Napi horoszkóp június 18.: a Szüzek bizonyítani szeretnének, a Halakra nagy kihívás vár

Borítókép: Napi horoszkóp június 18.: a Szüzek bizonyítani szeretnének, a Halakra nagy kihívás vár Forrás: maxpixel
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Túl sok energiát fektetsz egy olyan dologba, amivel kapcsolatban egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is tudod vinni. Ügyelj arra, hogy ne minden erődet erre vesztegesd el, mert akkor nem marad majd más – esetleg sokkal értelmesebb és hasznosabb – ügyekre sem időd, sem energiád. Természetesen teljes erőbedobással küzdj, amíg értelmét látod, de ismerd fel, ha eljött a pillanat, amikor már teljesen felesleges egyetlen további lépést is tenned. Akkor gyorsan zárj le mindent és azonnal lépj tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan terhet veszel a válladra, amivel normális esetben neked semmi dolgod nem lenne, ám mivel látod, hogy mások nem foglalkoznak vele, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Emellett azonban van neked saját feladatod is bőven, tehát nem biztos, hogy még újabbakat kell keresned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik a bajt okozták, te meg csak a magad dolgaira figyelj. Mindig is lesznek olyan emberek körülötted, akik nem vállalják a felelősséget, hanem másokra mutogatnak, ám ez legyen az ő bajuk!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a vezetői képességeit szeretné rajtad tesztelni. Minden lépésedbe beleköt, egyfolytában azt érezteti veled, hogy jobban jársz, ha engedelmesen, az általa támasztott követelményeknek megfelelően teszed a dolgod. Nincs azonban abban a helyzetben, hogy bármire is kényszeríthetne, így csupán az a kérdés, hogy fel mersz-e lépni ellene. Most érdemes a sarkadra állni, és határozottan az értésére adni: nincs szükséged rá, hogy bárki instrukciókkal lásson el, mert pontosan tudod, hogy az adott helyzetben mit kell tenned!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki rendkívüli módon felbosszant az élethez való hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra, többek között rád is. Mielőtt azonban az indulatok vezérelnének, higgadj le, vegyél egy nagy levegőt, s gondold át, mit kellene tenned. Ülj le az illetővel, s higgadtan beszéld meg vele, hogy ez így nem működik. Akkor talán belátja, hogy a "nemtörődömségének" milyen következményei lehetnek. Figyelmeztesd őt arra, hogy ne keresse a bajt, s ne akarjon másokat se bajba sodorni. Azt se titkold, hogy legközelebb te sem leszel ilyen türelmes vele.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy a saját szempontjaid és céljaid háttérbe szorultak. Mindig másoknak igyekeztél megfelelni, s az lebegett a szemed előtt, hogy mit tegyél a környezetedben élők boldogsága érdekében. Hát, ezzel a gyakorlattal mielőbb érdemes lenne szakítani, mert nem fogsz jól kijönni a dologból. Előbb-utóbb reménytelenül belefásulsz az egészbe, és csak céltalanul bóklászol majd. Gondold végig, tényleg az a legfontosabb, hogy állandóan mások kedvére tegyél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni neki, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívül frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésedet feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert különben csak magadat kínozod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bármibe vágod a fejszédet, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak azzal, hogy elismerik a munkádat. Minden egyes esetben visszaigazolásra vágysz, hisz ez ad erőt és lendületet a folytatáshoz. Ezúttal azonban valahogyan nem jönnek a pozitív visszajelzések, ami elbizonytalanít, azt gondolod, talán nem jó úton jársz, s lehet, hogy hagynod kellene az egészet. Ha azonban mindig arra figyelsz, hogy a környezeted miként vélekedik rólad, s ha minden alkalommal támogatásra vársz, nem-igen fogsz egyről a kettőre jutni. Csak azért azonban, mert éppen nem vesznek körül pom-pom lányok, még egyáltalán nem biztos, hogy nem játszol jól a meccsen! Bízz magadban és ne másokra alapozz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a segítség, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Súlyos teherként nehezedett rád egy, a múltadban történt kellemetlen esemény, amely elől akkor kétségbeesésedben elmenekültél, így nem sikerült lezárnod az ügyet. Ezúttal azonban az élet kényszeríti rá, hogy ismét elővedd a dolgot és foglalkozz vele, hisz olyan szituáció adódott, ami e befejezetlen történet jelenbeli következménye. Ne ess kétségbe, s ne kürtöld világgá, hogy mi történik, csupán tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb pont kerülhessen az ügy végére, és az ne lehessen hatással sem a jelenlegi, sem a jövőbeli életedre! Jobb, ha a saját lelkiismereted miatt is lezárod a múltat!

BAK (december 22-január 20)

Rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, s olyan eredményt vársz, amelynek alapján azt mondhatod, érdemes volt áldozatokat hozni, ám a siker nem jön olyan könnyen. Mivel azonban elég hosszú ideje dolgozol az ügyön, nem érdemes most feladnod, próbáld elfogadni, hogy közbejöhetnek váratlan akadályok, s azokat le kell küzdened ahhoz, hogy a végén joggal élvezhesd a munkád gyümölcsét. Ne próbálj kihagyni egyes lépéseket, mert a pályán méterről méterre végig kell haladnod ahhoz, hogy elérd a célodat. Jóllehet, tovább tart majd az utad, de hidd el, hogy a végén annál zamatosabb lesz a siker gyümölcse!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valami, amin régóta dolgozol, nem úgy sikerül, ahogy azt korábban elképzelted, sokkal nagyobb eredményt vártál ugyanis tőle. Emiatt eléggé elkeseredett vagy, fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot. Ne add fel elsőre, vond le a megfelelő konzekvenciát, adj hálát a sorsnak, hogy újabb leckét sodort az utadba, megtanítva arra, hogyan kell legközelebb ehhez hasonló szituációban cselekedni, hibátlan eredményt produkálva. Keress új kihívásokat, olyasmikbe vágj bele, amiknek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, hogy ezután a negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

HALAK (február 20-március 20)

Bár nem terveztél mára különösebben nagy felelősséggel járó feladatot, mégis komoly kihívással kell szembenézed. Ne ijedj meg a feladattól, hisz megvan benned az elvárt eredményhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát mihamarabb rugaszkodj neki, minden részletet figyelembe véve igyekezz magabiztosan helytállni. Hidd el, ha odafigyelsz, olyan teljesítményre leszel képes, amihez keveseknek van tehetsége. Nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek, ha mindennek sikerül pontot tenned a végére, ez lebegjen a szemed előtt!