Napi horoszkóp június 26.: a Kosok végre a saját boldogságukat helyezik előtérbe, a Halak rátermettségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp június 26.: a Kosok végre a saját boldogságukat helyezik előtérbe, a Halak rátermettségüket bizonyíthatják
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben mások kezét fogva segítetted hozzá őket azokhoz a sikerekhez, amelyeket most élveznek. Mivel mindenképp van benned hiányérzet azzal kapcsolatban, hogy ugyan mindenkinek segítesz, de vajon te hogyan tudsz emellett kiteljesedni és sikereket elérni, épp ezért eljött az idő, amikor önmagad kell előtérbe helyezned és arra koncentrálnod, hogy te boldog és sikeres lehess. Nagy erényed a segítőkészség, de hidd el, te legalább annyira fontos vagy, mint mások, ha nem a legfontosabb. Most eljött az az idő, amikor neked kell azokat az utakat keresned, amelyek a boldogságodhoz vezetnek. Még ma indulj el, hiszen nem tudhatod, miről csúszol le, csak mert addig húztad az időt!

BIKA (április 21-május 20)

Végre sikerülhet lezárni egy olyan ügyet, amely már régóta lefoglalt, ma pedig lehetőséget kapsz arra, hogy végre pontot tehess a dolog végére és átadhasd magad a semmittevésnek. Az, hogy hogyan és milyen formában teszed, csakis rajtad múlik, hisz senki nem tudja megoldani helyetted, de igyekezz a legjobbat kihozni magadból és legjobb tudásod szerint elvégezni a megmaradt feladatokat. Amennyiben sikerül maradéktalanul mindennek pontot tenni a végére, az előtted álló hétvégén ne törődj a hétköznapi gondokkal, próbálj kikapcsolódni a barátaiddal és a saját boldogságodra koncentrálni! Hidd el, hosszútávon ez a legjobb befektetés!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle felelősséget próbálnak rád terhelni, amelyhez egyáltalán nem volt közöd, emiatt a legkevésbé sem tehetsz a kialakult helyzetről. Mielőtt azonban rád húznák a vizes lepedőt, igyekezz mihamarabb és a lehető leghatározottabban tisztázni magad, mondd el minden illetékesnek, hogy nincs miért szégyenkezned, hisz azt nem tudod és nem is akarod korrigálni, amit más követett el. Nyugodtan és higgadtan reagálj, mert ha feldühíted magad, azt fogják gondolni, hogy mégis benne vagy a kalamajkában! Legyél összeszedett, így hitelesebb lehetsz!

RÁK (június 22-július 22)

