben úgy lépsz, ahogyan azt a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!