Napi horoszkóp június 10.: a Kosok méltán kaphatnak elismerést a környezetüktől, az Ikrek a végsőkig ragaszkodnak valakihez

Borítókép: Napi horoszkóp június 10.: a Kosok méltán kaphatnak elismerést a környezetüktől, az Ikrek a végsőkig ragaszkodnak valakihez
A hosszú hétvége utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Büszke lehetsz magadra, mert véghez vittél valamit, amiről még te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Nem hitted, hogy van benned elég kitartás, hogy kockáról kockára fel tudod építeni, amit elterveztél és amely végül akkorára növi ki magát, amely egészen elképesztő. Miután begyűjtötted az elismeréseket, a hosszú hétvége utolsó napján szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra! Hisz minimum ez a szint az, ami elvárható tőled a jövőben is!

BIKA (április 21-május 20)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

IKREK (május 21-június 21)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban egyáltalán nem hat rád építőleg, el kell tehát döntened, hogy maradsz a múltadban, vagy búcsút veszel tőle és tovább lépve megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak erős és szilárd alapokról lehet, igyekezz tehát minél biztosabb és meg nem ingatható várat felhúzni, ami sokkal komolyabb lábakon áll, mint az előző. Meg tanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje tovább lépni!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta helyzetben találod magad, amely első pillanatban kissé bonyolultnak tűnik, ám ahogyan elmerülsz a részletekben, pontosan látod, hol van a kutya elásva. Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Lesznek majd olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak feletted, de te senki véleményével ne törődj, ráéreztél a megoldásra, így tehát pontosan tudod, melyik ösvény mentén kell haladnod ahhoz, hogy végül eredményt elérhess! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon közel vagy már a célodhoz, szinte karnyújtásnyira vagy a győzelemtől, amikor megremeg a lábad. Hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy igazán ez-e a te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj és nem veheti el tőled senki a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass, vagy jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A végső célod elérése előtt olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon is úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz lezárni ezt az ügyet, és úgy próbáld elérni a célodat, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek vissza ismételten a régi dolgok. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan ezen kattognod!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a napod, igyekezz összeszedni magad és teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

BAK (december 22-január 20)

Egészen mostanáig sokan körülötted nem hittek abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudásod, akaraterőd és kitartásod, amellyel komoly eredményeket érhetsz el. Ők egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "futottak még" kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos magasságokig eljutni, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlságosan sok apró probléma bánt, emiatt lelkileg és szellemileg elég fáradtnak érzed magad. Annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra ezeket a zavaró tényezőket és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Kicsit jobb lesz, ha nyitott szemmel jársz és megoldáscentrikusan gondolkodsz, hisz az is lehet, hogy sokszor a megoldás közelebb van, mint hinnéd. Ne menj bele túl bonyolult dolgokba, inkább keresgélj a közvetlen környezetedben.

HALAK (február 20-március 20)

Milyen jó lenne annyi energiával rendelkezni, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez te sem vagy most top formában. Alig tudod a saját ügyeidet elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell magadra venned boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, hisz nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeid mások baját is átvállalni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalóid végére, add át magad a pihenésnek a hosszú hétvége utolsó napján!