A munkával telt hosszú és túlzsúfolt hétköznapok után ma végre eljött az idő, amikor minden nehézséget hátrahagyva, a terheidtől megszabadulva kikapcsolhatsz, minden munkával kapcsolatos gombot félretehetsz és egyszerűen élvezheted felhőtlenül az életet. Tölts magadnak egy pohár bort, irány a terasz és a hintaágyban kedvedre olvashatsz vagy beszélgethetsz a szerelmeddel az élet nagy dolgairól. Ezekért a pillanatokért érdemes hét közben küzdeni, hisz annál nincsen jobb érzés, mint amikor egy produktív hét végén az elégedettség érzésével, nyugodtan dőlhetsz hátra.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú idő után a mai napon végre megérkezik a várva várt siker, el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, elhozza az általad várt eredményt. Most azonban hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlt rajta, mégis nagyon sokat jelent számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de mégse hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességed! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasvalamivel küzdesz hosszú ideje, amely ugyan rendkívül fontos számodra, ám mivel abszolút nem érkezik semmifajta pozitív visszajelzés, kezded feladni a dolgot. Unod ugyanis a feleslegesen futott köröket, nehezek a lábaid, nem is akarsz már a célvonalig sem elmenni. Így azonban, ha a táv egy részénél feladod a küzdelmet, az is lehet, hogy életed végéig sajnálni fogod, hogy nem tartottál ki, hisz nem lehettél biztos benne, hogy az utad nagyobb részét megtetted-e már. Mielőtt végleges ítéletet hozol, mindenképp érdemes mérlegelned, hogy mit veszíthetsz azzal, ha feladod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden helyzetben igyekszel nyílt kártyákkal játszani, mindig vállalod a véleményed, ha úgy adódik, nem félsz a hangod sem hallatni, emiatt elég megosztó személyiséged különös ismertetőjeled is egyben. Nem biztos azonban, hogy ez minden szituációban hasznodra válik, tudj mérlegelni helyzet és helyzet között és ismerd fel, mikor teszed sokkal bölcsebben, ha inkább hallgatsz és csendben bólogatsz. Ne mindig teregesd ki a kártyáid mások előtt, okosabban taktikázol, ha időnként megtartod magadnak, hol van az joker a paklidban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az elmúlt néhány hónapban kialakult szorult helyzeted megmutatta, kikre számíthatsz igazán, kik azok, akik ha baj van, rögtön mentik a saját házukat, marhájukat és képesek lelkiismeret furdalás nélkül továbbállni. Ezek a csalódások, bár elég fájóak számodra, de megtanítottak arra, hogy szelektálj az emberi kapcsolataidban. Ma már mérlegelsz ember és ember között, hisz a saját károdon ugyan, de megtanultad, hogy kik az igazi barátaid. Nincs ezzel semmi gond, nem a barátok mennyisége, hanem az emberi kapcsolataid minősége számít igazán! Te pedig csak óvatosan ússz át óceánokat másokért, hisz könnyen lehet, hogy fordított esetben ők a pocsolyát se lépnék át érted!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem feltétlenül jól ítélsz meg egy bizonyos helyzetet, amiatt, hogy nem vizsgáltál meg minden apró részletet, amely ezúttal kifejezetten kellemetlen helyzetbe sodor. Ne ess kétségbe, keresd meg a lehető legegyszerűbb kiutat és egy okosabb taktika alapján menj tovább. Te sem vagy tévedhetetlen, így neked is jár a tévedhetőség esélye, de ügyelj arra, hogy tudd és merd bevallani, ha hibáztál és tévedtél! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hol nem szabad tévútra menned!

BAK (december 22-január 20)

Hirtelen kialakult, szorult helyzetben várja mindenki tőled a megoldást, te pedig legszívesebben elfutnál a rád szakadt teher miatt. Mielőtt azonban felhúzod a nyúlcipőt, érdemes egy pillanatra végiggondolnod, vajon miért te vagy a megoldás kulcs mindenki számára, vajon mi az, ami miatt benned látják a megmentő szerepet. Amennyiben valóban te tudsz mindenkit kirángatni a helyzetből, érdemes bátran és gyorsan cselekedned, ha azonban csupán a sziklányi terhet testálnák rád, mintegy minden felelősséget rád erőltetve, abban az esetben állj a sarkadra és közöld mindenkivel, hogy nem szeretnél a helyzet bűnbakja lenni, vagy együtt oldjátok meg vagy sehogy! Ne engedd magad feláldozni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján végezz el időben minden teendőt, hogy aztán felszabadultan adhasd át magad a hétvégének. Semmit ne kerülj meg, csakis arra koncentrálj, hogy minden feladat maradéktalanul el legyen végezve, ne akard hamarabb letudni, mint amennyi időt valójában az ügyeidre kell szánnod. Miután minden szálat elvarrtál, kézbe a bankkártya és indulhat a shopping hétvége! Vedd nyakadba a barátnőiddel a legmenőbb boltokat és ne sajnáld magadtól a pénzt egy-egy különlegesebb ruhára vagy ékszerre. Te is megérdemled néha, hogy kényeztesd magad egy kicsit, este pedig tölts el a szerelmeddel egy romantikus estét. Ennél jobban nem is indulhatna a hétvége!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd rátermettséged és bátorságod, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a te neveddel fémjelezve.