Napi horoszkóp június 17.: a Kosok top formában vannak, az Ikrek ügyei jól alakulnak

Borítókép: Napi horoszkóp június 17.: a Kosok top formában vannak, az Ikrek ügyei jól alakulnak
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, top formában vagy, extra teljesítményre is képes lennél minden fronton, ha a helyzet úgy hozná. Mielőtt azonban különösebb bemelegítés nélkül fejest ugranál a jéghideg vízbe, igyekezz megfontoltan felhasználni az energiáidat, hisz nem tudhatod, mikor jön egy váratlan helyzet, amikor bizony valóban a világ megmentése várhat rád. Ügyelj arra, hogy mások se gazdálkodhassanak az extra energiáiddal és csak arra használd, amire fontos!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden egyes lépésedet figyeli, folyton beleszól, mit és hogyan csinálj, egyszerűen semmi nem jó neki. Mivel ez érthető módon rendkívül frusztrál, nem is kell csendesen tűrnöd, épp ezért állj ki magadért még azelőtt, hogy teljesen a fejedre nőne. Légy vele szemben határozott ne engedj a nyomásának és igyekezz a saját értékrended szerint működni a továbbiakban. Ne hagyd, hogy beleavatkozzanak a dolgaidba és irányítsák az életedet, hisz vagy annyira szuverén személyiség, hogy önálló döntéseket hozhass!

IKREK (május 21-június 21)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre mutatkozik egy kis részeredmény is mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hogy érdemes küzdened, ami most nemcsak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, hanem azért is, hogy új élményekkel gazdagodj. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, mindent végiggondolva tedd egyik lábad a másik után, hisz nem hajt a tatár, te pedig nem szeretnél hasra esni. Ha az eddigi taktikát alkalmazod, nem okozhat gondot a győzelem megszerzése sem!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap olyasfajta változást tartogat számodra, amely hosszútávra nyújthat biztonságot attól függően, hogyan is kevered a kártyáidat. Minden attól függ, melyik irányba indulsz el, ám mivel te profi vagy és általában hideg fejjel hozol döntéseket, ezúttal sem lesz gondod azzal, hogy merre mutat a nyíl. Végre nem kell azon aggódnod, hogyan alakul a jövőd, hisz nagyon úgy tűnik, sikerült hosszútávra biztonságba helyezned magad mind anyagilag, mind pedig karrier szempontjából. Így kell ezt csinálni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon olyan váratlan helyzet adódik, amivel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni, ennek ellenére igen gyors beavatkozást igényel. Most kell azonban két lábbal állnod a földön, amennyire lehetséges, gondolkodj józan ésszel és ne hagyd, hogy a pillanatnyi kétségbeesés vezéreljen. Szedd össze magad és határozottan menj abba az irányba, amit megoldásnak gondolsz. Nem érdemes mások kezébe tenni a sorsod, hisz azon kozmetikázni később nem-igen fogsz tudni. Légy bátor és határozott, hisz rendelkezel már annyi élettapasztalattal, hogy gond nélkül megoldd a helyzetet. Ne késlekedj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár abszolút nem így tervezted, mégis rengeteg olyan tennivaló szakad a nyakadba, amiről pontosan tudod, hogy nem várhat a következő hétig. Borzasztóan dühítőnek találod, hogy másokkal ellentétben neked nem jut időd a pihenésre, épp ezért, hogy maradjon lehetőséged a feltöltődésre, eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz mihamarabb szeretnél mindennek pontot tenni a végére. Így azonban nemhogy előre nem jutsz, hanem inkább hátráltatod önmagad, a hibák folytonos javításával ugyanis megduplázod a tennivalóidat. Igyekezz összeszedni magad, állj a sarkadra és az összes befolyásoló és hátráltató tényezőt kizárva elvégezni a feladatokat. Hidd el, sokkal gyorsabban fogsz végezni így, ezáltal pedig más, hasznos dologra is jut majd időd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A határidő közeledtével valaki folyton ott áll a hátad mögött, segíteni próbál, miközben folyamatosan sürget, s mint egy idegesítő piaci legyet, nem is tudod elhessegetni, mert mindig visszajön, megállás nélkül vészmadárként károg a füledbe, amit te mostanra elégeltél meg. Eljött az idő tehát, hogy végre a sarkadra állj és határozottan, ám cseppet sem arrogánsan megállítsd és kizárd a játékból. Mondd el neki, hogy ezzel egyáltalán nem segít, mi több, kifejezetten hátráltat abban, hogy a határidőre végezz. Vagy segítsen diszkrétebben, vagy vonuljon háttérbe és csendesen szurkoljon neked, de ez így semmiképp nem mehet tovább! Meg tudod egyedül is csinálni, nincs szükséged ilyesfajta támogatásra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell feltétlenül lemondanod a dologról és hátat fordítani, hanem próbálj megoldást találni. Ez nem lehetetlen, csak most elképzelhető, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled a helyzet. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot is, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában mindenkivel nagyon nyílt és őszinte vagy, abszolút nem félsz hangosan felvállalni a véleményedet. Nagyszájúságod miatt azonban időnként kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz előfordul, hogy olyasmit is kimondasz, amit nem ildomos vagy adott helyzetben nem túl bölcs dolog kimondani. Nemes tulajdonság az őszinteség, ám ha átesel a ló túloldalára és mindenkinkivel gátlástalanul közlöd, ami zavar, rengeteg konfliktust okozhatsz. Igyekezz disztingválni, viselkedj a szituációnak megfelelően és gondolkodj, mielőtt szóra nyílik a szád. Hidd el, nagyot fog ugrani a népszerűségi indexed!

BAK (december 22-január 20)

Érzésed szerint az utóbbi időben köréd csoportosultak azok az emberek, akik nem feltétlenül jószándékkal barátkoznak, akiket az esetek zömében valamiféle érdek vezérel, akik egyszerűen másokba kapaszkodnak, hogy ők, maguk meg ne fulladjanak. Ebből viszont kezd eleged lenni, a kihasználásból és abból, hogy már-már te fulladozol, hisz húznak lefelé magukkal. Mielőtt azonban belefulladnál a dologba, igyekezz mielőbb STOP táblát mutatni nekik, ne hagyd magad a végtelenségig kihasználni. Senki nem mondta, hogy neked, mintegy áldozatként mindenki helyett törnöd kellene az utat. Légy határozott és következetes!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy igen kellemetlen szituációban tőled várják, hogy megtaláld a megoldást és kimondd a felmentő ítéletet, ezzel minden felelősség terhét magadra vállalva. Csak azért azonban, mert más ki szeretne bújni a helyzetből, még nem kell semmi olyasmibe avatkoznod, ami számodra is kockázatos, illetve sokat veszíthetsz vele. Állj tehát a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta terhet vegyél magadra, amit alatt biztosan nem fogsz összeroskadni! Nem kell a világot megmentened egyszemélyben!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos döntést kell meghoznod, ám mivel félsz a következményektől, körbe-karikába’ futkorászol, hátha valaki kimondja helyetted, hogy fekete vagy fehér. Bármilyen nehéz is azonban meghozni egy ilyen jellegű döntést, nem érdemes a sorsod ilyenformán másokra bíznod, hisz azzal olyannyira kiszolgáltatottá válhatsz, amit később biztosan bánni fogsz. Igen, ez most nem álmaid élethelyzete, de ha mérlegelsz, mindent figyelembe veszel, hidd el, hogy nem is olyan nehéz meghoznod azt a bizonyos döntést, amellyel akár az egész életed megváltozhat! Hajrá, légy bátor!