Napi horoszkóp június 5.: a Szüzek igazi csapatjátékosok, a Bakokat gyengéd érzelmek fűzik valakihez

Borítókép: Napi horoszkóp június 5.: a Szüzek igazi csapatjátékosok, a Bakokat gyengéd érzelmek fűzik valakihez
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Noha körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, s mindenáron próbálnak lebeszélni róla, te mégis pontosan tudod, hogy helyesen cselekszel, mert nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél – és azzal is tisztában vagy, hogy senki másnak nem ártasz vele, mert a saját bőrödet viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Senki nem fogja a kezedet, ezért ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

BIKA (április 21-május 20)

Bár a környezeted régóta ösztönöz arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozz már meg végre egy nehéz – és talán kockázatos – döntést, te egyelőre hezitálsz. Nem érzed késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már pórul jártál. Ezért most se hagyd sürgetni magad, ne cselekedj meggondolatlanul, hanem várd ki nyugodtan a leginkább megfelelő pillanatot.

IKREK (május 21-június 21)

Valaki az ismerőseid közül nagyon el van keseredve, mert egy hozzá hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te viszont biztosítod arról, hogy minden körülmények között támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz. Jó barát vagy, akit mindenki azért szeret is, mert áldozatkészen ott vagy, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is, mert miközben mások terhét cipeled, a saját ügyeidre sokkal kevesebb figyelmet fordítasz. Ez előbb-utóbb visszaüthet, s nem-igen lehetsz őrangyal, akkor ha egyszer magadat sem tudod kirángatni a gödörből!

RÁK (június 22-július 22)

Elég nagy csatákat kell megvívnod, s nem biztos, hogy egyedül és egy szál fakarddal sikerre viheted az ügyedet. Amíg nem rendelkezel igazán hatékony fegyverekkel, s megfelelő harci taktikát sem tudtál kidolgozni, jobban jársz, ha nem utasítod vissza mások segítségét, akik csak a javadat akarják. Magadban bizonyosan kevés vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnnyel. Ha bajban vagy, nem szégyen másokhoz fordulni, főleg ha biztosan számíthatsz a tényleg önzetlen támogatásodra. Legfeljebb egyszer majd viszonozni kell nekik ezt a szívességet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat leküzdd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, mert most hosszútávra szóló döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre megtalálod azt a személyt, akivel közös az érdeklődési körötök, együtt tudtok olyan programot csinálni, amit mindketten élveztek. Érdemes hosszútávon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat lesztek. Együtt sikerre vihettek valamit, ami neked eddig senki mással nem sikerült!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár alapvetően nyitott embernek tartott magad, s a véleményedet minden körülmények között nyíltan vállalod, de most egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkodat, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj nyitott szemmel, mert nem minden arany, ami fénylik.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az a fajta ember vagy, aki szeret előre tervezni, mindent kiszámítani. Aki még a nyaralást is percre pontosan eltervezi, s meghatározza, mikor és melyik múzeumot látogatja meg, ahelyett, hogy a napon feküdne a tengerparton. Nem biztos azonban, hogy jó az, ha ilyen görcsösséggel ragaszkodsz a programhoz, sokkal hasznosabb, ha időnként elengeded magad és sodródsz az árral. Ha tudsz úszni, nyugodt szívvel ugorj fejest a vízbe, nem fogsz megfulladni.

NYILAS (november 23-december 21)

Itt az idő, hogy felvedd a kesztyűt és ringbe szállj azok ellen, akik rosszféléket beszélnek a hátad mögött! Légy őszinte, mond el nekik szemtől-szembe a váleményedet, ha már nekik nem sikerült! Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha mindenkivel sikerül tiszta vizet önteni a pohárba! Mindig az egyenes út az egyszerűbb, mutass példát nekik!

BAK (december 22-január 20)

Ma leszállt a rózsaszín köd, egész nap nem tudsz kiverni valakit a fejedből, akihez gyengéd szálak fűznek. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, de fontos, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket nem szabad elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tud párhuzamosan működtetni a szíved és az eszed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sietteted a folyamatban lévő ügyeidet, mert a türelmed eléggé fogytán van ahhoz, hogy higgadtan járj a dolgok végére. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futva áttörni minden olyan gátat, ami a jelen pillanatban még akadályoz. Okosan és logikusan gondold végig, melyik lábad tedd előre, mert könnyed hasra eshetsz a nagy sietségben! Senki nem hajt ostorral, nem kell mindent elkapkodni.

HALAK (február 20-március 20)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már-már a föld felett jársz. Esetleg ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még nem állt össze. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. Igyekezz minél őszintébb lenni, maradj önmagad, ne hagyd, hogy az események megváltoztassanak.