Napi horoszkóp június 6.: a Kosok elégedettek a helyzetükkel, az Ikrek bátorságukat bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp június 6.: a Kosok elégedettek a helyzetükkel, az Ikrek bátorságukat bizonyíthatják
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket találsz az egyes csillagjegyek alatt!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyedet a világban, jól vagy a bőrödben és az elégedettség érzését senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mert mindig lesznek olyanok, akik a mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni. Ezzel önmagában nincs baj, csak maguk is dolgozzanak meg érte. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, teljesen feleslegesen dolgozol valamin, ami egyelőre rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell ugyanis megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt az idő előre haladtával kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned, mert a célban ott vár majd a siker és a csillogás!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmi iránt érdeklődsz, ami másoknak kissé misztikus, megfoghatatlan, talán még bizarr is. Mivel azonban te érdekesnek találod, sőt izgalmasnak, próbáld ki magad benne. Lehet, hogy a többiek el fognak majd csodálkozni, milyen bátor vagy, mert olyan dologba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!

RÁK (június 22-július 22)

Ha nem teszed olyan magasra a lécet, biztos, hogy át fogod tudni ugrani! Ügyelj a fokozatosság elvére, nem kell két méterről kezdened, mert az még az olimpián is csak az élmezőnynek sikerül! Próbálkozz kisebb magassággal, és ha már biztosan megy a dolog, kezdheted feljebb és feljebb emelni lécet, így tanulod meg, miként mérheted fel helyesen a képességeidet, s hogyan osthatod be az erődet, s így még a sikerélményre is nagyobb esélyed van. Lásd be, nem vagy Superman, de Wonder Woman még lehetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok szálat mozgatsz egyszerre, próbálsz több fronton is helyt állni, ennek következtében azonban egy idő után azt veszed észre, hogy kezded elveszíteni a fonalat. Képtelenség ugyanis ennyi mindennel foglalkozni egyszerre, bármennyire is talpraesett vagy, még te sem tudsz mindenhol ott lenni és top formát nyújtani, épp ezért estél bele abba a hibába, hogy a mennyiség a minőség rovására ment. Próbálj kicsit lejjebb adni a felvállalt terhekből, igyekezz megtalálni az egyensúlyt, amellyel még nem okoz gondot az, hogy jól teljesíts! Te is emberből vagy, ezt mindig tartsd szem előtt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél, és azzal is tisztában vagy, senki másnak nem ártsz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel nem fogják a kezedet, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly tervet készítettél, mindent kiszámítottál, így szinte teljes bizonyossággal hitted, hogy nem csúszhat semmilyen hiba a folyamatba. Most azonban mégis olyan helyzetben találod magad, amire abszolút nem készültél fel. Nem olyan nagy baj, ha esetleg le kell térned az eredetileg kiválasztott ösvényről, de légy nagyon körültekintő, figyelj a lábad elé, meg ügyelj arra is, hogy az út hosszabb távon is az eredetileg kiválasztott irányba vezessen. Ha eltévedsz, azzal mások sorsát is befolyásolhatod, ezért a szokásosnál is nagyobb gondossággal mérlegeld minden lépésedet. Ne ijedj meg azonban semmitől, csak tedd a dolgodat.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A várakozásaidnak megfelelően alakul minden körülötted, bármelyik, hálóba dobott labdád gól lesz, rendkívülien megnyugtat tehát a tudat, hogy fut a szekér és neked nem kell különösebben rágörcsölnöd semmire. Figyelj azonban oda arra, hogy ne lazulj el teljesen, próbálj azért odafigyelni mindenre, ne hajtsd a lovat, de tartsd a kezedben a gyeplőt és okosan menj előre. Jóllehet, most nincs semmiféle zavaró tényező, de bármikor hozhatja úgy is a helyzet, hogy hirtelen kell észnél lenned és hatékonyan cselekedned! A legmagabiztosabb úgy tudsz azonban lenni, ha nem lankad a figyelmed akkor sem, miközben hátradőlve gyönyörködsz a kilátásban! Légy résen és akkor semmi baj nem történhet!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy hozzád közelálló személy számára eget rengető problémával keres fel, a tanácsod, illetve a segítséged kérve. Te nagyon szívesen segítesz neki, ám biztosítsd róla, hogy a helyzetet helyette megoldani nem tudod. Igyekezz meghúzni egy határvonalat, ne vállalj olyasmit, amiből rosszul jöhetsz ki, vagy amely mások kárára válhat, téged kellemetlen helyzetbe sodorva ezzel. Segítő szándékod nagyon nemes dolog, hálás is érte a környezeted, de ne minden áron, gondolkodás és a kockázatok figyelembe vétele nélkül tedd!

BAK (december 22-január 20)

Minél hamarabb szeretnél túl lenni egy bizonyos dolgon, ennek érdekében húzod egyre gyorsabbra a lépteid. Miközben azonban előre rohansz, észre sem veszed azokat a segítő szándékú embereket, akikbe azért botlasz, hogy segíthessenek neked. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és körülnézned, kik és miért állnak ott a kezüket nyújtva, illetve vedd észre azt is, hogy merre is kellene menned ahhoz, hogy a lehető leghamarabb elérd a célod és végre nyugodt lelkiismerettel adhasd át magad a hétvégének. Ne feledd: lassan járj, tovább érsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve nagy elánnal segítesz másoknak, valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy pont jó időben vagy jó helyen. Emiatt a népszerűségi indexed az egekben van, ám közel sem biztos, hogy a te szempontodból ez lenne a legjobb. Miközben ugyanis a méltán szentté avatott Teréz anya szerepében átöleled a Világot, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt sokszor azon kapod magad, hogy egyes dolgokhoz vagy késő, vagy az utolsó utáni pillanatban tidsz pontot tenni a folyamatban lévő ügyek végére. Ennek elkerülése érdekében érdemes tehát előbb a saját ügyeid rendezni, utána jótékonykodni másokkal!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, jó úton haladsz ahhoz, hogy elérd azt, amit kitűztél magad elé, minden a legnagyobb rendben van, egészen addig, amig bele nem botlasz valakibe, aki minden áron hátráltatni szeretne. Ne engedj a nyomásnak, ne hagyd magad befolyásolni, csak arra koncentrálj, hogy tovább menj azon a vonalon, amelyen elindultál. Mindig is lesznek majd olyanok, akik beleszólnak a dolgodba, akik nem akarják majd az igazad, de ha kellőképpen határozott vagy, tudatában vagy annak, hogy ki és miért akad az utadba, nem jelenthetnek legyőzhetetlen akadályt.