Napi horoszkóp június 21.: az Ikrek heroikusan küzdenek egy bizonyos ügyért, a Szüzek pozitívan csalódnak valakiben

Borítókép: Napi horoszkóp június 21.: az Ikrek heroikusan küzdenek egy bizonyos ügyért, a Szüzek pozitívan csalódnak valakiben
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban egy konfliktus helyzet vetett véget a jó viszonynak és megpróbáld rendezni a kapcsolatokat, vagy legalább a kérdéseidre választ kaphass tőle. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy két esélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni és tovább tudsz lépni.

BIKA (április 21-május 20)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, ami hosszú ideje nem hagy nyugodni, bárhogyan is igyekszel azt elnyomni. Időről időre felbugyog benned és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes tisztáznod magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, ami ennyi álmatlan éjszakát okoz, és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni magaddal, nagy kő eshet le a szívedről, s ez nagyban megkönnyíti majd a helyzetedet. Épp ezért légy okos és bátor, s meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Amikor már mindenki feladta, te még mindig küzdesz egy bizonyos dologért, hisz túl fontosnak tartod ahhoz, hogy csak úgy, ilyen könnyen hagyd veszni az egészet, hadd menjen az árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes, tudd és merd belátni, ha nincs értelme tovább harcolnod, hisz ha értelmetlenül mész tovább úgy, hogy annak a jövőben szinte semmi eredménye nem lesz, lemaradhatsz az időközben utadba akadó lehetőségekről és két szék közül a pad alá eshetsz! Nem a te hibád, ha ez most nem sikerült, de ne akarj többet kihozni belőle, mint amit lehet vagy érdemes!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje dolgozol valamin, amely most végre pozitív irányt vesz és meglátod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni arra a szintre, amelyet régóta szeretnél elérni. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyek, ha elkerülik a figyelmed, akár el is úszhat a siker. Mivel azonban számodra fontos ügyről van szó, igyekezz úgy teljesíteni a táv maradék részét, hogy elmondhasd magadról, mindent megtettél annak érdekében, hogy elérd a hegy csúcsát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta problémával keres meg valaki, amit egyedül nem tud megoldani és nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen, aki meg tudja oldani a helyzetet. Mivel azonban egy elég bonyolult ügyről van szó, igyekezz minden egyes részletét megtudni, mindent kielemezni, mielőtt igent mondasz rá, hisz attól kezdve neked is felelősségteljes szereped lesz a dologban. Csak akkor vállalj bármifajta segítségnyújtást, amennyiben biztos vagy abban, hogy valóban te vagy az, aki ez esetben kioldhatja a gordiuszi csomót. Ellenkező esetben ne építs az illetőben hamis illúziókat, mert egyrészt az idejét vesztegeted, másrészt pedig csalódást okozhatsz neki!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész napod és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Extra energiáktól duzzadva futsz neki a hét utolsó munkanapjának, úgy érzed, egy egész hadsereggel is meg tudnál birkózni, ha ilyesfajta megpróbáltatást hozna az élet. Okosan gazdálkodj azonban az energiáiddal, mert nem tudhatod, mikor kell valami olyasmire felhasználnod, ami esetleg kicsit több befektetést igényel, mint a többi, apróbb feladat. Ügyelj arra, hogy a nálad lustábbak ne testálhassanak rád semmit, csak azért, mert azt látják, hogy az óceánt is át tudnád úszni. Nem mindegy azonban, hogy olyanokért ugrasz vízbe, akik normál esetben egy pocsolyát sem lépnének át érted, vagy azokon segítesz, akikre te is mindig számíthatsz. Szelektálj, különben mindenki ki fog használni, este pedig vezesd le a felesleges energiákat egy hangulatos kis klub táncparkettjétn!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan nehezedre esik abszolválni a hét utolsó munkanapját, zsúfolt heted után ugyanis másra sem vágysz, csak csendre, nyugalomra, könyvre és vízpartra. Mivel fél lábbal már megkezdted a hétvégét, ezért nem is olyan lendülettel futsz neki a rád bízott feladatoknak, mint amilyet elvárnak tőled, illetve te, magad is érzed, hogy ebből bizony sok jó nem fog kisülni. Próbáld összeszedni magad, rendezd a gondolataid és arra összpontosíts, hogy fáradtságod a legvégén a legkevésbé sem fogja érdekelni a körülötted tevékenykedőket, épp ezért nem lesz nekik elegendő magyarázat, hogy a lelkedben már szünnap van. Meg tudod csinálni, csupán csak némi akaratot kell magadra erőltetned hozzá! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatosan azt érzed, folyamatosan a tűréshatáraid feszegeti, egyszerűen észre sem veszi, hogy egyre messzebbre merészkedik és te előbb-utóbb meg fogod elégelni azt a fajta viselkedést, amit veled szemben tanúsít. Ne hagyd magad egyetlen másodpercig sem, ülj le és beszélj vele, kérdezz rá, hogy vajon mit szeretne tőled, csikarj ki belőle egy egyenes választ, tudasd vele, hogy nem vagy az effajta macska-egér játék híve. Határozottan és magabiztosan mondd el neki, hogy amennyiben nem tudtok egy csapatban működni, inkább ne is húzzátok egymás idejét, mert az általa kialakított helyzet semmi jóra nem vezet, nálad pedig egész közel van már ahhoz a határhoz, amelyet a saját érdekében nem érdemes túllépnie.

BAK (december 22-január 20)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján olyasfajta kaland vár, amelyekbe kevesen kerülnek rajtad kívül. Bár alapvetően kalandvágyó típus vagy, fáradtságod okán most valahogy mégsincs ínyedre a kialakult helyzet, épp ezért igyekezz mihamarabb letudni és viszonylag nyugodtabb, kiszámíthatóbb programokat keresni. Nyakadon a hétvége, amikor kikapcsolódhatsz, amikor olyasfajta programokat választhatsz, amik feltöltenek energiával, ne lőjj tehát el minden puskaport, hisz akkor miből gazdálkodsz a hétvége folyamán?

HALAK (február 20-március 20)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fogsz fárasztani. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is te vagy!